Wpisy 1 572 333 – 1 572 432
13 czerwca 2013 14:22 → 13 czerwca 2013 14:54, 100 wpisów
bo dzisiaj lipa
jutro pewnie też
i jeszce tak kilka razy..
to jak kika osób popłynie na tych jego "cudnych-statystycznych" to sami go przegonią.
jutro pewnie też
i jeszce tak kilka razy..
to jak kika osób popłynie na tych jego "cudnych-statystycznych" to sami go przegonią.
Lila..lipa na calej lini
zoorroo.. i teraz sprawdzę wyniki..
Witam
gajster teraz twa przewaga mocno stopniala w grupie B a do konca miesiaca daleko
gajster teraz twa przewaga mocno stopniala w grupie B a do konca miesiaca daleko
jackwara... widziałeś on emeryt znów kłamczuszku odpwowiedz ze ma około od 30 do 35 lat ..a ty widzisz on ma siwe głowy ..
Monet - w sumie masz rację , to co padlina poda - to liczby na NIE
spadam do wieczorka
krzysio , to że siwe to w tym wieku niektórzy mają ale powiedz mi jak można mając teraz 30pare lat oprowadzać jako pilot wycieczki 32 lata temu
Jackwar można, jako trzyletnie dziecko się zgubił i cała wycieczka go szukała
jackwara ..i no ..ja nie znam jaki pilot wycieczkowy ..chyba to jest kierowca Autobusu ..on emeryt tak mówi był u mnie zobaczył tylko miasta i nic wiecej
i dobra juz wychodzę i tam ciepło pogoda..
czas na Wszystkim milego popoludnia i trafnych typowan na wieczór
fajna tam kase maja w odziale zorro wybieram sie a tu ts nieche mnie tam wyslac#
zorro88
zorro88
A po co zabawa w grupy? Bierzcie pierwsze 10 cyfr z typowania pewniaków na głównej - 2 x 7 była
ulala.. lepiej się skupić max na 8/8 , 7/7 to jest szansa trafić jakaś jeszcze , 10/10 to gram rzadko
Ulala wybierz sobie coś
za niedługo powinny wpadać takie oto trójki:
6,8,27
67,68,69
32,69,80
za niedługo powinny wpadać takie oto trójki:
6,8,27
67,68,69
32,69,80