Wpisy 1 570 633 – 1 570 732
12 czerwca 2013 17:39 → 12 czerwca 2013 18:12, 100 wpisów
jackwar/ja już wypowiedziałem i z dniem 1 maja jestem od nich wolny
królmulti... chyba nie był by taką osobą co by miała kłamać...
Była jedna osoba, tu na czacie, która tak typowała, ale że wycofała się niedawno, to ja przejąłem te liczby
królmulti pisząc ten tekst do Moneta zachowałeś się ja Emeryt a może nim jesteś ?
Mniejsza o to , dla mnie jako świeżak tu nie masz prawa oceniać nikogo . zachowujesz się jak baran co nie ma ptaka tylko nosi prostą tutke jak u buszmenów . Odwal się od Lili i innych .
Mniejsza o to , dla mnie jako świeżak tu nie masz prawa oceniać nikogo . zachowujesz się jak baran co nie ma ptaka tylko nosi prostą tutke jak u buszmenów . Odwal się od Lili i innych .
No nie mogę muszę, tris ty się pytasz co wygrał.
Przecież miał 4*4/9 którego nie było w tabeli.
A rzucał się wtedy do wszystkich jak piskosz,orędownik miłości i pokoju
Przecież miał 4*4/9 którego nie było w tabeli.
A rzucał się wtedy do wszystkich jak piskosz,orędownik miłości i pokoju
Wygram więcej to na pewno wrzucę, tak jak aktualnie jest w moim profilu
królmulti... to ty taką osoba jesteś co piszą powyżej? to nie dobrze
tianshi>> jeszcze musisz trochę tutaj porozglądać się . I nie łykaj wszystkiego jak pelikan.
Car większy
królmulti nie ma skana bo przecież emeryt nie umie skanować a zdjęcie prześlesz ? dam ci numer telefonu to mi prześlij .
monet... widzę, że to forum to jednym słowem dno, jak nie można nikomu wierzyć to jak tu wierzyć z cyframi, a po to jest ten czat, żeby porozmawiać, podyskutować o cyferkach
jackwar, powiedz szczerze do czego Wam sa potrzebne te skany?!
monet ....widać zazdrość go brała to mu wtykał.......przypuszczam że player wysłał bo grał nimi dość długo
Faktycznie emeryt, identyczne pytania
tianshi.
ja tylko napisałem żebyś we wszystko nie wierzył.
Ty-rób jak uważasz ale rozczarowanie pózniej może być jeszcze większe.
Ufaj i kontroluj
ja tylko napisałem żebyś we wszystko nie wierzył.
Ty-rób jak uważasz ale rozczarowanie pózniej może być jeszcze większe.
Ufaj i kontroluj
~Drodzy użytkownicy, zapytajcie Pasko ile mam kont, a nie róbcie z siebie kogoś kim nie jesteście
królmulti... skan nie pomoże, ale jeżeli się chwalisz, a nie masz w profilu tych cyfr to jak mamy ci w dzisiejszych czasach i z tym co piszą na tym czacie wierzyć na słowo... więc po to prosimy o skan, jpg kuponu
królmulti , jeśli nie kłamiesz to co ci szkodzi tu tydzień temu jeden też się chwalił że ma 7/9 z plusem a na tabeli nie było takiego trafienia
LUDZIE LUDZIE DZIŚ O 14 00 MIAŁEM 5/5 Z PLUSEM SKAN U MNIE W PROFILU!!!!!!
--------------------------------
--------------------------------
Z mojej strony zezwalam aby, jesli posiadam więcej kont, je tutaj pokazał
tianshi84, zrozumiałem, jesli tak bardzo Wam na tym zależy dostosuję się do Waszych reguł
Tego dzisiejszego oczywiście nie mam, kto nie chce nie zmuszam aby uwierzył
królmulti...to nie jest żadna reguła i jeżeli nie chcesz się chwalić kuponem to się nie chwal, mi to nie jest potrzebne
z drugiej jednak strony skan wygranej można se wziąć z kolektury.........ale skanu nadanego kuponu z wygraną już naprzykład nie.....takrze królmulti.....nadal nie jesteś wiarygodny z tym 7/7
dobry wszystkim, znacie jakis program gdzie moglbym z moich podanych liczb ustawić ze mam otrzymać 3 sztuki bez powtórek np. 30 liczb to da mi 10x 3 trojki ??
krzysiek.....nawet tu w narzędziach jest coś takiego ...ale chyba powtarza liczby
trisetym>> gratulacje. Tylko dopisz że to opcja z plusem bo chyba teraz tego brak na skanie.
halapek w tym sek ze nie moze powtarzac =\ ok, to pogoogluje troche... dzieki
krzysiek z 30 liczb chcesz rozpiske na ile zakładów i po ile liczb w zakładzie ?
jackwar nie chodzi mi o zaden system skrocony chodzi o generator losowy
halapek, 6000 PLN w kolekturze?? Ty znasz zasady wypłat takich wygranych ?1
I wiesz że należy go przechowywać przez co najmniej 5 Lat w razie kontroli z Urzędu skarbowego ?!
królmulti....u mnie w kolekturze takie wiszą....potwierdzenia wygranych......ludzie coś takiego nieraz oddają
wiem ale che to zautomatyzowac ;p nie che mi sie grzebac w excelu poszukam na google jakiegoś gotowca =)
http://www.multipasko.pl/chybil-trafil/
na samym dole masz generator w który wpiszesz te swe 30 liczb , później wywalisz te 10 co wybierze masz 20 liczb , wywalasz następną wybraną dziesiątke i zostaje ci 10
na samym dole masz generator w który wpiszesz te swe 30 liczb , później wywalisz te 10 co wybierze masz 20 liczb , wywalasz następną wybraną dziesiątke i zostaje ci 10
ale przy odbiorze wygranej oni ci dają dla US papier żeby sie nikt nie czepiał
Nawet jeśli tak sadzisz, to kto sie odważy oddać taki kupon potwierdzający wygraną komukolwiek ?!
halapek, co Ty piszesz, w jakiej kolekturze?! Nie ma takich wypłat w kolekturze !!!
królmulti....wypłat w kolekturze nie ma ,....ale ludzie nieraz oddają......
halapek, to nie czekaj kontroli z US bo będziesz miał kłopoty.
po pierwsze nie musisz przechowywać po drugie przy wypłacie większej sumy w odziale dają pisemko ale tylko na twoją proźbę
królmulti.....mało wiesz......jackwar już napisał co jest dla urzędu
Ale ja pisemka nie dostałem i poinformowano mnie aby ten dowód wygranej przechowywać przez 5 lat