Wpisy 1 600 022 – 1 600 121
3 lipca 2013 00:00 → 3 lipca 2013 02:18, 100 wpisów
xam
halapku
a ja siedze do białego rana
lub do białej kośći
lub do białej kośći
tel miałem też mam nockę z głowy
rafalski daj tel na milczy i dziecko tez
max halapek
wasyl tel nie problem, ale z tym drugim gorzej, może ketonalem go naszprycować
mój kumpel podawał dziecku pivo i szedł na disco
dziecko spało i sikało
on sie bavił
on sie bavił
wasyl Ty jak coś ebniesz
povaznie
paczaj jak było przed 1600000 to było koło 100 szpiegów a teraz znikli
zaraz jocia się obudzi juz po 24
i pewnie skacowany menel z wywalonym ozorem będzie szukał jabola
ja zaraz zmykam ino pukony sprawdze
no to sam ze sobą zostanę, no jeszcze twój idol franz czasem po nocach buszuje...
karwa ale jest jakiś motyw w tym lotto, że 3trzydziestki lubia chodzic a w plusie czterdziestki
i jeszcze dwudziestki w+
ja to rozgryzę tylko muszę jeszcze trochę
ja to rozgryzę tylko muszę jeszcze trochę
mój idol
omijamy sie szerokim łukiem
wasyl czemu go tak nie lubisz
jocia wbijaj, potypujemy sobie
---zaszedl mi za pazury
--i dostałem bana
ja tam juz do niego nic nie mam
nawet dobrze typuje
ino jak popił lub sie nawdychał to jechał po mp i po mnie
i tak sie zaczeło a ze ja piłem to nie moglismy sie dogadac
--i dostałem bana
ja tam juz do niego nic nie mam
nawet dobrze typuje
ino jak popił lub sie nawdychał to jechał po mp i po mnie
i tak sie zaczeło a ze ja piłem to nie moglismy sie dogadac
pozatym ma wielenicków
po pisowni to rozszyfrowałem
po błedach ortograficznych i jak popił to nie wiedział z jakiego nicku pisze sam sie gubił
po pisowni to rozszyfrowałem
po błedach ortograficznych i jak popił to nie wiedział z jakiego nicku pisze sam sie gubił
a pozatym te nicki ino w nocy zawsze byly tak jak on
i sam ze soba pisał
i sam ze soba pisał
nienawidze wielonikowców
ja uwazam ze jezeli ktos cos ma do kogos
to pisze mu prawde najwyzej lub ban
ale prawda
ja uwazam ze jezeli ktos cos ma do kogos
to pisze mu prawde najwyzej lub ban
ale prawda
dobra rafalski uciekam w kimeeee
Wasyl i reszta ferajny przed snem wpadlam zyczyc wszystkim milych snow
rafalski jesli jeszcze jestes to dzis czyt. srode 100% Bliznieta czyli warto dac losowi szczescie
polecam 47,25,21,59 oraz przedzial 11-20
rafalski jesli jeszcze jestes to dzis czyt. srode 100% Bliznieta czyli warto dac losowi szczescie
polecam 47,25,21,59 oraz przedzial 11-20
kolorowych
medusia witam
-zegnam
-zegnam
dobranoc wszystkim
pasko
pasko
wasyl trzym się
medusia to zagram jutro i dodatkowo wyslę kolejny kodzik z loteriady, właściwie to juz dzisiaj
medusia to zagram jutro i dodatkowo wyslę kolejny kodzik z loteriady, właściwie to juz dzisiaj
hm może spróbować czegoś nowego, może w jokera zagrać....
pa meduskakolorowych
pa meduskakolorowych
qbik siema juz do pracy
72 jaki ciąg ma
ale jutro nie padnie...
jocia jesteś.....
jocia jesteś.....
znaczy dzisiaj....
kto nie śpi ręka do góry
jocia wiedziałem, że nie śpisz
jocia co myślisz o dziesiątce z drugiej czterdziestki
no bo jakos ostatnio ta druga czterdziestka lepiej chodzi...
no chyba, że zmienią zestaw kulek
no chyba, że zmienią zestaw kulek
41-80ale bez 80
mówisz a...powiedz b...
