Wpisy 1 603 445 – 1 603 544
5 lipca 2013 07:41 → 5 lipca 2013 09:28, 100 wpisów
max karwa ja glosowalem na po i teraz mam za swoje poje....ny leb ze mnie
ja wiedziałem że tak będzie ale nie myślałem że ludzie drugi raz ich wybiorą .
to jest banda oszustów , już za AWSu robili przekręty i rozgrabiali majątek narodowy .
greg , PiS przez niecałe dwa lata a praktycznie 1,5 roku zrobił więcej niż ci przez 7 lat .
Po rozpier.......lo Polska gospodarke a.ten Tusk to ....... ...... klamca farbowany
Kaczyński zmniejszył podatek dochodowy od osób fizycznych, obniżył o ponad polowe składkę rentową, dzięki czemu wzrosły pensje , podniósł znacząco najniższą płacę, zlikwidował podatek od spadków i darowizn. . Wprowadził w ramach polityki prorodzinnej nieznane w Polsce a powszechne w Europie Zachodniej odpisy od podatku na każde dziecko, wydłużył urlopy macierzyńskie, wprowadził też tzw. becikowe, czyli zapomogę z tytułu urodzenia dziecka, co po dwóch latach zahamowało ujemny przyrost naturalny notowany od 2000 roku; na dożywianie dzieci przeznaczył 500 mln zł rocznie. Sprzeciwiał sie budowie gazociągu północnego z Niemiec do Rosji, zainicjował budowę gazoportu. Wprowadził mechanizmy konkurencji w telefonii komórkowej: spadły o prawie połowę ceny dostępu do internetu i ceny usług telefonicznych. Stworzył Urząd Komunikacji Elektronicznej przeciw praktykom monopolistycznym. Powołał Centralne Biuro Antykorupcyjne, które zajęło się ściganiem korupcji i które stało się, jak praktyka dowodzi, solą w oku SLD i rządzącej Platformy Obywatelskiej. Wprowadził sady 24-godzinne ( tak ochoczo zlikwidowane przez rząd Donalda Tuska), powołał Krajową Szkołę Sędziów i Prokuratorów. Po dwóch latach rządów PiS przestępczość kryminalna spadla o 18 proc. Dokonał likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych, powołał nowe służby specjalne. Rozpoczął restrukturyzacje polskich sil zbrojnych. Przeprowadził ustawową lustrację , zahamowaną dziś przez PO i SLD. Wzmocnił pozycję Instytutu Pamięci Narodowej. Nakłady na ochronę zdrowia wzrosły o ponad 10 mld zł, tj. o 26%, a pracownikom tej branży podniesiono wynagrodzenia o blisko jedna trzecią. Żaden rząd tego nie przeprowadził do tamtej pory, a i do dziś. Za rządów PiS 60% twierdziło, że żyje sie im dostatnio. Jak jest teraz, za rządów POwcow? Wszystkie dokonania osiągnięte w ciągu niespełna dwóch lat, przy wsparciu niepoważnej koalicji ( LPR i Samoobrony) i przy nienawistnej, propagandowej kampanii ówczesnej opozycji (dziś rządzącej partii PO). Dziś w 2012 roku za rządów Tuska i vincenta angola jest ok. 4 mln Polaków bez pracy ( 2 mln w POLSCE i 2 mln na obczyźnie ( tyra u angola Niemca austriaka âŚ)
greg..i to mi sie podoba ..jesteś jedyny który przyznał ze głosował na PO a że jest jak jest to juz inna sprawa
jac ..no to Jarosława zdrowie i i
jac ..no to Jarosława zdrowie i i
Niech ktoś powie że z tego co napisałem coś nie jest prawdą .
Tylko ludzie zapominają , dostali to mają a już kto im dał to zapominają . Kiedyś jak spadek dostałeś to musiałeś kompinować by jak najmniejszy podatek zapłacić , mimo że to było twojej rodziny to państwo wyciągało jeszcze kasę od ciebie a jak nie miałeś kasy to musiałeś sprzeda by państwo się nachapało . Ludzie tego już nie pamiętają .
