Wpisy 1 594 836 – 1 594 935
29 czerwca 2013 18:05 → 29 czerwca 2013 20:06, 100 wpisów
ja jestem krzyżakiem na slasku od 2,5 roku a wy macie odwage skad jak was nazywaja bo każdy rejon nazywaja
karwa zapomniałem z jakiego rejonu jestem Monet mi podawał ale emeryt wie na bank Polsa A,B,C, lub D
torsan ..i dobrze jednej mordy mnie do karmienia
drapek..drapiesz jolke
drapek..drapiesz jolke
torsan Bujalem sie poza krajem troche czasu teraz wole robic za mniej aby byc tu
Skalar..jestem z Wawy ..Mokotów ale emeryta sie zapytaj jak bedzie jaki to rejon sektor A,B,C lub D
torsan to razem będziemy na emigracji ja pod Londynem tylko od sierpnia
torsan ..a tam poradzi sobie na pewno Tsa juz nie tacy gracze zostawiali
torsan wpadnij czasem na czata, szczęśliwej podróży i pobytu
no i powinieneś nam chyba polać
no i powinieneś nam chyba polać
drapek ..Ty nie pij juz za dużo na przebywasz a potem molestujesz jolke
maxa jolka szuka młodszego, wolałaby zapewne torsana- no a ten spitala z pl
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20130312-22/
drapek..cały czas z nim nawijam karwa ..bedzie na mp nie ma bata
Mam male pytanie czy są na czacie kobitki z duzym biustem i jakie maja pewniaki na wieczor?
hipopotan
potrzebna taka pani by nauczyla hipcia jak grac i poslugiwac się tabelami bo dla mnie to czarna magia:
hipopotan
Dzikus
Dzikus
w zamian wykonam masaz pleckow i posmaruje piersi olejkiem do opalania gratis:
a musi byc dobry filter przeciwsloneczny bo inaczej powstanie oparzenie skory:
ale jak widze kobitek brak widac gotują kolacje dla mezow lub skoczyły do zabki po piwko i gazetki dla nich:
mezowi trzeba codziennie umyc stopy a wieczorem pozwolic na figle w łózku:
dobry przyklad to ferdek kipski ktory ma wyrozumialą zonę nie tak jak marian pazdzioch toszkę jedzowata,ktora truje mu glowe i strasznie wyzywa:
ciekawe jaką ma zonę ten prezenter januszek,bo ma dziowny wygląd jak kusiciel w piekle:
zony powinny zwracac się w formie:jasnie panie mezu ja twoja sluga spelnie wszystkie twoje zachcianki: