Wpisy 1 570 733 – 1 570 832
12 czerwca 2013 18:13 → 12 czerwca 2013 18:47, 100 wpisów
US ma prawo do 5 lat skontrolować wszystko i to jest akurat fakt, że lepiej trzymać papiery różne nie tylko o wygranej
pisemko tobie dają tylko jak byś żądał
po drugie jak brałeś gotówkę to i tak musiałeś przed wejściem okazać dokumenty z których cie spisano . i tak dalej , oni wiedzą komu wypłacali
po drugie jak brałeś gotówkę to i tak musiałeś przed wejściem okazać dokumenty z których cie spisano . i tak dalej , oni wiedzą komu wypłacali
takie jest w Polsce prawo i Us ma prawo skontrolować wszystko jeśli chodzi o ścisłość, co Wy piszecie?
jackwar, Ty wiesz lepiej ode mnie co ja zrobiłem odbierając nagrodę?! Podziwiam Ciebie.
a jak na konto ci przelali to bank ma informacje że wygrana z lotto
a znam osobę, która wygrała 10/10 i również wspominała o tym, że dają pismo do US od razu
królmulti , chyba nie twierdzisz dalej że wypłacili ci to w kolekturze ?
ojj czepiacie sie tej biurokracji przy wygranej to juz sie nie liczy
jackwar ale w przelewie pisze "od prezia" a w tytule "masz i udław się tą kasą" więc nie wiadomo czy to od TS
do oddziału jak wchodzisz to jest portiernia , ochrona i przepustki .
jackwar, nigdy tak nie napisałem że wypłacili w kolekturze, skąd Ci to przyszło do głowy?! Ty czytasz moje wpisy??
każdy przelew ma tytuł i normalnie wpisują bo takie jest prawo .
bo w kolekturze nie musisz okazywać dokumentów a w oddziale musisz
król multi po co to robisz? Z tą wygraną? To Ty pisałeś wtedy o tej wygranej 9/10?
US sprawdza wszystkie kwity, ale nie musi jednak ma prawo kontrolować kwity czy rachunki do 5 lat na pewno
kiedyś wygrałem 10 000 ale w coś innego.......i nic do us nie miałem oprucz potwierdzenia przelewu......a Ts i tak dodatkowo wysyła dokumenty do us
Nawet może sprawdzić w domu czy coś co miało miało być przeznaczone na remont poszło na ten remont. Może nawet skontrolować kogoś w domu, ale musi się wcześniej z Tą osobą umówić w domu. Gdyby taka osoba odmówiła wtedy może wszcząć postępowanie i takie jest w Polsce chore prawo
halapek/ale wysyła od wiekszej kwoty np od 15 000 tyś nie na 100% może od 50 000
triset.....może i tak ....ale wiem że od wygranych wystarczy potwierdzenie przelewu bo tak miałem
Jackwar ma rację.
wygranej na okaziciela nie wyplacą. Musisz podać dane bo wygrana jest obciążona podatkiem.Po odebraniu kasy (mpominiejszonej o podatek) właściwy urząd skarbowy otrzymuje informację że Pan np. Kowlaski opłacił podatek od wygranej od kwoty ...... .I to jest podstawa potwierdzenia. Potwierdzenie na papierze dostajesz na żądanie.
Takie potwierdzenie bez sprawdzenia w US jest o kant tyłka rozbić.
wygranej na okaziciela nie wyplacą. Musisz podać dane bo wygrana jest obciążona podatkiem.Po odebraniu kasy (mpominiejszonej o podatek) właściwy urząd skarbowy otrzymuje informację że Pan np. Kowlaski opłacił podatek od wygranej od kwoty ...... .I to jest podstawa potwierdzenia. Potwierdzenie na papierze dostajesz na żądanie.
Takie potwierdzenie bez sprawdzenia w US jest o kant tyłka rozbić.
Boże miej w opiece tych
tych którzy trafili szczęśłiwą 4 i 5
w ostatnim losowaniu lotto
tych którzy trafili szczęśłiwą 4 i 5
w ostatnim losowaniu lotto
nie chcieli w lombardzie śmierdzących wełnianych skarpetek:dlatego na wieczor mam tylko jeden zakład:na 9skreśleń
xelom to nie pierwszy ani ostatni raz takie ogromne kwoty tam wleciały
widzialem na miescie reklamę:kumbulacja 2 000 000 tak się przechwala ts,wabiąc graczy:
Taki los chodź jak posłał za 3zeta i dostał 2,5 to i tak nie płacze
alex82 mi też dlatego napisałam, bo się nóż w kieszeni otwiera co się dzieje i to za zgodą Państwa
Monet ale to nic i tak mogą Cię skontrolować na żądanie nawet jak dostaną potwierdzenie od TS
Super Andromada.
to ja też się tam zawijam. Ponegocjujemy na okoliczność tego striptasa co mi obiecałaś.
to ja też się tam zawijam. Ponegocjujemy na okoliczność tego striptasa co mi obiecałaś.
jak ktoś gra w lotto na osiem zakładów przez rok na kazde losowanie to obliczyłem straci prawie:5 000,aby być na plusie musiałby trafić dobrze płatną piątkę:
Andromeda >> jakie kwity? Jakby co to ja goły jak święty turecki.
jak lotto podwyzki zrobi,za zakład 5zeta to straci graczy:a jak ts bedzie upadał to może wpadnie na taki pomysł:
Monet jak to się popsuł. To napraw i bez miksera mi się nie pokazój
jocia bałwan ciągle chory,tabletki słabiutko działają:kupilem mu dzisiaj banany i batony:
jocia dawaj ze trzy pewniaki musze na nowy mikser kasiory wygrać.
licze i licze i rozbolała mnie głowa:ts powien to robić w ramach reklamy: