Wpisy 1 594 736 – 1 594 835
29 czerwca 2013 15:50 → 29 czerwca 2013 18:05, 100 wpisów
Gjaster
10 osób
10 osób
Skalar
lestek założył gr A ale tam od początku 2012 roku nikt nie typował to postanowiłem odświeżyć temat.
lestek założył gr A ale tam od początku 2012 roku nikt nie typował to postanowiłem odświeżyć temat.
Kocur
typujemy 1 liczbę na każde losowanie, liczby wśród typujących nie mogą się powtarzać.
typujemy 1 liczbę na każde losowanie, liczby wśród typujących nie mogą się powtarzać.
player nie szukam zadymy ale kiedys a zakładalem grupe podobna do twej tylko poloczylem pewniaki mini i lotto ale to umarło smiercia naturalnąto jest do sprawdzenia i byla nazwa grupy kto zakladal i pierszy wpis a w grupie A lestek nazwa grupy i twoj piersz wpis ze taka grupa,powstaje i podobna do grupy B i stad moje pytanie było
Gjaster
będę podsumowywał
będę podsumowywał
Skalar
spoko
spoko
Gjaster
ulala poprosiła Pasko o skasowanie konta.
ulala poprosiła Pasko o skasowanie konta.
Kocur
tak multi
tak multi
Kocur
zobacz jak wygląda w gr B.
W gr A będzie tak samo
zobacz jak wygląda w gr B.
W gr A będzie tak samo
acha jak tam typowale to bylo 4 osoby to tera jest w tym miesiacu 10 jednej nam brakuje to jak ktos jest chentny do typowania w gr C to 1 osoba od lipca jest potrzebna
Kocur
Tak forum temat gr B
Tak forum temat gr B
Gajster ja rozumiem kto rozkreca grupe ten co ja zakladal potem ktos przejmuje
Dobra ja lecę bo pogoda mi się załamię i nici z jazdy na rowerze.
Do wieczora
Do wieczora
to ja sie tylko zajalem reklama tej gr zajalem aby typowalo wiecej osób
Może bym i się zapisał ale nie często zaglądam do internetu i nie maiłbym możliwości jak typować a typowanie na dłuższy czas to znowu zapomnę w ogóle o tym i będzie lipa
torsan jak wiesz bylem w grupie xxx ze wzgledu na prace zrezygnowalem potem inna prace i weszlem do innej grupy ale xxx jest ok
pasuje osoba która zagląda tu na co dzień i miała by z tego satysfakcję a tak to typujesz i nawet nie wiesz jak wyniki w grupie wyglądają. Może inny razem
torsan wlasnie napisalem ze ja odchodzisz to moge wejsc w te miejsce jesli mnie zechca
Wszystko po staremu, człowiek niewiele ma czasu tu zaglądać bo praca a tak to by się zapisał i coś typował , przynajmniej to nic nie kosztuje
torsan ale jak chcesz zostac to zostan tylko zrobisz wpis ze sie rozmysliles i zostajesz a tam jestes sporo czasu
kocur nmialem taka robote ze na nic nie mialem czasu ale to pozmienialem i teraz mam robote dorywcza to nie żałuje że z tamtad odeszłem
Póki człowiek może to jeszcze jakoś jest ale jak człowiek siądzie na zdrowiu to nie wiem. pozdrawiam
Trzymaj sie kocur I pamietaj na zdrowiu sie odbije a zajechac w pracy mozna raz dw nawet nie wiedzac o tym pozdrawiam
zaraz wracam ide po bo dzis moge a jutro wyjazd o 18 do stolicy po warzywa-owoce
torsan ale moze chcesz nadal a nie wiesz Nie nie chce sie pchac na sile i nie wiem czy grupa mnie zechce
uwaga dziś - ! w Niemczech !
odbędzie się ostatnie losowanie lotto w tivi ...
od następnego losowania transmisje
/z udziałem około dwudziestoosobowej grupy publiczności z osób zgłaszających chęć uczestnictwa i jakoś wylosowywanych.../
jedynie w necie ...
ciekawe, czy będzie ostra naparzanka - -
- i wyjść będzie mógł tylko jeden - czy będą losować 'do skutku'...
jak narazie nie gra w mini i lotto ale jak wpadna mi dzis pewniaki zaczne
ja w niedziele miałem grila teraz weekend chce bez gosci a musze odpoczywać bo od 19 lipca do wrzesnia mam gosci
drapek Bóg cie opuscił jaki Tusk? A musze zmienic bo bo jestem mazurem i chyba tak zrobie G.slask/mazury lub bedzie odwrotnie jestem jak kto wie i o co chodzi Krzyzakiem
ciekawe czy 6/6 padnie dziś w chorzowie/ może w pszyczynie a może w sosnowcu albo w będzinie
a np sledziki to białostockie a Krzyżacy to mazury nie mylic z warmia itp nazywaja sie inne regiony