Wpisy 1 572 633 – 1 572 732
13 czerwca 2013 16:41 → 13 czerwca 2013 20:01, 100 wpisów
torsan siemka,
a co jest ? masz lapka i nie możesz się podpiąć ? a masz kod dostępu np 'upc 12345' i hasło dostępu też np 'fikumiku 1234" - to powinno być na umowie z operatorem sieci ?
a co jest ? masz lapka i nie możesz się podpiąć ? a masz kod dostępu np 'upc 12345' i hasło dostępu też np 'fikumiku 1234" - to powinno być na umowie z operatorem sieci ?
andromeda
??
może chodzi o przyłączenie dodatkowego kompa "do sieci" - telefon i działa, a jeśli o hasło - no jak ? serio ? nie udostępniają ? a jak coś zrobi padakę ? specjalista-magik ma przyjeżdżać i trzaskać kasę za usługę ? - też telefon i po zawodach
??
może chodzi o przyłączenie dodatkowego kompa "do sieci" - telefon i działa, a jeśli o hasło - no jak ? serio ? nie udostępniają ? a jak coś zrobi padakę ? specjalista-magik ma przyjeżdżać i trzaskać kasę za usługę ? - też telefon i po zawodach
Robal spotkałam się z takim przypadkiem, że koleżanka zrobiła format i się wykłócała z dostawcą o hasła, a ten jej nie chciał podać, bo powiedział, że tylko on może je znać
Ja kiedyś zdecydowanie w tych mapkach,grafach i statach widziałem.
Teraz siedzę gapię się jak szpak w 10 groszy w monitor. I głupszy jestm po niż przed.
Teraz siedzę gapię się jak szpak w 10 groszy w monitor. I głupszy jestm po niż przed.
też miała jakąś tam osiedlową. Ja miałam w Rzeszowie osiedlową to właściciel miał umowę i tam hasła
andruśka
nie wiem, jakie chciał hasła tylko Łon znać - ja bym spuścił gościa po schodach, no , ale fakt - ja mam spory wybór...
torsan
noco jest ? gratisowy support robalowy jeszcze dwie minut działa
nie wiem, jakie chciał hasła tylko Łon znać - ja bym spuścił gościa po schodach, no , ale fakt - ja mam spory wybór...
torsan
noco jest ? gratisowy support robalowy jeszcze dwie minut działa
nie wiem jak z innymi. Ale w UPC (oprócz kabla)opcja bezprzewodowa jest dodatkowo płatna. Jakieś grosze ale płatna.
monet
to ja nie wiem - też upece - i 'swojego' rojtera mi wcisnęli - to owszem, ale nic nie widzę, żebym coś dodatowo płacił ...
może gdzieś zczajone małym drukiem
a podpinam po wifi, co chcę
to ja nie wiem - też upece - i 'swojego' rojtera mi wcisnęli - to owszem, ale nic nie widzę, żebym coś dodatowo płacił ...
może gdzieś zczajone małym drukiem
a podpinam po wifi, co chcę
Poszły te co chciały mni pożreć
Kotek już się piecze
znowu ten ogonek obgryzać ale dobrze ze mam musztarde pikantną
Już nie robi miauu
Tris rosyjską?Ta jest ostra
Diablo ostrazabije fetor padliny
Kurka ali mi na łeb wali, wszystko przez królika chyba
Kurka ali mi na łeb wali, wszystko przez królika chyba
Ja już chcę wracać do pracy
Raczej wyjadę za miedzę, bo tu lipa już będzie zawsze
Cholipa dorwały mnie
Jocia kociak nie cierpiał do wrzątku od razu wrzuciłem
Jocia daj spokój, my byśmy nawet muchy nie skrzywdzili
Kiedyś dwóch gnojk
Ucina wpisy
Tris
Na tym mogę a Mozilli nie dlaczego ?
Jakieś dziwne ó wpisałem i obcięło całość poza
Krzysztof co dziś na mini?
Oj jocia no w życiu
a teraz chwila relaksu i mykać do ogrodu bo warzywo mi zielskiem zarasta
19 nie mam na żadnym kuponie już wysłane popij wodą drugi raz nie jadę bo nie zarobię na paliwo
w kolekturze wzięłam zdrapkę zodiak panna i całe 2zł w bonusie nie mam pojęcia jak drapkowi się udaje
Medea.Dobry wieczór.
z tego co widze to 20 sztuk po kolei z poczontku paczki wystarczylo do bilansu +30
Witam z ktorymi sie nie witałem
kto był ostatnio w szczyrku? i jakie dobre sa tam knajpy polecenia?
kto był ostatnio w szczyrku? i jakie dobre sa tam knajpy polecenia?
Ja znam kogoś,kto w sobotę jedzie do Szczyrku.
Skalar.Ale to nie jestem ja.