Wpisy 1 599 422 – 1 599 521
2 lipca 2013 19:10 → 2 lipca 2013 20:13, 100 wpisów
ja zajmuję się sprzedażą nowych umów , ale mogę ci zaproponować internet LTE z opcją testuj
internetu nie chcę mam w domu i kom. przedłużenie mnie interesuje
Oooooooo,
torsan
- siemka - znaczy - macie tam trochę cywilizacji ?
torsan
- siemka - znaczy - macie tam trochę cywilizacji ?
torsanie już wiem czemu krzysio zniknął z mp- ukradłeś go na tłumacza
drapek
- ano tak robal - też miałem ,tylko w tej żółtej i się zamotałem
a w edycjach zmieniają literki i wychodzą takie
- ano tak robal - też miałem ,tylko w tej żółtej i się zamotałem
a w edycjach zmieniają literki i wychodzą takie
r36 ja żółtej już nie kupuję i zielonej xl też, a jak kupujesz pensję to różówą wybieraj- jutro utrę nosa forumlotto i za 2zł kupię tego właściego zodiaka
podebralem o menela z profila 9liczb z 10tki,juz je nadałem,oby poszły,ciekawe jak menel je doperał,hi,hi:
ale jak jutro dorwę stare zodiaki to może i z 10szt kupięchyba że już nie będzie
u mnie w lubuskiem popadalo pogrzmiło może jutro będzie upragniona pogoda
u mniea jutro +30st., a na konto powinno wpłynąć 100k za tego zodiaka- podatek
ja PAMIĘTAM RAZ PRZEGRAŁEM CHYBA 30 ZLOTY W ZDRAPKAAACH I DOSTALEM WTEDY WIELKIEGO STRESA:
ja z 3l. temu kupiłem paczkę zodiaka i od razu wt=ytrzeźwiałem jak ok.100zł na tym interesie straciłem
w tej samej co kiedyś wydawalo mi się,że coś trafiłem w zdrapce i wyrzuciłem do kosza,pozniej musiałem przeszukac cały kubełek i nie było wygranej w miałem wstyd,że grzebię w smieciach:
slawek to cienko, ja miał dziś 3x pod rząd 3/5, ale zysk oddałem w zdrapkach
ja raz wygralam 50 zeta no to jeszcze raz i wyszło -2o zeta to chyba zachłanośc
a i 5zł w exp ktoś zostawił u jolki na stoliku, w zeszłym tygodniu też był taki przypadek
:do gry jak i zdrapek trzeba miec szczescie,że akurat trafi się na wygraną:
jak ja lub inny klient wydrapie 50zł w jakiejś zdrapce -ja z tej paczki nic już nie kupuje
a od czw. wchodzi monopoly
a od czw. wchodzi monopoly
hipcio myślę że w sumie słaba- podobne wygrane jak w skarbach polski
panie drapaka jutro zadz.bo teraz udaję się na spacerek do świątyni hazardu
do na razie
do na razie
drapek te moje panie zawsze mają koncówki serii i zawsze się połakomię
ja raz widzialem goscia ktory był pijany i na stoliku zostawil zdrapki i pieniadze a sam wyszedł przed kolketurę i nie wiadomo czy wrocil z powrotem:
hipcio ja zawsze przeglądam zostawione drapki- w sumie chodzi mi o numery pustaków- ale czasem ktoś nie dopatrzy i wygrany los odrzuci
nie podoba mi się zdrapka mala czarna,już lepiej wyglaaada szybkie 100,chociaz jest za 5zeta:
hipcio szy100 może byc dobre- ale bardzo zdradliwe- jak będzie ta zdrapka dobrze szła u jolki - postaram się rozpisać jakie i ile wygranych jest w paczce z nagrodą 100zł, a jakie wygrane w paczce bez nagrody 100zł