Wpisy 1 600 122 – 1 600 221
3 lipca 2013 02:18 → 3 lipca 2013 09:12, 100 wpisów
zaraz sprawdzę
184756 wygranych kombinacji
lubię 66
i Ciebie lubię
Ale ostroznie, bo niec nie jest jasne.. i jednoznaczne .
Najlepiej mi sie typuje od 06---17..każdego miesiaca..nie wiem dlaczego potem pod koniec miesiaca.
Najlepiej mi sie typuje od 06---17..każdego miesiaca..nie wiem dlaczego potem pod koniec miesiaca.
wszystkich kombinacji w MM mi wychodzi 8911711*184756=1646492077516
teraz wiem, czemu matematycy nie grają w totka, jocia nie załamuj się
teraz wiem, czemu matematycy nie grają w totka, jocia nie załamuj się
ja nawet nie wiem jak przeczytac ta liczbę
Tak naprawde jestem twarda sztuka..mam chwile słabości..ale jak sie za cos zabieram, to nie odpuszczam, oczywiście w granicach rozsadku
jocia tu juz pare osób mi mówiło, że trza liczyć na szczęscie a nie słać na ilość i chyba maja rację, bo ewentualnie po prostu mniej się straci....
i wracając do tematu miska, że Ci o nim przypominam, to takie gadanie, że jak się gra za kilka tysięcy miesięcznie, to się wtedy wychodzi na plus to dla mnie zwykłe dyrdymały...
jocia, przepraszam, że Ci tak przynudzam, ale powiedz jak uśpic dwulatka, który o trzeciej w nocy nie chce spać a Ci odpuszczę
Dla mnie też, ale moze jest w tym odrobina racji , tyle,ze nie za takie kwoty ( nie dysponuję ) nie jeden raz, gdymym rozpisała porzadnym systemem ..to bym miała dawno 10/10
mój syn uwielbiał Małpe w kąpieli Fredry ..czytalam w kólko..az pewnego dnia nauczył sie na pamięc..miał dwa latka
jocia systemy fajne, ale sprawdzalność...hm...taka sobie czasem...nieraz nie dwa ale często jakieś jak ja to nazywam głupie liczby się losuja
Na 14 jutro bym nie zaryzykowała To trzeba czuc liczby..na jutro,,nic poza moze dwoma
2 latka i na pamięć,mój oprócz mama tata baba to nic więcej nie umie wydukać, choc jak się go zapytałem, czy dobrą dziesiatkę zakreśliłem, to potwierdził
medusia mówi, że bliżnięta 100%, to zagram dziś
Pierwszym sowem była mama , a drugim z przejęciem powiedział : ANTENA
antena
jocia ja słaby w tym jestem, ale żonka tu typnęła 8/10 tyle, że odpuściła bo zawsze wysyłałem swoje(nic nie warte) i mam formalny zakaz na granie w MM...ale wyślę dziś cichaczem...
jocia ja słaby w tym jestem, ale żonka tu typnęła 8/10 tyle, że odpuściła bo zawsze wysyłałem swoje(nic nie warte) i mam formalny zakaz na granie w MM...ale wyślę dziś cichaczem...
jocia zajrzyj na agunia341
chwilę się bawiła i w 23 typowaniu trafiła 8/10
trochę się załamała
trochę się załamała
patrzałaś?
myślisz, że dać babie kreślic
może wejść w układ
przebieram młodego i usypiam, bo to chore, by dzieciak o tej godzinie grandził....
przebieram młodego i usypiam, bo to chore, by dzieciak o tej godzinie grandził....
ja Ci dam do garów
trzymaj sie jocia, ide uspac dziada
trzymaj sie jocia, ide uspac dziada
78 mam
i dalej nic nie wiem moze rano cos jeszcze znajdę
Pa...powodzenia
Pa...powodzenia
i jeszcze jedno fajny ten wiersz, fraszka, esej w profilku powaga życiowy pa
Witaj Jociu
Aleście sobie pogadali-2 osoby i jakieś 10 m.b.Chatu
A gdzie Franz-to chyba jego pora??
Miły gość z tego Rafalskiego
Aleście sobie pogadali-2 osoby i jakieś 10 m.b.Chatu
A gdzie Franz-to chyba jego pora??
Miły gość z tego Rafalskiego
Faktycznie, ja także nie {{kwasny}
to moja codzienna ( zmienna) mimika twarzy
to moja codzienna ( zmienna) mimika twarzy
witam z rana
porażka we wczorajszych grach
gramy dalej, może zdrapencja jakaś?
porażka we wczorajszych grach
gramy dalej, może zdrapencja jakaś?
Dzien dobry..
wlasnie ogladam na Polonia..Rodzina Polanieckich..
specjalnie dodatkowe cmoki dla wszystkich Stachow..
naturalnie Mpusiom wielkie cmoki i wygranych i jeszcze nie wiem co..wedle zyczenia..
wlasnie ogladam na Polonia..Rodzina Polanieckich..
specjalnie dodatkowe cmoki dla wszystkich Stachow..
naturalnie Mpusiom wielkie cmoki i wygranych i jeszcze nie wiem co..wedle zyczenia..
Tris..oj ten....ten wytrzypior jest..zatrzepisty..zawsze jak go widze..to papuga mi sie sama smieje..ha ha
musze pauze zrobic z filmem..szkoda..ale moja wytrzypiorka....tzn.sunia-lalunia..chce na spacerek....narazka..
------
Dzień dobry.. .
......................................
Dzień dobry.. .
......................................
+22. Może być.. .
.....................................
.....................................
Medea.. .
....................................
....................................
Szpiegów sztuk 64.. .
64 >> o1, o2, o4, o8, 16, 32, 64.
....................................................
64 >> o1, o2, o4, o8, 16, 32, 64.
....................................................
Czat śpi. Idę, nie chce przeszkadzać.. .
...........................................
...........................................
Monet..nie jest wazne jak masz na imie..liczy sie to tam w srodku..zawsze jak ogladam filmy wczesniejsze..dostaje dreszczy skorki gesiej..ojej..sa takie "inne"..takie hmm..nio zobacz np.te podkrecane wasy..powozy..wogole..ten spokoj emanuje z nich..dzis tylkopraktycznie"komputeryzacja..akcja..sa tez dobre filmy..ale jakos lubie te"starocie"..wlasnie zaczelam czytac..Przeminelo z wiatrem..pozniej bedzie Quo vadis..nie wiem ktory raz znowu..powracam do nich i nie tylko..
aa teraz Panie nie Stachu..cmoki
aa teraz Panie nie Stachu..cmoki
Witam MP
WN-dziś snu nie mam,ale wczoraj znowu Ewa się śniła i
1 duże jabłko trzeba obrać i pokroić na kawałki.
i ta 1 wczoraj była wszędzie
WN-dziś snu nie mam,ale wczoraj znowu Ewa się śniła i
1 duże jabłko trzeba obrać i pokroić na kawałki.
i ta 1 wczoraj była wszędzie
Witam wszystkich a jak zwykle poprosze Mede o wskazowki na dzien dzisiejszy % oraz jakies cyferki