Wpisy 1 598 800 – 1 598 899
2 lipca 2013 00:03 → 2 lipca 2013 09:16, 100 wpisów
tczewianka no coś ty, zapomniałaś, że masz do mnie pół godziny rowerem
no cos Ty ,to Ty masz do mnie te pół godziny
ja mam 40min hulajnogą
dobra chopaki macie jakieś cyferki na jutro?zaraz moje wstępne typy podam
to podaj coś dobrego, bo mi MM jeszcze nic poza nagrodą pocieszenia 2-4 zł nic nie dał
15,48,51,57,75-24,48,72-33,57,62 Ci z TS-a nie podgladać
25,29,30,32,33
przepraszam, dwa razy było 4/5, ale to na początku na zachętę, potem mnie już tylko doili
dopijami zaraz się zawijam
też idę ,dobrej nocki i wygrywajcie jutro
pa tczewik, jutro mini i lotto+
lotto lubi trzydziestki ostatnio
w mini gram ale lotto to sporadycznie
lotto to totalny sponsoring ts-a ale daje pomarzyć.....
piwko dopite pa
max łobuzie, a Ty nie rozrabiaj
max łobuzie, a Ty nie rozrabiaj
menel karwa wylazłeś z wanny, to jeszcze posiedzę
menelisko doradź- iśc spac czy otworzyc następny browar
menel ni mam mam taterke, 3 żubry i 3 kasztelany doradx czym się doebać
doradź*
menel pierwszy ogień mam juz za sobą, teraz trza się dobić, karwa a kupiłem sobie dzisiaj na cały tydzień, a zostanie jutro na leczenie
taterkę chyba odpuszczę dzis, bo za bardzo spirytem wali
menel to gorsze od Ts, bo tam czasem się cos zwróci....w sumie tu też
menel chyba jednak ni dam rady, trzym się i jak to się tu mówi wysokich, lub gumowych....ścian
Cześć . Nie mam liczb i cyferek .. mam za to wielkiego doła
Powodzenia
Powodzenia
jocia
jocia nie martw się wierzę w ciebie i tak zgarniesz kasę niedługo
Menel
karwaaaa
Menelku co sądzisz o dzisiejszym ciągu 57,58,59,74,75
Ide tam narka jocia narka menel haj
a ku ku
dobrywiecier i dobranocka na 2 losowanka
09,18,20,51,52,57,62,68,75,79 ( 32,37,39,48,54,57,58 )
09,18,20,51,52,57,62,68,75,79 ( 32,37,39,48,54,57,58 )
zarejstrowałem się na loteriadzie
12345678910----wpadnie jutro ze 5 liczb
z tego
Molitwa ,Bulat Okudżawa
Poka ziemlia jeszczio wiertitsa, poka jeszczjo jarak swiet.
Gospodi daj ze Ty każdomu, czewo u niego niet.
Mudromu daj gołowu, trusliwomu daj konja.
Daj sczastliwomu dienieg ...I nie zabud pro mienja.
ehhh...
Poka ziemlia jeszczio wiertitsa, poka jeszczjo jarak swiet.
Gospodi daj ze Ty każdomu, czewo u niego niet.
Mudromu daj gołowu, trusliwomu daj konja.
Daj sczastliwomu dienieg ...I nie zabud pro mienja.
ehhh...
Dobranoc
Czemu masz smutną mine ?
A gdzie jest mr.gonzaga
Jocia
Kubik
Moje typy 57,58,59,74,75
To niezbyt dobrze , ja licze dziś na multi i mini
no, fakt nie można zaprzeczyć
ciekawe, ile osób, kiedy /w takich sytuacjach/ zobaczyło - ile jest płatne, powiedziało : #cenzura# nie gram
ciekawe, ile osób, kiedy /w takich sytuacjach/ zobaczyło - ile jest płatne, powiedziało : #cenzura# nie gram
taaaa ?
co mieli fart i 'wygrali nawet..." - oj, z tym też jest różnie
no np - Michell Caroll - ten, co w brytfance, osiem lat temu szarpnął prawie 10 mln funciaków - wrócił do pobierania zasiłku
co mieli fart i 'wygrali nawet..." - oj, z tym też jest różnie
no np - Michell Caroll - ten, co w brytfance, osiem lat temu szarpnął prawie 10 mln funciaków - wrócił do pobierania zasiłku
Jakie nie wypłacili ? #cenzura# na {nie ma takiej emotki}
A t a m, jak jest się na zasiłku niekoniecznie wszędzie można zagrać - karty dostępu /takie elektroniczne chipy/ już bywają...
A U Nas też o kilku magikach słyszałem - kiedyś miał dychę z dziesięciu - część część oddał w szybkim tempie, bo 'mam patent', a nie , że to był - f u k s i k
A t a m, jak jest się na zasiłku niekoniecznie wszędzie można zagrać - karty dostępu /takie elektroniczne chipy/ już bywają...
A U Nas też o kilku magikach słyszałem - kiedyś miał dychę z dziesięciu - część część oddał w szybkim tempie, bo 'mam patent', a nie , że to był - f u k s i k
U Nas jest pełno artykułów i tekstów reklamowych "można wygrać nawet...", "kasa ważyłaby tyle", a nie ma specjalnie nic o tym,
co się dzieje z tymi ludźmi i ich wygranymi - potem ... Raz widziałem coś w "angorze", coś było w tivi - ale połowa, jak nie większość, to prawda prasowa, a i jeszcze sprzed denominacji...
Nie widziałem jakoś tekstów typu - "co jest, co może być kluczem do szczęścia PO wygranej ..."
I tylko nie piszcie mi tu teraz -
co się dzieje z tymi ludźmi i ich wygranymi - potem ... Raz widziałem coś w "angorze", coś było w tivi - ale połowa, jak nie większość, to prawda prasowa, a i jeszcze sprzed denominacji...
Nie widziałem jakoś tekstów typu - "co jest, co może być kluczem do szczęścia PO wygranej ..."
I tylko nie piszcie mi tu teraz -
Ale się laski prały...
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/bojka-na-konkursie-pieknosci-powodem-werdykt-jury,132166,w.html
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/bojka-na-konkursie-pieknosci-powodem-werdykt-jury,132166,w.html
I więcej można przeczytać np o jakimś konserwatorze mebli - Dawidzie Ashcroft'cie, który szesnaście lat temu - wygrał dwanaście milionów funtów, nadal wykonuje swój zawód ... , niż o gigantycznych, lub jakichkolwiek nawet wygranych naszych misZCZUUFF ...
No może , oprócz tego tekstu z "Angory" np o - kol. tajemniczym - nie powie przecież swojej kobiecie o wygranej, bo trzeba by było kupić pralkę
albo o kol. sponsorze...
... On stawia - co chcecie, a sam pije tylko białą ...
dobrego trafnych wysłanych
No może , oprócz tego tekstu z "Angory" np o - kol. tajemniczym - nie powie przecież swojej kobiecie o wygranej, bo trzeba by było kupić pralkę
albo o kol. sponsorze...
... On stawia - co chcecie, a sam pije tylko białą ...
dobrego trafnych wysłanych