co powiesz na 67,66,65,63,78,46,49,48,44,75
myśle cosik takiego puścic
myśle cosik takiego puścic
tczewianka
rower nasmarowany, bo czekam
rower nasmarowany, bo czekam
tczewianko
rafalski.. typuje końcówkami jestem na 3..więc jeszcze nie wiem .. jak dalej masz wysokie końcówki w przewadze .
zaraz zobacze co z czworkami.i 44 za tym
rafalski.. typuje końcówkami jestem na 3..więc jeszcze nie wiem .. jak dalej masz wysokie końcówki w przewadze .
zaraz zobacze co z czworkami.i 44 za tym
jocia inspirujesz mnie...no może nie muzycznieale w typowaniu z pewnością
43,48,56,68,73,76,78
oj jesteś jesteś
jocia powiem Ci coś w sekrecie....więcej takich ludzi na MP jak Ty i będzie cudnie
nie miły...szczery....zawsze szczery...to sobie cenię
wiesz co jocia, jakby tak dobrze te mapy człek umiał analizować, to by z nich nawet wyczytał, kiedy zestawy z kulkami są wymieniane
wymieniają na pewno....bo czasem coś zbyt często lubi wchodzić i to chyba nie przypadek...hm..niedowaga kul...jakieś miligramy decydują
wymieniają na pewno....bo czasem coś zbyt często lubi wchodzić i to chyba nie przypadek...hm..niedowaga kul...jakieś miligramy decydują
takie 72 sześć razy z rzędu, ciut lżejsze od innych....
O tym jestem głeboko przekonana .. widze wyraźna róznice miedzy pierwszymi losowaniami mm i teraźniejszymi.. Podam przykłam np. na dziewiatkach.. kiedys po danum układzie pewniakiem była 19 bardzo Twardym pewniakiem..teraz nie .. tylko np. 39.. widac róznice, mysle tez ze to zmiana maszyny gra rolę wielką.
jak zaczynałem grac w MM tak miej więcej tuż przed założeniem tu konta chyba luty-marzec to była często taka piątka 2,3,5,78,80 i nie zawsze 5/5 , ale 4/5 często...
Jak sie kiedys natkne na tak wyraźna róznice, to wkleje Tobie w KG..i zobaczysz . Widze ich ruchy ..w swoich " zapiskach" i nie tylko
wiesz co mój ojciec był lottomaniakiem dużego lotka, miał sukces trafił 6/6 w 67roku to nie ściema, co do MM był sceptyczny ale trochę zaczął w to grać, bo kiedyś podobno na tej...jeszcze starej maszynie była duża powtarzalność pewnego zbioru liczb...
przepraszam nie MM tylko dawna nazwa Multi Lotek
teraz gram tylko stałymi liczbami 1 zakład..jak nie zpomnę nadac.
jocia to oczywiście szczęśliwy traf trafić 6/6 taki przypadek, wklejałem tu kiedyś skan tej wygranej, bo trzymam go jako pamiątkę...tak mam go. 5/6 miał wielokrotnit, tye, że on naprawdę był w to granie mocno zaangażowany i cena zakładów była dostępniejsza...Tobie też wierzę....bo widzę w Tobie coś z niego...kiedyś wygrasz...zobaczysz...
i nie bądź zła, że czasem Ci skradnę jakieś numerki
jocia tyle, że on grał na grube systemy, a tera to ciężka sprawa przy takiej cenie zakładów...
nawet matka nie wiedziała ile wydaje
wiesz co, myślę, że to dobrze że nie doczekał tych czasów, bo byłby rozczarowany tym co teraz Ts wyprawia....
ale do samego końca mówił, że juz jest blisko, chciał powtórzyć to 6/6 ale nie wyszło....i jaki wniosek ...wygrana napędza człowieka.....jak kiedys mi sie uda to postaram się nie zwariować...
Ciękie typowanie..dużo mozliwości, duzo liczb..wszystko na dwoje baka wrózyła ...jak dotad najpewniejsza liczbe mam 34
po 3x 5/6 ..postanowłam spasowac w DL.. jeszcze wtedy , bo dzołam do wniosku,ze do trzech razy sztuka... nie dane mi było WTEDY
oj cięzkie, a najzabawniejsze jest to...o ile dobrze pamiętam, że w MM jest około 200tys zwycięskich kombinacji i taki problem, by do którejś z nich wbic
187tys?
potwierdzisz, czy musze przypomniec sobie na kalkulatorze
potwierdzisz, czy musze przypomniec sobie na kalkulatorze