Wpisy 16 045 – 16 144
26 lutego 2008 19:07 → 27 lutego 2008 13:11, 100 wpisów
O Mario! Pewnie, że wygramy. Ale ja kanałów nigdy nie opuszczę:) Zamieszkam w Wenecji, będę miał bliżej do Monte Carlo:) -do jaskini hazardu:) Cóż, przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka:) Pozdrawiam, powodzenia:)
Multipasko na tym czacie jest nas trochę, gdyby każdy z nas wysłał twoje liczby z plusem to TS by zbankrutowało.
Fiolko,T.S jest spółką skarbu Państwa i jako taka,nie ma prawa zbankrutować,chociażby 10000 osób trafiło jednocześnie 10 z plusem,a pojedynczy gracz jak Ty zbankrutować może......
Wszyscy którzy oferują wam tzw.pewniaki i chcą zato pieniędzy to oszuści jest na taki proceder artykuł w K.K. i można śmiało na policję dzwonić!
a aja w przerwie mówię wam zagrajcie typami NOSTRADAMUSA są wyżej tam 10 ukryta jet a jak poszukacie to pewnie więcej
BUKMACHERKA-to dopiero woda z mózgu,co Ci ludzie z tego mają,Jeszcze nie spotkałem gracza naprawdę wygranego.Najwyższe kursy z wygranymi są w granicach 10 do 30 zł.........
w ML CYFRY 5 raczej nie bydzie tak nostromik gadał ale to psychol jak i ja
a w dużym to coś o ,3 i 11 majczył ale na prochach to mu nie wierze
psychol po co sie rozpisujesz lepiej bys zapodał pewniaki 10/10 i poco tyle kszyku.
eeeeee tego i nostromik nie wie ale kazał tamtymi zagrać i powiedział na pywno dycha tam ukryta siedzi
Typy na pewną szósteczkę w DL podam wam za 3-tygodnie,
bo teraz przez te trzy tygodnie nikt nie wygra i będzie rekordowa kumulacja tysiąclecia - 116 milionów. Wtedy podam typy, to nawet jak wszyscy z tego fora zatypują to i tak się będzie opłacało wysłać.
bo teraz przez te trzy tygodnie nikt nie wygra i będzie rekordowa kumulacja tysiąclecia - 116 milionów. Wtedy podam typy, to nawet jak wszyscy z tego fora zatypują to i tak się będzie opłacało wysłać.
Jak się dwie niedziele do kupy zejdą,a wróbel bedzie kilo ważył..........
byl zapis nostradamusa ale zostal usuniety ciekawe dlaczego???
kurcze wkurza mnie ten czat cos tu jest nie tak niby typuje sie liczby ale dlaczego niektore zapisy sa usuwane??
kurcze wkurza mnie ten czat cos tu jest nie tak niby typuje sie liczby ale dlaczego niektore zapisy sa usuwane??
A TO MOJE 4/15/16/24/25/27/28/32/39/43/46/51/52/53/55/58/65/67/73/80 /TUTAJ ZNAJDUJE SIE SZCZESLIWA 10 DZISIEJSZA
Witam, mam pytanie kiedy ostatni raz trafiło się 10/10 w ML? Wydaje mi się że bardzo dawno temu. Jeśli chodzi o typowania to proponuję 16,19,48,74,1,78,11,35,33,30.
Broda :
29.01.2008 Bełchatów kol 5/214 250 000 zł
04.02.2008 Tczew kol.8/65 250 000 zł. :)
29.01.2008 Bełchatów kol 5/214 250 000 zł
04.02.2008 Tczew kol.8/65 250 000 zł. :)
Dzięki Piterex jak widac nie jestem na bieżąco.Jednak jak ktos ma farta to moze uszczelic 10/10.
NA TEJ STRONIE JEST CENZURA.
ja też Wilk, mam pierwszy raz od 35 lat trójkę chyba się schleję !!!
to niejest multipasko tylko mjultypasko.
juz widze 70 pln pierwsza taka wygrana w lotto bo wieksze mialem u buka ale dobre i to
na osłodę proponuję posłuchać Rycha Peji- życie k.........kie! pomaga na stres.
siemka sony co ty jeszcze nie lulasz? ja zaraz ide spać bo jutro znowu matrix,walka o przetrwanie.
MANIKA ZASTALEM CZY JUZ CHRAPIE SKAD WZIOLES TE LICZBY DOBRY CZLOWIEKU
hej od pol roku gram i prawie zawsze wygrywam podaje typowania na jutro 27.02 system20 1,8,9,10,13,18,17,24,30,33,36,40,52,55,57,61,70,71,77,80.
