Wpisy 1 600 566 – 1 600 665
3 lipca 2013 17:43 → 3 lipca 2013 19:29, 100 wpisów
Jocia jak rok temu podałaś chyba 18 cyferek mm to ja z nich zrobiłam 2 10-tki i w 1 miałam 2/10 a w drugim 8/10 z + , niedaleko było od 10-tki. Dzięki. Życze ci strzel 10 z +.
ella ..bardzo sie ciesze i gratuluję Tobie również za wybranie własciwych
uff..jak goraco....przylecialysmy szybciej..niz wyszlysmy..tzn.ja i Flora..hmm tak wlasnie sobie pomyslalam ile ona ma ras....nietoperzo-jamniko-wilczuro-buldogo..chyba podobna..wlasciwie wyglada jak "lon"....ale i tak dla mnie jest najpiekniejsza..najukochansza..siunia-lalunia..(ogonek ma zlamany..tacy byli poprzedni wlasciciele..zabralam ja z klatki schodowej..w b.zlym stanie..do dzis jest tak wdzieczna..czyzby pamietala co bylo..13 lat temu..?.........
Dzięki Jociu na razie strzelam czasami 3/3. I to wszystko. Na profilu typuję na sucho. Tego co na profilu nie wysyłam, bo jestem w pracy , a natchnienie przychodzi dopiero przed 14.W profilu dziś o 14 - 1/1 - 8, 2/2- 8,17, 3/3 - 2,8,17 a w realu nic.
ulexxa ja tez kiedys przygarnęłam sunie..i ktos mi powiedział ze nie ma wierniejszego zwierzęcia niz to, które znalazło u nas dom po porzuceniu..
ulexa powiem ci jedno jak bym miał do wybory zastrzelić człowieka albo psa wybrał bym człowieka oczywiście ,bo człowiek zdradzi cię na pewno a pies nie
moja sunia miała traume do końca zycia..nie lubiła sama zostawac w domu..jak wracałam to zawsze lezała na moich rzeczach, które ściągała np. z fotela albo na kapciach...
Gaju..ona ma ogonek zlamany i wyglada jak u swinki..taki zakrecony....ale zrzucali ja ze schodow i kopali..
menel/to nie tak do konca prawda ile psów zagryzło człowieka albo dziecka małego a było z nimi całe życie
ludzie kupują na "pokaz" groźne psy chowaja bez tresury a potem mu odbija po 6 roku życia
trisetum powiem ci jedną rzecz jak traktujesz psa tak on będzie ciebie traktował
Ola..gdzie się tak to dzieje .. chetnie pojade i pokopię właścicieli i po schodach poturlam ich
Max.iu..
ehh szkoda mowic..mam tez kotke czarna co matka ja zostawila..zawsze biore..te zwierzaczki co sa..odrzucone..
ehh szkoda mowic..mam tez kotke czarna co matka ja zostawila..zawsze biore..te zwierzaczki co sa..odrzucone..
Tris..no wiec wlasnie.."produkuja" krzyzowki..masakra normalnie..ii po co?..natura sama da sobie rade..ajej..
albo trzymaja w blokach na balkonach..psy obronne..totalna meka dla zwierzat..ehh
wyje te biedne zwierze caly dzien..boo "panstwo" pracuja..ale przeciez musza pokazac..ze maja np. pitbula..ja cie krece co za ludzie..
dobra stleniam sie..boo to jest temat jak kazdy..morze..np.moj Baltyk....nic nie zmienimy..takie zycie Tris..ehh
wlasnie wyciaglam mojej siuni-laluni..kleszczycho....musze jej woda utleniona odkazic..
wlasnie wyciaglam mojej siuni-laluni..kleszczycho....musze jej woda utleniona odkazic..
menelisko drapek zawsze jest dobry w drapkach, dziś na 3 słonie u jolki 0,1,20zł i w pewnej drapce xxx=10zł
ale burza mi przyszla..ojej..zamykam okna sprzet tez..ii do "bumkerowni" uciekam..
Drapi..
pa Wam..ooo juz mnie nie ma..
Drapi..
pa Wam..ooo juz mnie nie ma..
ulexxaswego czasu włąśnie mzdr. też wiałem z plaży przed burzą do auta
karwa!Od momentu rejestracji dopadł mnie pech!Jedna wielka wtopa! Ma być dziś wieczorem 18,47,53 lub 18,47,59 -bo inaczej...znowu sie napije,karwa ich mać!
drapekdlatego nazwałem ciebie expertem od zdrapek bo jesteś w tym dobryw skradaniu liczb zresztą też
hipcio wygrałeś coś w multiczy dalej bawisz się w klubach striptizerskich
dzisiaj szczęście mi dopisało dalej trójka w multi zaps dzbanów uzupełniony
witajcie moi mili koledzy!!!
dawno z wami nie gawędziłam, praca i pożne powroty...w totka szczescia brak...
dawno nie widziałam mojego pieknego menelika...
dawno nie widziałam mojego pieknego menelika...
menelku dobrze ze choc 2 ząbki ci się ostały to chyba do otwierania kapsli co???
grzesiu a ja to od macochy? hartowi piwo a mi buzi???
menelisko staraj się bardziej- od jutra zaczynam wielką kradzież liczb
menelku jutro ja mam dzien szczesliwoy wg astrologii wiec poprosze o cyferki, ale tylko te które wpadna...
isl już leję, chyba że dzbana woliszto do meneliska się uśmiechnij
menelku nie rób tego, albo pożniej jak już podasz szczesliwe cyferki...
drapciu nawet kiedyś próbowałam i dzban nie był zły...ale siary za dużo...
drapciu nawet kiedyś próbowałam i dzban nie był zły...ale siary za dużo...
grzesiu nic nie myślisz o styranej kobiecie ze jej się pic chce...
ja tak grzecznie własnie herbatke...
isl ja na wieczór od uli ukradł aż 3 liczby- same końcówki 5
ja dopiero jak o łańcut zahaczę- spróbuję tego dzbana
ja dopiero jak o łańcut zahaczę- spróbuję tego dzbana
menelciu odwdzieczę się jak wygram całym zapasem dzbanów, jakby mnie nie było to zekne raniutko...
drapciu ja dzis nie gram juterko...
ja też dziś styrany, od 4.00 na nogach, ale choć ts jakieś ochłapy rzucił i dziś dostałem napiwek- całe 1zł
no to na zdrówko panowie, drapciu ja wstaje o 8 szykuje obiad o 10.30 wyjeżdzam i przyjeżdzam róznie nawet o 21...a nóg nie czuje...
no to TS sie postarał...
no to TS sie postarał...
menel nie dotarłem tam- myśłałem, że ta żb jest w del.centrum- a ona chyba w asi?
witaj krzysiu
menel to moze puść 2 zakłądy jeden dla mnie...