Wpisy 1 594 936 – 1 595 035
29 czerwca 2013 20:07 → 29 czerwca 2013 21:19, 100 wpisów
hipopotan
jak bym żonie tak powiedział to
jak bym żonie tak powiedział to
zalatwili kadafiego bo podobno nie chcial dawac ropy na zachod i coś knuł:
hipopotan
są gorsze rzeczy od wałka
są gorsze rzeczy od wałka
tak kobiety teraz chcą rzadzic chłopami nastaly straszne czasy dla samcow są na wymarciu,a kobitki u wladzy:
Zalatwili bo nie chcial za dolary a na to sobie nie mogli pozwolic bo petro dolar tylko trzyma te biedne obamowysepke
ja gralem na dwie 9ki ma jednym pukonie dalem liczby od 28 do 32 ciąg:
alex
6,13,16,19,27,30,31,34,48,58,59,63,64,66,68,70,71,72,75,77
ja zauwazylem,ze czasem jak losuje januszek to pada parka:36,77 ale nie wiem kto dzisiaj w studio bedzie mieszal w kulkach:
mam takie cyfry z TS na chybił lotto
6,8,10,30,32,45
jakby kogoś zainteresowało
6,8,10,30,32,45
jakby kogoś zainteresowało
lotto trudno coś trafic obecnie za bardzo mieszają w kulkach,a jeden zaklad 3zeta to drogo bo żeby coś trafić trzeba wyslac więcej pukonow:
chociaz jak pamietam kiedyś co pisalem w jednej kolekturze babka starsza trafila na dwoch zakladach lotto piątke i czworkę jak chwalil się kolektor:
hipopotan też przestałem grać w lotto, ale te cyfry są bo tacie na chybika puściłem
TS
moja propozycja na 7375
moja propozycja na 7375
tak robią,ze latwiej coś trafic z chybika niż myslac,ale zalezy wszystko od szczescia:
alex
0/10 jak by płacili, zachęcało by to na pewno do gry
0/10 jak by płacili, zachęcało by to na pewno do gry
witam toto-loto-multi-maniaków
coś wiadomo ile w puli?
coś wiadomo ile w puli?
rafalski38
tianshi84
no 0,5zł może nie ale np 4zł
no 0,5zł może nie ale np 4zł
tianshi kto gra często, to by odbierał, ale niedzielnemu graczowi to by się chyba nie chciało iść po taką wygraną
alex
zapindalam sobie dzisiaj do Gdańska a tu mi kolumna z vipami wyskoczyła-autobus+ wozik opancerzony i ze 20 motorków.
Fajnie się za nimi jechało, jeden z przodu zatrzymywał samochody na skrzyżowaniach to się korzystało
Fajnie się za nimi jechało, jeden z przodu zatrzymywał samochody na skrzyżowaniach to się korzystało
parę razy zaglądałem w okienka ale nikogo nie rozpoznałem, nie chciałem przeginać bo i tak ich parę razy wyprzedzałem
Panowie, jeśli można: to na manewry nad Bałtykiem wprowadza się NATO. Pozdrawiam.
dobrze, że NATO a nie Korea północna
DoctorRoss
w tym roku też jadę nad bałtyk, będą manewry na plaży
w tym roku też jadę nad bałtyk, będą manewry na plaży
Fakt. Ale trochę niestety zaśmiecą nam morze...
przecież to i tak jeden wielki śmietnik
player na czym polega to typowanie w grupach
player na czym polega to typowanie w grupach
player:
Bałtyk to jednak zawsze morze i trochę jodu trzeba łyknąć dla zdrowotności.
Bałtyk to jednak zawsze morze i trochę jodu trzeba łyknąć dla zdrowotności.
Rafalski
podajemy jedną liczbę na każde losowanie Multi. liczby wśród osób typujących w grupie nie mogą się powtarzać
podajemy jedną liczbę na każde losowanie Multi. liczby wśród osób typujących w grupie nie mogą się powtarzać
DoctorRoss
zgadza się, nie tylko jodu łyknąć...
zgadza się, nie tylko jodu łyknąć...
