Wpisy 1 572 533 – 1 572 632
13 czerwca 2013 15:55 → 13 czerwca 2013 16:41, 100 wpisów
i ewakuacja
Hej Jocia mój pewniak 73 wszedł
masz już pewniaka na wieczór?
masz już pewniaka na wieczór?
Dziewczyny>> jest propozycja.
Może zamiast łykowatego i żylastego Rafalskiego po zeżarciu ktorego czkawka by was zamordowała..
Chcecie nieskazitelniej budowy -same mięsnie i intelekt w sam raz dojdzały 30-35 ? bez doplaty?
Może zamiast łykowatego i żylastego Rafalskiego po zeżarciu ktorego czkawka by was zamordowała..
Chcecie nieskazitelniej budowy -same mięsnie i intelekt w sam raz dojdzały 30-35 ? bez doplaty?
basiu brawo..zapamietałam..nie mam nic jeszcze
podziałam ..póxniej
podziałam ..póxniej
monet chce się pozbyć emetyta, bo mu się juz w piwnicy rozkłada i znikam
mam pytanie a mianowicie pali mi się lampka wifi a dostępu do neta nie mam
sprawdź w ustawieniach czy masz połączenie od sieci do domu.
TO wygląda tak internet kreska i domek czy nie ma przekreślonej albo czerwonego krzyżyka
TO wygląda tak internet kreska i domek czy nie ma przekreślonej albo czerwonego krzyżyka
Ja . pewnie. A kto przed chwilą ganiał raflaskiego żeby go pożreć na spółę z Andromedą?
torsan aha a w ustawieniach taka kreska od sieci do kuli ziemskiej ikonki jest a od ikonki kula ziemska do domku(ikonki) jest przekreślona????
bo dioda może dlatego się świeci, że połączenie z siecią masz, ale sieć z Twoim laptopem nie połączyła się
torsan wybraleś nazwę sieci wifi z krórej chcesz korzystać?
W kreatorze polączeń bezprzewodowych?
W kreatorze polączeń bezprzewodowych?
Monet musi wybrać i wpisać w ustawieniach hasła dostępu do tej sieci
no ale jak rozłączy a jest połączenie to będzie się świecić dioda
Torsan, bo on szuka wszystkie dostępne w pobliżu, ale są zabezpieczone hasłem, może do sieci sąsiada się włamujesz
torsan aaaaaaaa a znasz hasła swojego neta ustawienia internetowe?
musisz wpisać ustawienia internetowe i hasło dostępowe do Twojej sieci
niekoniecznie, bo laptopy mają wbudowane wi-fi tylko musisz znać hasło swojej sieci. A jak nie znasz to administrator Twojej sieci musi Ci je udostępnić
niekoniecznie, bo laptopy mają wbudowane wi-fi tylko musisz znać hasło swojej sieci. A jak nie znasz to administrator Twojej sieci musi Ci je udostępnić
swojej sieci czyli tej z której łączysz się na stacjonarnym PC
i często nie chcą podawać tylko sami wpadają do Ciebie i instalują, ale powinni Ci dać bo za to płacisz
andro-do mnie nie wpadną bo u nas nie ma siedziby już musieli by jechać całą Polske
ja do swojej mam hasła od początku, ale ja nie mam osiedlowej sieci
w Rzeszowie jak mieszkałam to miałam ze sobą swojego laptopa to łączył się bez problemu z tamtejszą siecią po wpisaniu haseł
Basiu, nie daje gwarancji, ale na szybko.. 25 powinna jeszcze raz
Musze=ę zjeśc obiad, bo mysleć nie mogę
Musze=ę zjeśc obiad, bo mysleć nie mogę
raczej uniwersalny . aleniektórzy operatorzy wybierają określone firmy i modele .