Wpisy 1 572 733 – 1 572 832
13 czerwca 2013 20:01 → 13 czerwca 2013 21:09, 100 wpisów
SKALAR-lepiej nie bo tak na serio to dwie knajpy na krzyż i dwie dyskoteki na całe miasto
mam pytanko czy liczba 27 sie powtózy czy nie po przerwie 26 losowan
Skalar.
To życzę Ci pogody.Dużo
To życzę Ci pogody.Dużo
z ledwością dotałem do kolektury i wziołem dwa chybiolki na 6sskreśleń:
pochodzisz po deptaku napijesz sie wody z pijalni na jaworzyne gondolowa cie wywioza spacerkiem sobie zejdziesz albo na parkowa góre torami wywioza
kobiety prosze ubierac się bez dekoltu bo inaczej widac kuszące piersi i jest problem z pracą mozga:
hipopotan ile na tych 6tka na chybik da sie wygrac ile tobie sie udalo
ja w tamtym roku w odstempie dwóch dni trafilem 3 razy 5/6 2012
Gajster poki mam sily to łazenie po szlakach a jakbedzie mniej sil to łazenie po deptakach
a czemu tak sadzisz? Watpie ze iteresujesz sie turystyka górska Pojedz i sam sie przekonasz ale nie bedzie Ci sie chcialo i skorzystasz z kolejki
to jak bedzie pogoda to sie wybiesz to jest kurort uzdrowisko miasto ladne widoki jedz
to bys wybral jakies 3 korony albo inne atrakcje morskie oka abo cos
No widzisz nawet nie wiesz a próbujesz robic z siebie znawce Np skrzyczne klimczok magura kotarz malinow i na tym koncze ten temat
Niech bedzie cieplo bo i tak byla dluga zima teraz deszcze i bylo jak na jesieni Niech żyje cieplo
Witam
skalar a w popradzie byles na slowacji
to jest lepsze jak ta tropicisland zobacz sobie w necie aqwacity poprad
to jest lepsze jak ta tropicisland zobacz sobie w necie aqwacity poprad
tianshi witam
torsan
torsan
Hipcio.
Podeślij trochę "tego"co akurat zażywasz.
Podeślij trochę "tego"co akurat zażywasz.
medea...poprawiłam tam sobie i winow bo mieliśmy po jednej liczbie więcej niż wpisane
Lila
Przepraszam dopiero się wprawiam w zawodzie samowolnego podsumowywacza tematów
Przepraszam dopiero się wprawiam w zawodzie samowolnego podsumowywacza tematów
Lila
siemka
Lila.....
medea76...
to tak jak masz teraz 14 26 nie idzie 119 losowan jak wyleci to ze 5 razy bedzie potem
lilka
medea
Jak tam wysłani