Wpisy 1 613 855 – 1 613 954
12 lipca 2013 04:39 → 12 lipca 2013 05:25, 100 wpisów
Cześć fafik
.
JociÓ no to powodzenia o 14
.
Joció niejestem pewien
.
JociÓ no to powodzenia o 14
.
Joció niejestem pewien
7/8..7/8 ... sama zawaliłam,ze nie miałam 8/8 ...a wychodziła mi wtedy nawet 9/9 ..nie traię dobre..spadaj człowieczku
gdyby kazdy tak lukal na wasze wpisy i to co zrobiliscie w zeszytach - to byloby dobrze a tak nic nie traficie heh
Jak jestes taki mądry weganinie, to podaj 5/5 w mini..poswiec raz dla nasi udowodnij, ze wszystkie rozumy pozjadałes .. no podaj.. trafisz przeciez co losowanie
czekam podaj
czekam podaj
W
mini daje pewniaki 39,41 +6,7,37
mini daje pewniaki 39,41 +6,7,37
A jak do mnie pisałes ..hę ?
podaj moze byc 3-4 liczby do mini, jak ci zal 5/5
podaj moze byc 3-4 liczby do mini, jak ci zal 5/5
Czekam..zobaczymy jaki jestes dobry..jak trafisz 4/5..to cie osobiscie przeproszę
franek - gdyby to bylo takie proste to wiecej wejdzie parzystych hehe
Jocia,Franek...-nie wierzę w uczciwość tych losowań od 2000r.Moim zdaniem komputer losuje
Fafik
mnie też te losowania nie podobają sie
dziwna jest ta ich
DBAMY O ''LOSOWOŚć''
mnie też te losowania nie podobają sie
dziwna jest ta ich
DBAMY O ''LOSOWOŚć''
na mni sie nie zanm..dlatego pisze, chcesz pomóc to podaj..a wtedy ..jak trafisz ,sama sie zgłosze do cibie po pomoc
powiem ci tak - potrafie wytypowac 2 liczby w mini na 100 procent
ale jeszcze trzeba 2 liczby miec - nie mowie o trzeciej bo to juz jest traf
komputer losuje najmniejsze zło.Poza tym , zawsze jak podam jakieś liczby na forum to mam wtopę karwa ich mać!
za 2/5 nie płaca..to tak jakbys nic nie trafił..dwie liczby to mało ..ale podaj ..ciekawa jestem
tak tak slyszalem o zylkach o pajakach o kulkach ktore sa ciezsze lzejsze i takie tam pierdoly hehe
widzisz jaka jestes hmm - pewnie ze nie placa - zobacz tutaj ile jest trafien w mini - a z ilu liczb obstawiaja?
slawek cos tam cos tam - ile razy trafil - UWAGA 5/12 no pytam ile razy?
wiem..nie typje.. mini, nie mam pojęcia.. podaj prosz dwie liczby, jurto spróbuje wytypoac resztę
Franek- uczciwość losowań a dziwne zbiegi okoliczności -jakoś mi to kłóci się ze sobą!
nie kombinuj - mozesz sprawdzac wszytkie statystyki ale nic nie zrobisz
inaczej gdyby tak wszyscy kombinowali - mieli te programy i narzedzia do gry to co by bylo?
w duzym.. gdybym skreslił 10 liczb..pełny.. miałabym 6/6 !! byłam pewna swoich licz było ich 10 i wiedziałam,ze na 100 jest 6/6 rozpisalam w skróconym i 5/5 ..itd.
takie pierdoly z kulkami z innymi sprawami nie sprawdzaja sie hehe
nigdy nie gram na chybił trafił..nie uznaję ,,opieram sie na swoich typach
kazdy ma swoj sposob kazdy gra innymi kategoriami - ale 2 z 5 mozna wytypowac
kiedys gralem na koncowki w multi - heh dobre czasy ale w fortunie
fafik tak..liczby, któe miały byc o 21;40 były o 14 ..w duzej mierze.
nie wiem za bardzo tez jaka liczba po jakiej.. które sie lubią itd .
nie graj w multi jeszcze raz mowie - nic nie wygrasz
lepiej trafic 20 zl w mini
lepiej trafic 20 zl w mini
ktos powie - wal sie z tymi 20 zl - ja powiem to traf a uklonie sie - pametaj 2 wytypujesz reszta to szczescie nic wiecej
te dwa razy 7/8 to jedna i ta sama 8/8 sma zrezygnowałam z dobrej 32 i 52.. na rzecz 12..bo lubie parkę 12-21.. tylko datego nie miałam 8/8
Miłego
dnia życzę wszystkim
dnia życzę wszystkim
pasco pamieta - jak gralismy w fortunie - on wtedy zaczynal tutaj - zapytaj go sam ci powie
Jocia-poważnie.Siedzę na balkonie,piję kawę,a w laptopie bateria nie działa od 2 lat a nie chcę nikogo budzic
27