Multipasko, gdzie te miliony?Eh, idę się położyć, aby jutro mieć umysł wypoczęty.Gratulki wygranym.
ja też lala codziennie trafiam w multiego po 2 zeta anie będę mówił ile wtopiłem najważniejsze jest te 2 zeta! trochę chore.
na poczatku i tak w porownaniu mala strata jestem duzo duzo do przodu gutti!glupi znaczy hehe
A ja znowu w plecy
Ludzie na czym mozna zarabiać??
A czy ktoś sie kiedyś weżmie za tego lotka
Przeciez oni nas tak krecą ze ąż
Ludzie na czym mozna zarabiać??
A czy ktoś sie kiedyś weżmie za tego lotka
Przeciez oni nas tak krecą ze ąż
Chcecie wygrać kasęęęęęę. Sposó jest prosty. NIE GRAĆ W LOTTO - CZYLI NIE PŁACIĆ PODATKU OD GŁUPOTY. A Wy to czynicie bardzo ochoczo i jeszcze pretensje macie!!!
LALO MADRALO PODAJ DYSZKE DLAMNIE OCZYWISCIE A CI SIE ODWDZIECZE JESTEM JAK TORNADO
iwo, ale ja już znałem liczby i wiedziałem że wygrałem. Kilka osób zna licby przed losowaniem. Trzeba tylko do nich dołączyć. Stara zasada: Jak nie możesz kogoś pokonać to nie narzekaj tylko się do niego przyłącz.
Nie chcę się przechwalać, ale jak nr 2 czekał w kolejce i nawet 30% osób go typowało to mówiłem , że trzeba poczekać aż wypadnie i dopiero wtedy go skreślać. W następnych losowaniach po mojej uwadze raczej mało ludzi wzięło sobie ją do serca bo ponad 20% na nią mimo to stawiało. Jak już wypadła(kiedy wypadła to 25%na nią stawiało) to tylko 8% na nią postawiło w nastepnym losowaniu i 5,5% w jeszcze następnym i coraz mniej ludzi ją obstawiało.
A mówiłem, że (nie na 100% od razu) będzie nadrabiać straty.
Udało się mi , że jednak od razu nr2 zabrał się ostro do odrabiania strat, ale mało osób to wykorzystało, a dużo osób typowało ją (nr2) jak nie wypadała. W ostatnich 10 losowaniach wypadła 5 razy czyli 2x więcej.
A mówiłem, że (nie na 100% od razu) będzie nadrabiać straty.
Udało się mi , że jednak od razu nr2 zabrał się ostro do odrabiania strat, ale mało osób to wykorzystało, a dużo osób typowało ją (nr2) jak nie wypadała. W ostatnich 10 losowaniach wypadła 5 razy czyli 2x więcej.
NR 2 po pierwszym wypadnięciu (od swojego 26-ściowego przestoju czy coś koło tego) w następnych 10 losowaniach wypadł 5 razy czyli 2x więcej niż statystycznie.
Ciekawe czy ktoś robił takie zestawienie jak sie zachowują liczby długo niewypadajace (powyżej 20) w np 20 następnych losowaniach licząc od losowania w którym wypadły???
Jak tak to może się podzieli informacją. Bo z ciekawości to jutro sobie sprawdze, ale podejrzewam, że powinno być w 25% średnio , 12% dobrze i źle , oraz w 6% bardzo dobrze tak jak z nr 2 i bardzo źle, i dalej idąc w 3% super oraz tragicznie itd.
Ciekawe czy ktoś robił takie zestawienie jak sie zachowują liczby długo niewypadajace (powyżej 20) w np 20 następnych losowaniach licząc od losowania w którym wypadły???
Jak tak to może się podzieli informacją. Bo z ciekawości to jutro sobie sprawdze, ale podejrzewam, że powinno być w 25% średnio , 12% dobrze i źle , oraz w 6% bardzo dobrze tak jak z nr 2 i bardzo źle, i dalej idąc w 3% super oraz tragicznie itd.
No chumorek mam od rana jak to miło przyjśc do domku o 6 rano sprawdzić lotki a tam w dużego 4/6 {10,29,37,42} a to nic innego jak parki z 20-25 losowań i wpadło 228 zł ide spać !!!
Kurcze, śniły mi się dzisiaj liczby w ML i nie pamiętam ani jednej.
FIOLKA czasami tak jest ,że się nie pamięta.Mario dzięki za pozdrowienia też pozdrawiam.
