Wpisy 1 570 533 – 1 570 632
12 czerwca 2013 16:36 → 12 czerwca 2013 17:39, 100 wpisów
niestety ale się mylisz
miałem właśnie podobną żonę i musiałem ją pogonić gdzie pieprz rośnie
przez nią osiwiałem mając 35 lat o przed zawale już nie wspomnę
miałem właśnie podobną żonę i musiałem ją pogonić gdzie pieprz rośnie
przez nią osiwiałem mając 35 lat o przed zawale już nie wspomnę
Loon...ja już nie chce wracać do sporu...chce się cieszyć życiem tu na MP
Tutaj same porządne kobitki bywają . Więc bez takich porównań Wymiot.
A może kolega nadwrażlwy nieco?
Nawet jak raz żonka w tango pójdzie to i co?
powód do rewanżu przynajmniej daje >
Bez wyrzutow sumienia.
Nawet jak raz żonka w tango pójdzie to i co?
powód do rewanżu przynajmniej daje >
Bez wyrzutow sumienia.
leon ..jesteś gruby i wiekszy wiek...ale na dole p..e.n.. lody oj oj oj
porównuję do wypowiedzi ulali bo skoro ma męża a flirtuje z janem w taki sposób to o czym to świadczy
takie jest moje rozumowanie
ja nie lubię uczestniczyć w takich wirtualnych rozmowach
ale tak się wpieniłem że postanowiłem założyć konto i wypowiedzieć się w tym temacie
i na pewno tu nie będę częstym gościem bo to nie dla mnie
takie jest moje rozumowanie
ja nie lubię uczestniczyć w takich wirtualnych rozmowach
ale tak się wpieniłem że postanowiłem założyć konto i wypowiedzieć się w tym temacie
i na pewno tu nie będę częstym gościem bo to nie dla mnie
gaja ..ulala pasuje leona..
jestem za chudy
jestem za chudy
Żony policjantów i zawodowych wojskowych-odpadają.
Frustracje najczęstsze ale niebezpoczeństwo odstrzału większe.
Frustracje najczęstsze ale niebezpoczeństwo odstrzału większe.
mam prośbę czy mogli byście dać "lubisz to" na stronie
https://www.facebook.com/antyncplus
https://www.facebook.com/antyncplus
jackwar>> załatwione. chociaz nie wiem o co biega.
jakiś ruch wykolegowanych?
jakiś ruch wykolegowanych?
Pasko sorrki.
Wpis do KG królamuti (skasował i się nie odniósł) odnoszący się do jego zachowań wobec mnie wczoraj.
Królumulti.
Zrobię ci niespodzianke i napiszę bez wulgaryzmów.
Przekonasz się że jednak potrafię.A jeśli i tak usuniesz ten wpis to będę go wklejał na czacie przy każdym Twoim pojawieniu się i mojej przy tym obecności.Wczoraj rozpętaleś przeciwko mnie krucjatę na czacie za wpis i słowa które napisalem do Admina.Początkowo pomyślałem że nie zrozumiałe ani sensu ani intencji ani przesłania zawartego w tym poście parę osób w tym Jandzia próbowało Tobie to wytłumaczyc.Bez efektu.Ty dalej swoje wypisywałeś.Wtedy zacząłem skłaniać się ku opcji że jesteś po prostu mało bystry. A własciwie -tępy.Zarzucaleś mi wypisywanie wulgaryzmów . Poprośilem żebyś znalazł chociaż jeden podt w którym tak okrutnie przelinam.
Jedyny jaki wymyśliłes to w/w wpis do Pasko ktory wszyscy prawidłowo zrozumieli oprócz Ciebie. Dlaczego ? Nie dlatego że aż taki tępy jesteś.Wcale nie...
ale to uświdomiono mi dopiero póżniej. Najpierw wujas a póżniej przyjaciele na priv.
Ty poprostu jesteś małym,marnym prowokatrokiem który jeśli wyczuje sytuacje natychmiast się pojawia i jątrzy,podżega. Nieprawda?
To sobie nie mi tylko włanie sobie wyjaśnij po kiego była Tobie ta akcja: Wpis w KG gości ulali w którym "fachowo" podważasz fakt urodzenia przez lilę dzieci.
Myśleć to Ty możesz co chcesz.Jak kazdy.
Podejrzewać również. Mało tego możesz sam to lili napisać ,podając argumenty jako lepiej zorientowany w temacie od niej.
Ale po co fermenciarzu włazisz z kopytami w zarzewie konfliktu i CELOWO dolewasz oiwy do ognia.Miło Ci teraz czytać jak Panie do siebie piszą? Może wbij się w rozmowę i jako miłujący prawo i porządek zapeluj o zgodę?
Gaś to coś pomagał rozpalić.I nie szukaj
następnego ognia bo sobie tego nochala osmalisz którego bez potrzeby wpychasz tam gdzie nie powinineś .. PIromanXe.
Wpis do KG królamuti (skasował i się nie odniósł) odnoszący się do jego zachowań wobec mnie wczoraj.
Królumulti.
Zrobię ci niespodzianke i napiszę bez wulgaryzmów.
Przekonasz się że jednak potrafię.A jeśli i tak usuniesz ten wpis to będę go wklejał na czacie przy każdym Twoim pojawieniu się i mojej przy tym obecności.Wczoraj rozpętaleś przeciwko mnie krucjatę na czacie za wpis i słowa które napisalem do Admina.Początkowo pomyślałem że nie zrozumiałe ani sensu ani intencji ani przesłania zawartego w tym poście parę osób w tym Jandzia próbowało Tobie to wytłumaczyc.Bez efektu.Ty dalej swoje wypisywałeś.Wtedy zacząłem skłaniać się ku opcji że jesteś po prostu mało bystry. A własciwie -tępy.Zarzucaleś mi wypisywanie wulgaryzmów . Poprośilem żebyś znalazł chociaż jeden podt w którym tak okrutnie przelinam.
Jedyny jaki wymyśliłes to w/w wpis do Pasko ktory wszyscy prawidłowo zrozumieli oprócz Ciebie. Dlaczego ? Nie dlatego że aż taki tępy jesteś.Wcale nie...
ale to uświdomiono mi dopiero póżniej. Najpierw wujas a póżniej przyjaciele na priv.
Ty poprostu jesteś małym,marnym prowokatrokiem który jeśli wyczuje sytuacje natychmiast się pojawia i jątrzy,podżega. Nieprawda?
To sobie nie mi tylko włanie sobie wyjaśnij po kiego była Tobie ta akcja: Wpis w KG gości ulali w którym "fachowo" podważasz fakt urodzenia przez lilę dzieci.
Myśleć to Ty możesz co chcesz.Jak kazdy.
Podejrzewać również. Mało tego możesz sam to lili napisać ,podając argumenty jako lepiej zorientowany w temacie od niej.
Ale po co fermenciarzu włazisz z kopytami w zarzewie konfliktu i CELOWO dolewasz oiwy do ognia.Miło Ci teraz czytać jak Panie do siebie piszą? Może wbij się w rozmowę i jako miłujący prawo i porządek zapeluj o zgodę?
Gaś to coś pomagał rozpalić.I nie szukaj
następnego ognia bo sobie tego nochala osmalisz którego bez potrzeby wpychasz tam gdzie nie powinineś .. PIromanXe.
Monet , chodzi o połączenie cyfry+ z nc z czego wyszło nc+ i wyrolowanie abonentów oczywiście na kase