Wpisy 1 587 605 – 1 587 704
24 czerwca 2013 22:11 → 25 czerwca 2013 08:04, 100 wpisów
Znaczna część Rzeszowa bez prądu. "Ludzie są uwięzieni w windach"
player....no to ja wczoraj na sucholca też 9/20....dziś 8/20......a jakie było najlepsze trafienie?
jackwar
ide w mapki
Halapek
10/20 było chyba 6 razy
10/20 było chyba 6 razy
Kumulacja Jokera: 300 000 zł
Od ponad 20 minut brak prądu w całym Rzeszowie" - napisał o godzinie 21.30 na Kontakt 24 Janusz.
Jak poinformował dyspozytor Zakładowej Dyspozycji Mocy działającej z Zakładzie Energetycznym, część Rzeszowa będzie pozbawiona prądu do co najmniej do godziny 23.
"Uszkodzona została linia wysokiego napięcia. Zabezpieczenia pokazują nam, że do uszkodzenia doszło na terenie Nowego Miasta, okolicy ulicy Hetmańskiej"
"Uszkodzona została linia wysokiego napięcia. Zabezpieczenia pokazują nam, że do uszkodzenia doszło na terenie Nowego Miasta, okolicy ulicy Hetmańskiej"
Jackwar
u mnie ulewa od paru godzin
u mnie ulewa od paru godzin
jackwaraa... taakk rzeszowie bez prądu kamera nie włączy nic nie patrzy na rynku
Halapek
Ja myślę że za niedługo będzie 11/20 bo na razie prawdopodobieństwo trafień się sprawdza niezwykle idealnie z tematem
lada moment wejdzie też 0/20 i nie poda go napewno Profesor
Ja myślę że za niedługo będzie 11/20 bo na razie prawdopodobieństwo trafień się sprawdza niezwykle idealnie z tematem
lada moment wejdzie też 0/20 i nie poda go napewno Profesor
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 530 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
mrowka faraona
Dopisano wygrane jokera
jackwara ..to jest to ..
--
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,znaczna-czesc-rzeszowa-bez-pradu-ludzie-sa-uwiezieni-w-windach,91630,html?categoryId=496
--
--
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,znaczna-czesc-rzeszowa-bez-pradu-ludzie-sa-uwiezieni-w-windach,91630,html?categoryId=496
--
Dziwi mnie to że joker po tej kumulacji ma taką wysoką sprzedaż
player u jolki jeden klient dalej puszcza ok. 7-8j. na jedno los.
Drapek
ja jokera sobie odpuściłem
zwrot na poziomie 1%
ja jokera sobie odpuściłem
zwrot na poziomie 1%
player, jak stawiasz flaszkę za 0/20 to ja jutro podam takie typy
takiego pecha miałem że nie umiałem trafić tego jokera
drapek
ja już próbowałem poza tematem, ani razu mi się nie udało
ja już próbowałem poza tematem, ani razu mi się nie udało
ja też nie gram, a straty byłyby spore bo uparłem się swego czasu na 24 i do tej pory nie siadł, ciekawe czy triso jedzie z 27
0/20 ciężko trafić
Drapek
ja 02 i 27
dalej ich niema
ja 02 i 27
dalej ich niema
wolę już ch-t 10/10 niż tego jokera
Ja lecę, do jutra
player zatypowałem liczby na 0/20; heca będzie jak wpadnie z 15/20
dobra teraz wole
drapciu ..no śliczniutku ty złodziej nr 1
drapciu ..no śliczniutku ty złodziej nr 1
darpaciuu ..widziałeś tam wyzej nicki miRka ..co myślisz cucu czy 2 jaj
witam o 14-tej nic,a o 21:40 2zł na własnych 4zł na chtrafił
dobranoc
dobranoc
mirka...jesteś nowa przysłaś tu pierwsz raz ..drapciu zachowuje jak kotkuu ..tak myśli ty zła
i no dobra jasne znikam i tam..
i no dobra jasne znikam i tam..
Mirka wałkiem pałuje, może to testosteron buzuje
Dobry wieczór
Dobry wieczór
rafalski38 napięcie przed miesiączkowe
wygrałes coś tam konkretnego
wygrałes coś tam konkretnego
Mirka nie, ja to na jutro w mini zapodałem
Drapek za duży łeb nic nie wlezie
Ja na chwilkę i już zmykam
Ktoś z Olsztynka to niesamowity farciaż, zainwestował 250 zeta a wyjał milion...
w gazecie napisali że 250 zł
skromny emeryt
menel nie jedz tyle
Ja przed snem jeszcze taki bonusik na dobry poczatek dnia dla Wag 95 % szans na wygrana we wtorek, Wodnikow 89%, Baranow 80%, Strzelcow 74%
Pozostalym zostaje czekanie na odpowiedni dzien Dobranoc
Pozostalym zostaje czekanie na odpowiedni dzien Dobranoc
deszcz wali o parapet i nie mogę się skupić na mapach chyba słuchawki z muzą uruchomię.wolę umc umc umc niz chlap chlap chlap
dwie liczby już są. 18,32.działam dalej i widzę piszę sam ze sobą a to już źle
e tam nie jest tak zle
ja w mapach siedze
ricardos
-----------cza by juz isc spac
------nic nie wymysliłem ale------
5 6 9 12 22 25 28 51 54 57
5 6 9 12 22 25 28 51 54 57
ja tyż umykam
witam z rana
ciągle pada
zaatakujmy bonus może coś z tego wyjdzie
ciągle pada
zaatakujmy bonus może coś z tego wyjdzie
Witam serdecznie jestem w szoku!!!
