Wpisy 1 600 222 – 1 600 321
3 lipca 2013 09:12 → 3 lipca 2013 13:29, 100 wpisów
kseniu zajrzyj na profil do księgi gości a się ucieszysz. Liczby na dziś 3,21,22,25,41,47,59,68,72
Medeo wiem ze tym pytaniem zapewnie Tobie houmor na caly dzień ale jestem laikiem komputerowym jak tam do Twego profilu mozna sie dostac??
Gracz z miejscowości Starogard Gdański wygrał 266 345,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Ciechocinek wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
ulexxa sory że ja cie nie przywitałem ciągle ktoś mi przeszkadzał wiem że marne wytłumaczenie ale tak było
ksenia jak masz wpis medei to najedź myszą na jej nick i kliknij myszą , pojawi się jej profil .tam masz wszystko , poczytaj
Jackwar dzieki za wskazowki ale na tym profilu nie ma ksiegi goscia na tym mi zalezy prosze o dalsze wskazowki.
jak nie ma ? jest , zjedz do samego dołu , tam możesz robić wpis , to jest księga gości
ksenia , na żółtym tle masz znaki zodiaku i podane liczby o to ci chodzi ?
kseniu kliknij na swoim wpisie na czacie w swoje imię. Wyświetli ci się Twój profil. Ksiega gości jest pod tą tabelką z Twoimi danymi i miejscem na typowania
kseniu, żebyś się nie męczyła Koziorożec 77% i taki wpis masz w księdze gości
Witam wszystkich. Dzisiaj wydrapane 10zł w xl i 2zł w szmaragdach
Witam wszystkich na czaciehttp://www.ermail.pl/link/jcVeaJC2aeeaVlYA2lCcmlAVJNNlCT7l
Mirku..Rysiu..
dobra stleniam sie..trzeba cusik porobic..aa w miedzyczasie "zyrkam" na Kultura film..Stracona noc..ten Lapicki to przystojniak..
dobra stleniam sie..trzeba cusik porobic..aa w miedzyczasie "zyrkam" na Kultura film..Stracona noc..ten Lapicki to przystojniak..
W Starogardzie Gdańskim padła piątka w Mini Lotto na kuponie za 2,50zł. Metoda: chybił trafił
medea
gdybym wieczorem zagrał liczby z 14tej,byłoby 6/7 z plusem
tianshi25 i 52 też mam
wojtas ja tak często tak mam, że profilaktycznie nietrafione od razu trafiają do kosza
medea-dobrze,że nie weszło 7/7-wtedy byłoby jeszcze gorzej
bry-
wole ksiazke poczytac..nic "zebrac" Tu..o odpowiedz na powitanie..
ulexunia
co nikt nie chciał cie powitac
kazdy zajety
ja weszłem ale poszlem w mapki
kazdy zajety
ja weszłem ale poszlem w mapki
bo jade do pracy zaraz L-4 zawieść
korzonki trzasły
korzonki trzasły
nie o to chodzi..ale zauwazylam ze..hmm jak to wyrazic.."delikutasnie"..
na obiadek -dzis menu
barszczyk ukraiński
mintaj +karfofle+sałatka
barszczyk ukraiński
mintaj +karfofle+sałatka
aa..lepiej nic nie "powiem"....Wasylniu trzym sie dobrze..aa "lepencja"zawsze w gore..pamietaj..
ale daje po plecach masakrycznie
no czasem lepiej sie ugrysc w bo moze to obrócic sie przeciwko nam
mnie to czasem smiac sie chce jak mp sie kłócą o byle co
narazisko..pa Wasylniu..milego dnia jeszcze zycze bardzo..aa o Zdrowku nie wspomne..Trzym sie..
ulexxa sory że wcześniej cie nie pozdrowiłem ale miałem taki zamiar lecz telefon mi namieszał w głowie i nie zdążyłem
ja tez uciekam ,potem zajrze
ulexxunia
ulexxunia
jackwar....lili
a ja przed chwilą wysłałem swoje kuponiki , coś mnie natkneło i wysłałem jeden kupon na 6 skreśleń
lili obliczylismy z pasko twój czas na mp
wyszło 33dni non stop pisania
wyszło 33dni non stop pisania
Lila , cyferki z lotto jakoś ten kupon mi dziś zasygnalizował by wysłać te cyferki
a nic tak no bo ty juz masz troszke tych wpisów
zupe wylałem na uuudd yklawiature
obliczylismy 4 wpisy na minute 5760 na dobe
zeby cie dogonic to cza pisac 33 dni non stop
zeby cie dogonic to cza pisac 33 dni non stop
1600000 cza by pisac 278 dni
mowiłem ze cie gonie
kot mi lazi po klawiaturze
zmykam do pracy
l-4 jade zawiesc
do 9 wolne
potem wpadne
wlasnie kalafiorowki pojadlam..ii die polozyc zwloczyska..do poznieriska..pa Wam..Lilus..Wasylniu..Jacki..-ly