Wpisy 1 599 322 – 1 599 421
2 lipca 2013 17:31 → 2 lipca 2013 19:09, 100 wpisów
Basia..Twoja nawet nie pofruna do góry sa uziemione ..wiesz troszke za duzo ołowiu mają
w polmosie w Łańcucie kobiety nie mogły robić vódki koszernej jak miały okr..takie było zarządzenie
Basiu ..a daj Tobie Boże żebyś z tych mapek trafiła skreśliła ile tylko potrzebujesz
mapki są bardzo ważne ja mam w noki i nie raz sprawdzam jak do domu trafić
ULa jestes?;p bo mi net sie skonczyl a mi jeszcze nie aktywowali pakietu
Siemka wszystkim , nareszcie mogę się przywitać po tych 3 dniach blokady
Luisek
Robal
ale będę się śmiał jak będzie 8,9
ale będę się śmiał jak będzie 8,9
player
- nie noo, coś Ty - dziewiątkę, to chyba przekroczyMY
a poważnie, to powoli #cenzura# mnie to ...
- nie noo, coś Ty - dziewiątkę, to chyba przekroczyMY
a poważnie, to powoli #cenzura# mnie to ...
Niech mi dadzą wygrać te 6/6. Na pewno nie będę aię awanturował że coś tam grosza brakuje do 10 baniek.
Ja to w totka raczej nie grałem ale przez przypadek odkryłem multipasko no i jak wracałem z wynikami z matury to puściłem sobie multi na 3 1wszy totek w życiu i 3/3
także ta strona jest the best pozdro dla moderatora 3 dni czekałem żeby to napisać
także ta strona jest the best pozdro dla moderatora 3 dni czekałem żeby to napisać
Robal
dali by uczciwie informacje 9 mln i by nie było problemu
mi starczy 6/6 z plusa
dali by uczciwie informacje 9 mln i by nie było problemu
mi starczy 6/6 z plusa
Monet
Witam
Luisek
typuj w typowaniach. Nowe osoby mają szczęście
typuj w typowaniach. Nowe osoby mają szczęście
Sylwia
zboczuchu
zboczuchu
player
Luisek
toś sie naczekał chłopie
szkoda że nie wysłałeś na 10 liczb , ta sama cena a mógł byś szaleć w wakacje
toś sie naczekał chłopie
szkoda że nie wysłałeś na 10 liczb , ta sama cena a mógł byś szaleć w wakacje
Muszę iść bo mam gościa
No to co typujemy 10 baniek do zgarnięcia
jackwar
ja wysłałam 1 zakładzik z plusem na cht
oczywiście 4 zł za lotto , do tewgo 2 zakłady mini (stałe) i 4 zakłady MM
dzisiaj zaszalałem i zagrałem 2x 5/5 i 1x 3/3 , jakoś nie celuje w te miliony dla mnie nawet te 50 to spoko opcja. Przyznam , że jakoś nie miałem szacunku do kasy , ale po 1wszym miesiącu w pracy wiem ile trzeba pracować na kase
jackwar
nie wiem czy tak jest ale o pracę nie ciężko , miałem jechać do znajomego do UK ale nie pykło zrobiłem CV w 2 minuty wysłałem do 4 firm 3 oddzwoniły. O pracę nie ciężko tylko robi się za psi grosz , ale sam się nie muszę utrzymać więc tą kasę wydam na browarki jakieś wypady itd
nie wiem czy tak jest ale o pracę nie ciężko , miałem jechać do znajomego do UK ale nie pykło zrobiłem CV w 2 minuty wysłałem do 4 firm 3 oddzwoniły. O pracę nie ciężko tylko robi się za psi grosz , ale sam się nie muszę utrzymać więc tą kasę wydam na browarki jakieś wypady itd
pracuję w call center w chorzowie , dokładnie w Liberty Direct , siedzę sobie wygodnie w kilmie i dzwonię do ludzi z Plusa i przedstawiam oferty itd , warunki pracy naprawdę super jeżeli chodzi o budynek , no i robota nie ciężka siedzisz w klimie więc spoko
Ważne w młodym wieku by pracować to człowiek się zawsze czegoś nauczy .
znajoma pracowała podobnie tylko w banku ochrony środowiska , po 2 miesiącach zrezygnowała po przekręty z kasą robili . nie zaliczali jej umów .
No , jako 1wsza praca to nie ma co narzekać nigdy nie pracowałem tak naprawdę. A na dobrą sprawę co się umie po liceum? Nic... nawet gniazdka nie umiem przykręcić. Podoba mi się to że są szkolenia co chwila i mam styczność z tymi nowymi telefonami np tydzień temu miałem okazję potopić trochę w wodzie Xperie Z. Ale się rozpisałem dobra ja uciekam idę z psem na spacer
do 21:40
do 21:40