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/wygrana-w-multi-multi-500-000-zl-trafione-w-bydgoszczy
Toznaczy że wydał 500zł na10 losowań
http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Olsztynel 10x100 000zł i pewnie wiele wygranych poniżej stu tysięcy
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/wygrana-w-multi-multi-500-000-zl-trafione-w-bydgoszczy
Toznaczy że wydał 500zł na10 losowań
http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Olsztynel 10x100 000zł i pewnie wiele wygranych poniżej stu tysięcy
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/multi-multi-kroluje-w-olsztynku-wygrane-o-lacznej-wartosci-miliona-zlotych
Dzień Dobry wszystkim z mojego pontonu biurowego
Jednym słowem leje strasznie a ulice są jak górskie strumyki.
Ricardos jeśli jeszcze jesteś. Z moim obserwacji wynika na moim przykładzie, że jak jest powyżej 50 % to w ogóle warto puszczać zakłady. Jak było w okolicach 70% i więcej to w moim przypadku sie sprawdziło i było 5/8 jak pisałam. No i o tyle jest to uczciwe postawienie sprawy, że na sześć dni pokazał jeden fartowny no i wtedy była powyższa wygrana a w pozostałe gdy było poniżej 50 lub niewiele wiecej to nie było nic dopiero wczoraj jak zbliżyło się do 60 % to trafiłam 3/6 oraz 4/10
Jednym słowem leje strasznie a ulice są jak górskie strumyki.
Ricardos jeśli jeszcze jesteś. Z moim obserwacji wynika na moim przykładzie, że jak jest powyżej 50 % to w ogóle warto puszczać zakłady. Jak było w okolicach 70% i więcej to w moim przypadku sie sprawdziło i było 5/8 jak pisałam. No i o tyle jest to uczciwe postawienie sprawy, że na sześć dni pokazał jeden fartowny no i wtedy była powyższa wygrana a w pozostałe gdy było poniżej 50 lub niewiele wiecej to nie było nic dopiero wczoraj jak zbliżyło się do 60 % to trafiłam 3/6 oraz 4/10
Qbik1984
Ty weź wyjdź z szoku, i jak będziesz u siebie w żb - spytaj, ilu teraz takich 'mocnych' graczy jest...
Pewnie tam nie usłyszysz bajek ...
'U mnie', od jakiegoś pół roku, przychodzi j.e.d.e.n taki gostek i gra jeden - zakład, na dwa losowania, z plusem, na stawce x 10
I, co najciekawsze - najwięcej, co ten cierpliwy misiu z takiej swojej gry, do tej pory wypłacał, to było - uwaga - 40,- peelenów
I - spytaj, czy obsługa przypomina sobie, w ostatnim czasie -wypłatę, powiedzmy tylko - powyżej stówy i jak TO widzą - ilu jest obecnie graczy i ile jest wypłat - teraz, a ile było 'tego' przy starych stawkach za zakład, jak się czują ich prowizje , jaki mają zapał do gry i jak muszą tłumaczyć-
- "co to Panie jest ten plus w lotto ?", bo z teesa zabrakło jakichś wytłumaczeń -
"a nieeee, to ja dziękuję, jakieś następne złodziejstwo"
hihihi - to mnie rozwala, jak przypadkiem takie słyszę
I sam zerknij - choćby tylko w szybkość przyrostów kumulacji, i w ilości wygranych, w różnych grach ...
I w sumie jedyny zauważalny wzrost to - mini
Ty weź wyjdź z szoku, i jak będziesz u siebie w żb - spytaj, ilu teraz takich 'mocnych' graczy jest...
Pewnie tam nie usłyszysz bajek ...
'U mnie', od jakiegoś pół roku, przychodzi j.e.d.e.n taki gostek i gra jeden - zakład, na dwa losowania, z plusem, na stawce x 10
I, co najciekawsze - najwięcej, co ten cierpliwy misiu z takiej swojej gry, do tej pory wypłacał, to było - uwaga - 40,- peelenów
I - spytaj, czy obsługa przypomina sobie, w ostatnim czasie -wypłatę, powiedzmy tylko - powyżej stówy i jak TO widzą - ilu jest obecnie graczy i ile jest wypłat - teraz, a ile było 'tego' przy starych stawkach za zakład, jak się czują ich prowizje , jaki mają zapał do gry i jak muszą tłumaczyć-
- "co to Panie jest ten plus w lotto ?", bo z teesa zabrakło jakichś wytłumaczeń -
"a nieeee, to ja dziękuję, jakieś następne złodziejstwo"
hihihi - to mnie rozwala, jak przypadkiem takie słyszę
I sam zerknij - choćby tylko w szybkość przyrostów kumulacji, i w ilości wygranych, w różnych grach ...
I w sumie jedyny zauważalny wzrost to - mini