Wpisy 1 600 666 – 1 600 765
3 lipca 2013 19:29 → 3 lipca 2013 21:33, 100 wpisów
krzysiu takich chętnych to tu więcej...
ja wolę juz k/pko bp- a w sumie to jestem tylko kilka razy w roku w łańcucie- podzwierzyniec mi nie po drodze- myśłałem że gdzieś w centrum- a nie na zadupiu
do losowanka!!!albo do juterka...
drapek wpadnij tam to zobaczysz ile wpadło tam wygranychkeno mini i zdrapki
sklep zmienił się w sklepik ale tak jak dla mnie to szczęśliwe miejsce jest
najwięcej dość dobrych wygranych w keno i mm widziałem w krośnie na podwalu i uważam tą budę za najlepszą jaką spotkałem- choć sam w niej nic konkretnego nie miałem
to pijecie razem dzbany?
to pijecie razem dzbany?
tak zachwalasz tą laskę, że się chyba tam jednak pofatyguję przy najbliższej okazji
drapek ona nie pijąca ale kiedy puszczam u niej zakład w keno zawsze jestem na plusie
to jest lepsza od jolki jak nie sprzedaje pustych pukonów w keno
ale nie wiem kiedy będę w łańcucie no i mi to zadupie nie po drodze
drapek jak będziesz miał chwile czasu to się tam udaj i spytaj się ile wpadło tam wygranych
mykam i powooo i dobre liczby zapodawaj- po też jesteś na krótkiej liście od okradzenia z liczb
co powiecie na taki zestaw
24,26,62,63,73
i
6,16,24,26,42,44,54,57,71,73
24,26,62,63,73
i
6,16,24,26,42,44,54,57,71,73
1 600 098. rafalski38 2013-07-03 (01:38) 13 dzielnica
jak zaczynałem grac w MM tak miej więcej tuż przed założeniem tu konta chyba luty-marzec to była często taka piątka 2,3,5,78,80 i nie zawsze 5/5 , ale 4/5 często...
brawo 4/5 +
jak zaczynałem grac w MM tak miej więcej tuż przed założeniem tu konta chyba luty-marzec to była często taka piątka 2,3,5,78,80 i nie zawsze 5/5 , ale 4/5 często...
brawo 4/5 +
medea76
liczby z wizualizuj pl 71,44,4
do potem
do potem
------
Dobry wieczór.. .
....................................
Dobry wieczór.. .
Dobranoc.. .
Medea.. .
................................
................................
Walczę na mobilku z orange 6gb za 6zeta nawet daje rade za taką cene nie ma co
Witajcie!
Uwaga, mam propozycję: przeprowadźmy eksperyment siły woli /lub umysłu, jak chcecie/. Tuż przed losowaniem każdy skupi się na liczbie "33". W trakcie losowania myślcie o niej intensywnie!
Zobaczymy co będzie...
Uwaga, mam propozycję: przeprowadźmy eksperyment siły woli /lub umysłu, jak chcecie/. Tuż przed losowaniem każdy skupi się na liczbie "33". W trakcie losowania myślcie o niej intensywnie!
Zobaczymy co będzie...
Wiedziałem, że będą takie żarciki. Jak nie chcesz, alex, to nie uczestnicz. Przecież to może być interesujące...
No, co wam szkodzi spróbować?!
alex82
Kubik1984
Nie słyszałeś o fizyce kwantowej? Efekt zależny jest od obserwatora!
17
Qbik1984
Lila
Lila
to jak robimy to?
to jak robimy to?
Cała para jaźni w "33"!
Ja już zaczynam działać!
Pamiętajcie: liczba 33 intensywna wizualizacja połączona z uczuciem radości. Do dzieła! ?Cześć lila/
Ja już zaczynam działać!
Pamiętajcie: liczba 33 intensywna wizualizacja połączona z uczuciem radości. Do dzieła! ?Cześć lila/
Medea
Max
Robalku...masz żone? A ile masz dzieci i czy w ogóle? Pracujesz? A gdzie?Jakim autem jeździsz? Gdzie lubisz spędzać urlop?oj tam oj tam
lila: Ale tu chodzi o eksperyment naukowy! Co tam kupony? Ja też jej nie mam. Ale przywołajmy ją!
Lila
muszę cofnąć chyba czat
muszę cofnąć chyba czat
Robalku....paaaacz karwa jak inni żyją życiem innych.Ja też chcę coś wiedzieć
Medea
nie było 7/7 z tego zestawu nigdy
nie było 7/7 z tego zestawu nigdy
13max33 zobacz sobie mojem dw profile a zobaczysz o co chodziFAKK
medea: pełna dyscyplina! Jak 33 to 33. Ok?
Wierzę w Was /to jest w nas/.
Powodzenia!
Powodzenia!