Miałem kilka razy 4/6 w D.L i za każdym razem,był to dla mnie olbrzymi stres i kilka nieprzespanych nocy.Tym bardziej,że pozostałe 2 cyfry w niektórych przypadkach rózniły sie o 1 lub 2 od własciwych.Nie rozumiem jak można po trafieniu 4/6 spokojnie spać,przecież o krok byliśmy od istotnych zmian w życiu.228 zł to pryszcz przy milionowych wygranych.Moim zdaniem lepiej trafić 0/6 niż 4/6 i spokojnie żyć...T.S podziekuję jak trafię 6/6 lub 10/10 z plusem.....
Mam,pytanie do czatowników:
Czy ktoś gra METODA PARYSKĄ
tzw.Metodą kopertową.Wkrótce będzie nowelizacja tej metody.Wprowadzenie jej uzależniam od zainteresowania tematem........
Czy ktoś gra METODA PARYSKĄ
tzw.Metodą kopertową.Wkrótce będzie nowelizacja tej metody.Wprowadzenie jej uzależniam od zainteresowania tematem........
Cały czas myślę o tych ch........ liczbach, ale wydaje mi się, że było coś 7,8,9 nie jestem pewna- bo to drugi raz mam taki sen- ostatnio jakiś miesiąc temu (może więcej)a wtedy właśnie mi się przyśniły te liczby.
Fiolka jak wieczorem będziesz szła spać ,pod poduche połóż kartkę i długopis dobra metoda.
Może przez przypadek zapiszesz numery.
JAKIE są podobieństwa pomiędzy żoną a nietoperzem?
-Jedno i drugie nie widzi i się czepia.
Może przez przypadek zapiszesz numery.
JAKIE są podobieństwa pomiędzy żoną a nietoperzem?
-Jedno i drugie nie widzi i się czepia.
No właśnie,dobry pomysł z tą kartką, nie pomyślałam o tym a często mi się śnią liczby i o dziwo póżniej są wylosowane. Kilka razy już się przekonałam.
Fiolka jeszcze po przebudzeniu nie możesz patrzeć w okno bo podobno wtedy sen się zapomina ,tak kiedyś wyczytałam.Pozdrawiam
Julcia11 z oknem to wiem
ale nieraz się zapomina (jak człowiek wstaje rano to myśli żeby sobie jeszcze pospać).
ale nieraz się zapomina (jak człowiek wstaje rano to myśli żeby sobie jeszcze pospać).
sandacz kurcze dzięki nie zauwazyłam nawet:)
Maniek moze bys podrzucil jeszcze jakies liczby bo do wyplaty daleko dzieki
hmmm cos zaraz moge Ci podac tylko pomysle chwilke:) ile liczb potrzebujesz??
nie jestem wymagajacy byle przezyc do 10
ostatnio nawet nie moge wygrac na chlebus!!!
dzieki moze cos w koncu w padnie do portfela bo jak narazie to same tyly pozdrawiam
Potrzebujący,weź się do roboty, bo z M.L. nie wyżyjesz,a nawet wpadniesz w długi................
No i co z tymi typami nostradamusa,miało być 13,a było zaledwie 3.Na drugi raz nie wprowadzaj naiwnych w błąd psycholu............
ja ciezko pracuje ale moje zarobki ledwo wystarczaja mi na oplaty i utrzymanie rodzinny nie jestem hazardzista bo by mnie nawet na to nie bylo stac
W szpony hazardu jest bardzo łatwo wpaść,grajac na małe stawki,a bardzo trudno z tego gówna wyjść.Czasem wymaga to specjalistycznego leczenia jak choroba Alkoholowa.Hazard uprawiają w 99% ludzie których na to nie stać.Ten 1% to mafiozi i złodzieje,którzy poprzez hazard piorą brudne pieniądze.Zanim zaczniesz grać zastanów się czy warto.Niektórzy pomimo przegranej graja nadal,bo mają do końca nadzieję Nadzieja jest ich matką,a dla matki trzeba poświęceń.
Potrzebujący.
Dobrymi radami piekło wybrukowane,ale spróbuj rozpisać liczby z zakresu 51-59.
Jest duża szansa,że może dzisiaj lub jutro kilka wejść
Dobrymi radami piekło wybrukowane,ale spróbuj rozpisać liczby z zakresu 51-59.
Jest duża szansa,że może dzisiaj lub jutro kilka wejść
Dzieki Human za podpowiedz ale tak mnie Boss potraktowal z gory ze juz mi sie nie chce grac nick pasuje do niego