Tylko ludzie zapominają , dostali to mają a już kto im dał to zapominają . Kiedyś jak spadek dostałeś to musiałeś kompinować by jak najmniejszy podatek zapłacić , mimo że to było twojej rodziny to państwo wyciągało jeszcze kasę od ciebie a jak nie miałeś kasy to musiałeś sprzeda by państwo się nachapało . Ludzie tego już nie pamiętają .
generalnie ponad 50% nie chodzi na wybory , z tego 20 % co chodzą jest stała politycznie , reszta wieży co napiszą w prasie i powiedzą w telewizji a media robią im pranie mózgu , przez to są jak chorągiewki i jak im ktoś obieca że zrobi porządek i naobiecuje cuda to idą jak ćmy do światła . Nic nie myślą .
Witam wszystkich jakie macie prognozy na dzisiaj bo u mnie pustka myslowa,moze Medea76 juz sledzi forum to prosze o jakies wskazowki
agatkaa
pisałem ci wczoraj że zaczynają rządzić powtórki , można się spodziewać od 5 do 8 powtórek . Teraz jest duża kumulacja i ktoś chce ją ustrzelić
pisałem ci wczoraj że zaczynają rządzić powtórki , można się spodziewać od 5 do 8 powtórek . Teraz jest duża kumulacja i ktoś chce ją ustrzelić
Jackwar co za mile powitanie to dobry znak na rozpoczynajcy sie dzien
agatkaa , takie samo zdanie co do powtórek ma madea , zapytaj ją .
Liczby dnia 35-26 = 9
Taka przewaga PIS nad PO.
I nie powiem żeby mi się nie podobały...
Taka przewaga PIS nad PO.
I nie powiem żeby mi się nie podobały...
a Ten ledwo oczy otworzy i już się hazarduje..
Siemka drapek
Jackwar>> a ja nie mam nic przeciwko....
Siemka drapek
Jackwar>> a ja nie mam nic przeciwko....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jf9RclDX36c#at=21
agatkaa , to znak
kreśl szybko na pałę i sprawdź w narzędziach jak te liczby chodziły
kreśl szybko na pałę i sprawdź w narzędziach jak te liczby chodziły
agatko czwórkę miałaś?ja w rynku/biecz zapuściłem chybika i lipa, ale jeszcze jutro szansa
Drapek
Andromeda
Andromeda
5/6 w lotto o mały włos a by w żb odbierali
Agatka
Drapek
Mam urlop
Mam urlop
Gała, nie niebieskie, tylko niebiesko-białe
Andromeda
wczoraj pytałaś o 07, miałaś coś ugrane we lotto?
wczoraj pytałaś o 07, miałaś coś ugrane we lotto?
Drapek
w weekend leśny wyjazd rowerowy wzdłuż S1
w weekend leśny wyjazd rowerowy wzdłuż S1
9 była ale w mini, przeskakują mi te kulki raz do lotto raz do mini
Andromeda
ja nawet się ciesze że mi nie weszło bo jak by mi weszło 4/6 -36zł już kiedyś miałem taką 4/6 -36zł
ja nawet się ciesze że mi nie weszło bo jak by mi weszło 4/6 -36zł już kiedyś miałem taką 4/6 -36zł
player uwazaj tez na strazniczki lesne bo cie wciagnie w las i po rowerze
Monet
Robal
Ja jadę właśnie dokarmić ssaka w lesie
Ja jadę właśnie dokarmić ssaka w lesie
Andromeda
ja nie pamiętam takiej sytuacji żeby za 5/6 było 2tys
ja nie pamiętam takiej sytuacji żeby za 5/6 było 2tys
Andromeda
takie potężne wygrane za 5/6 pewnie przyciągną rzesze graczy do grania w lotto
takie potężne wygrane za 5/6 pewnie przyciągną rzesze graczy do grania w lotto
andromeda