Alkohol owszem, ale maks. dwie porcje dziennie. Inaczej udar, rak albo zawał.
Lila
Lili
coś ci się paluszki do klawiaturki kleją
coś ci się paluszki do klawiaturki kleją
Lila:
nie chcę pytać co z nimi robiłaś
Lila
@ odpisałem na ostatni
@ odpisałem na ostatni
Dr. rak?
Rafalski
co Ty chcesz sklejać?
co Ty chcesz sklejać?
rafalski:
oczywiście, np. rak krtani, przełyku, wątroby, tudzież nerek do wyboru. Płucka też mogą dojść.
oczywiście, np. rak krtani, przełyku, wątroby, tudzież nerek do wyboru. Płucka też mogą dojść.
Dr. raka to teraz można dostać od wszystkiego a najszybciej to chyba od tego syfu co do żarcia ładują
przeczytaj sobie kiedyś etykietę z jakiejś kiełbasy, to samo to Cię zabije
przeczytaj sobie kiedyś etykietę z jakiejś kiełbasy, to samo to Cię zabije
Doctor..nie wiem dlaczego ale Twój nik kojarzy mi się z Thompson tweens
Lili auć....
rafalski...sraty taty karwa znam ludzi co nie piją,nie palą i też mieli raczysko
Lili dokładnie dlatego się dziwię, że doktor mówi o raku od picia
Ja nie lubię o tym nawet pisać, wywoływanie wilka z lasu
rafalski...są ludzie co naginają całe życie i nic im niejesta są ludzie co nagle zakaszle i okazuje się,że zostało mu kilka miesięcy zycia
ja już też się dzis naoglądałem, właśnie wróciłem ze szpitala
playerja też nie.Nasrac na rakatfuuuu karwa tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oczy mi się kleją. Byłem na rowerze
Cóż, takie są statystyki. Więcej mam pacjentów tzw. alkoholowych z wykrytym nowotworem niż tych, co nie piją. Oczywiście papierosy dokładają reszty...
Lilia: Thompson tweens? Dlaczego?
Lilia: Thompson tweens? Dlaczego?
chyba sobie piwo otworzę
Lila
jaka mafia
jaka mafia
Lila
nie chcą puścić
nie chcą puścić
Lila:
Ach, tak. Jasne!
Ach, tak. Jasne!
24-06-13 Multi Multi króluje w Olsztynku. Wygrane o łącznej wartości miliona złotych.
Takiego wyniku piątkowego wieczornego losowania Multi Multi chyba nikt się nie spodziewał. Aż 10 kuponów tej gry zakupionych w Olsztynku w punkcie LOTTO przy ul. Zamkowej 2 zawierało trafienie 9 z 10 typowanych liczb. Nie wiadomo czy wysyłał je jeden szczęśliwiec, czy grupa znajomych, niemniej należy pogratulować typowania i odwagi, bowiem każdy ze zwycięskich kuponów zagrany był z dziesięciokrotną stawką. Oznacza to, że za każdy z nich należy się 100 000 zł wygranej, zatem wygrane
z wszystkich kuponów sumują się do okrągłego miliona złotych.
Taka sytuacja jest możliwa, ponieważ w Multi Multi wygrane są gwarantowane. Patrząc na tabelę, która znajduje się na stronie www.lotto.pl i punktach LOTTO, od razu wiemy ile możemy wygrać. Co ważne, wysokość wygranych, w odróżnieniu od np. Lotto, nie zależy od tego ilu osobom się poszczęści. Jeżeli czujemy, że danego dnia fortuna nam sprzyja, możemy grać nawet o kilkadziesiąt milionów złotych. Typujemy swoje liczby, powiększamy stawkę, a nawet gramy wielokrotnie ten sam kupon. Za każdy z nich należy nam się stała, gwarantowana wygrana.
