Wpisy 1 603 345 – 1 603 444
5 lipca 2013 02:03 → 5 lipca 2013 07:40, 100 wpisów
Franku
Nie wiem jeszcze wszystkiego .. końcówek 1 moze nie byc ..zobacz wpis wyżej ...nie wiem ..ale jak juz, to bardziej 11 jak 01
Nie wiem jeszcze wszystkiego .. końcówek 1 moze nie byc ..zobacz wpis wyżej ...nie wiem ..ale jak juz, to bardziej 11 jak 01
Hmm teraz pewnie atakować będą tak od 1 do 40 tak z obliczeń mi wyszło
Jocia gonzaga
Jocia jedną piątke już mam taką zakreśloną 11,20,24,27,41... Teraz myśle dać coś z innej beczki
Myślę o tych liczbach z mojej dziesiątki co miałem 8/10 czyli 2,9,10,32,34,58,59,62,64,80... Można jeszcze coś z tego ugrać ?
Mnie też atakują france jedne...
Jocia a może by tak dać tą dyche na dwa losowania, korci mnie tak zrobić
Trza mu zaaplikować kroplówkę reanimacyjną
Drapek
76
Drapek będe typował tylko jak dychne sobie
Gonzunieczku Jak łaskawie odbierzesz w końcu @..to wrzucę Tobie na 21 do godzinki
Haju / Złote twarze - dwa brzegi
Franku Chodzi mi o Twój rok urodzenia, a racej..o końcówke roku .. np.
1992..czyli 2
Mozesz mi podac swoja liczbę ?
1992..czyli 2
Mozesz mi podac swoja liczbę ?
1987 ... Co mam obliczyć z tego ?
A propo skończyłem 26 tylko wyjazdy i melanże
Ogień synonim żaru, namiętności, żywotności, entuzjazmu. Wbrew pozorom nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie. Ufny wobec innych. Lubi życie towarzyskie i umie znaleźć się w centrum zainteresowania. Ma rozległą wiedzę.
Moja 6
Ogień synonim żaru, namiętności, żywotności, entuzjazmu. Wbrew pozorom nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie. Ufny wobec innych. Lubi życie towarzyskie i umie znaleźć się w centrum zainteresowania. Ma rozległą wiedzę.
Franeczku to samo co TY
Franeczku to samo co TY
Jocia hehe
Jocia
Ptaszki już ćwierkają za oknem... Czas wyjąć proce albo wiatrówke
Jocia
Idę zaraz w kime... Także jocia , gonzaga, i reszta
Doprawdy
A to TY :
Ziemia synonim materializmu, trwałości, bezpieczeństwa, płodności Cechuje ją mądrość, spokój i rozwaga. Lubi analizować zachowanie innych i swoje. Kobieta - Ziemia jest oddaną matką i żoną, życie rodzinne jest dla niej najważniejsze.
A to TY :
Ziemia synonim materializmu, trwałości, bezpieczeństwa, płodności Cechuje ją mądrość, spokój i rozwaga. Lubi analizować zachowanie innych i swoje. Kobieta - Ziemia jest oddaną matką i żoną, życie rodzinne jest dla niej najważniejsze.
może na żyrandolu
W końcu ja jestem małpą wg.. horoskopu , więc jak by co
W końcu ja jestem małpą wg.. horoskopu , więc jak by co
witam z rana
wczoraj 3/5 w mini, możemy grać dzisiaj
ciepło jest ale pochmurno, zobaczymy co będzie dalej
wczoraj 3/5 w mini, możemy grać dzisiaj
ciepło jest ale pochmurno, zobaczymy co będzie dalej
cholera 2 zł w tuskolandzie wys''g''rana to już norma -tuski wypierniczać do chlewa ze świniami
rostki,tuski,mira,rychy,grzechy i inne gady na rowery,zabrać im kompy to gry będą wiarygodne a nie ci....ulaste wygrane????? po 1 i 2 zl
naróbcie tuski jeszcze milion losów po 50 groszy będziemy stratni tylko 50 gr a nie złotówke na losie he he
Tusk nie winien to taki system TS ZAWSZE WYGRYWA PO TO JEST TA GRA
01,03,07,09,16,17,22,29,34,37,38,39,48,57,59,62,63,68,69,76
Ile będzie powt.?
Ile będzie powt.?
ale za Jarosława często wygrywałem to 100,700, 200 itd.itp.za tych ci....uli karierowiczów nienażartych na mamone nic -groszówki
system na gry zrobili Polscy programisci jest on prawie na calym swiecie
PiS jak wróci to wywali tych oszustów , ale co nakradną to już nie oddadzą , ile samobójstw jest przez tych złodziei