Warto zaznaczyć, że Gracz lub Gracze z Olsztynka, byli o krok od jeszcze większej fortuny. Gdyby każdy z kuponów zawierał nie 9 a 10 trafień, łączna wygrana wyniosłaby aż 25 000 000 złotych! Blisko takiej wygranej była 5 czerwca osoba grająca w Multi Multi w Bydgoszczy - grając z Plusem i dziesięciokrotną stawką ów Gracz trafił 9 z 10 liczb (w tym Plusa). Rezultat? 500 000 złotych!
Zachęcamy do gry w Multi Multi. Ta druga pod względem popularności gra liczbowa losowana jest dwa razy dziennie. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł. Za tę kwotę możemy zaznaczyć od 1 do 10 liczb z 80. Od tego ile liczb zaznaczymy zależy wysokość możliwej do osiągnięcia wygranej. Chcąc grać o więcej możemy zwiększyć stawkę lub grać z Plusem. Wygrane w tej grze są gwarantowane i podane w tabeli dostępnej
Takiego wyniku piątkowego wieczornego losowania Multi Multi chyba nikt się nie spodziewał. Aż 10 kuponów tej gry zakupionych w Olsztynku w punkcie LOTTO przy ul. Zamkowej 2 zawierało trafienie 9 z 10 typowanych liczb. Nie wiadomo czy wysyłał je jeden szczęśliwiec, czy grupa znajomych, niemniej należy pogratulować typowania i odwagi, bowiem każdy ze zwycięskich kuponów zagrany był z dziesięciokrotną stawką. Oznacza to, że za każdy z nich należy się 100 000 zł wygranej, zatem wygrane
z wszystkich kuponów sumują się do okrągłego miliona złotych.
Taka sytuacja jest możliwa, ponieważ w Multi Multi wygrane są gwarantowane. Patrząc na tabelę, która znajduje się na stronie www.lotto.pl i punktach LOTTO, od razu wiemy ile możemy wygrać. Co ważne, wysokość wygranych, w odróżnieniu od np. Lotto, nie zależy od tego ilu osobom się poszczęści. Jeżeli czujemy, że danego dnia fortuna nam sprzyja, możemy grać nawet o kilkadziesiąt milionów złotych. Typujemy swoje liczby, powiększamy stawkę, a nawet gramy wielokrotnie ten sam kupon. Za każdy z nich należy nam się stała, gwarantowana wygrana.
Warto zaznaczyć, że Gracz lub Gracze z Olsztynka, byli o krok od jeszcze większej fortuny. Gdyby każdy z kuponów zawierał nie 9 a 10 trafień, łączna wygrana wyniosłaby aż 25 000 000 złotych! Blisko takiej wygranej była 5 czerwca osoba grająca w Multi Multi w Bydgoszczy - grając z Plusem i dziesięciokrotną stawką ów Gracz trafił 9 z 10 liczb (w tym Plusa). Rezultat? 500 000 złotych!
Zachęcamy do gry w Multi Multi. Ta druga pod względem popularności gra liczbowa losowana jest dwa razy dziennie. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł. Za tę kwotę możemy zaznaczyć od 1 do 10 liczb z 80. Od tego ile liczb zaznaczymy zależy wysokość możliwej do osiągnięcia wygranej. Chcąc grać o więcej możemy zwiększyć stawkę lub grać z Plusem. Wygrane w tej grze są gwarantowane i podane w tabeli dostępnej
dwóch wrzeszczących terrorystów pewnie
fiolka hipek
Cześć
Kto nie pije, nie pali..ten umrze zdrowszy.
Moja siostra nie piła, nie paliła, a zmarla na raka..i to takiego pono związanego z piciem i paleniem
i hałapek
bo żeś eseja walnął, że musiałem pół kilometra czata przewiną, by zobaczyć kto to
bo żeś eseja walnął, że musiałem pół kilometra czata przewiną, by zobaczyć kto to
fiola.....to jest 78 km odemnie.....czyli szczęście idzie w moją stronę
jocia