Wpisy 1 568 967 – 1 569 066
11 czerwca 2013 19:55 → 11 czerwca 2013 20:34, 100 wpisów
ulka...myślałam że ty normalna jesteś ale chyba się pomyliłamKusy to też nie mój nik a jak już chcesz wiedzieć to był nik aniqi,która zrezygnowała własnie z czata przez takie stare ***zące węże jak ty.A PAw to nie ja
Za powyższy wpis Lila stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 12h
przepraszam, że na czacie ale to co mi admin potwierdził
Witaj,
I masz rację, bo ja również sprawdzając widzę powiązanie użytkowników PAW58 i Lila, natomiast nie profesora.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
Witaj,
I masz rację, bo ja również sprawdzając widzę powiązanie użytkowników PAW58 i Lila, natomiast nie profesora.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
lika ..juz nic nie piszę do ciebie...
ja potrzebuje bana ..chce kara czekania 12 godz ..ja muszę wyobrazać..
ja potrzebuje bana ..chce kara czekania 12 godz ..ja muszę wyobrazać..
ts zagrałem za 10 zeta,nie porywaj tych pieniążków lecz daj wygrac hipciowi bo ceny w hipermarketach rosną,inflacja 1000 procent:
hipcioo ..ty nie wiedziałeś 12 godz ..oto jak brzydki słów ..zostanie bana 12 godz do łózka ..moze jeszcze wróci tu
Za powyższy wpis xelom stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 12h
nie wiem dlaczego ale zawsze chybik daje mi odległe liczby w multi multi,tak skonstruowano tego cyborga przez informatyków prezesa ts:
czemu sie teraz Lili czepiacie
Pasko!!!!!
Ty dzis wszystkim dajesz bany???????????
ło matko strach sie bać
Pasko!!!!!
Ty dzis wszystkim dajesz bany???????????
ło matko strach sie bać
Pasko-tak obserwuje i doszedłem do wniosku że te bany powinny być przynajmniej na 48h,bo ktoś sobie przed spaniem przeklnie a jutro rano już będzie mógł pisać
jak byłem dzisiaj w dwoch kolekturach,to nie było tłoku,mało ludzi wysyła pukony,chyba nie padnie 6tka w lotto:
torsan to zupełnie jak areszt, zamykamy buśke delikwentowi na 48 h
Cześć Hipciujak się czujesz?
Dobry wieczór wszystkim
tczewianka niedobrze bo choroba nie odpusca:leki słabo działają:
to niedobrze innych leków nie może lekarz Ci przepisać?
Torsan ale tak działa system w panstwie policyjnym albo totalitarnym
Hipciu pewnie Twoj organizm sie przyzwyczaił do lekow i coraz słabiej reaguje
miałem trudne warunki nadania,w kolekturach dwoje chłopów,jeden prawie bez włosów a drugi siwy,obsługa w normie,przegrałem 2zdrapki lotek:
na lotto nie grałem bo drogo kosztuje,zabierają za jeden zakład 3zeta lub 4zeta z plusem a nic nie dają wygrac:
Hipciu ja dzis przegrałam 6 zl w keno, a warunki nadania były jak zwykle
Hipciu w moich kolekturach są same młode i ładne panie,naprawdę na pewno miałbyś na czym oko zawiesić
w kraju bałagan,budzet zrujnowany,wszedzie brak pieniążków,a rozwijają się jedynie zabkojady,banki i lombardy:
jandzia ...to on wasyl wczoraj wymyślił bana czas..i gadał do paskoo
ja wczoraj w tutti-frutti 10 zł zdrapałam
jandzia keno trudno coś trafić bo mało osob gra i maszyna wszystko zabiera dla siebie:
Jandzia ,wniosek-na Pomorzu mamy najładniejsze kolektorki w kraju
Hipo masz chyba racje, kilka razy wygrała po 50 dych a potem oddałąm im z nawiązką
tczewianko bardzo możliwe, wszystkie moje dziewczyny są bardzo miłe
ja w keno to najwięcej 5zł miałam ale rzadko w to gram bo w najbliższym punkcie nie ma keno
ulala....za pozwoleniem... bez obrazy prosze...co TY mowisz ???!!!
Tczewianko ja nie grałam ale teraz próbuje na wszystkich frontachi na wszystkich frontach klapa
Ulala nie chce sie juz wypowiadac na czacie,jak ktos napisze na forum to mu ewentualnie odpowiem
a to moje wygrane w keno
7/7-1000zł
6/6-275zł
6/7-60zł5/5-120zł
7/10-55zł
menel
To co teraz Lila pisze u mnie KG...to jest nie do uwierzenia do czego jest zdolan
to na chtr czy sam kreśliłeś?
wujasku a czemu nieranna modlitwa przed typowaniem moze by nam pomogła
no to super,gratuluję
ale pewnie stałeś przez jakiś czas przed ekranem i śledziłeś jak chodzą?
i taka jest właśnie Lila, pisze oczernia ludzi poza czatem, proszę Was drodzy paskowicze znacie mnie troszkę. Wiem, że wypisuje na mnie do kilkunastu osób wymyślając bajki na mój temat i nie tylko na mój, ale prawda jak oliwa sama na wierzch wypływa.
drogi torsanie: bany 12-godzinne nakładane przez automat za używanie obraźliwych słów, są tylko doraźne. Po takim banie, po zapoznaniu się z treścią wypowiedzi mogę już osobiście przedłużyć karę na np. okres 5 dni jaką otrzymał fsf (wpis nr 1 568 109)
Pasko czy możesz zablokować lile aby nie spamowała w księdze gości, bo ja tego nawet nie czytam a zapycha mi to skrzynkę
Menelku ja mam ulubione liczby
np.5,8,11,15,25, a reszte sobie sprawdzam w mapach ale jakos zle rozpisuje chba
np.5,8,11,15,25, a reszte sobie sprawdzam w mapach ale jakos zle rozpisuje chba
jandzia zaciekle broniłaś Lili...ja k Ty sie teraz odnosisz do tego co pisze??? w KG ...ktp ma racje PASKO na 200000%%%
To co pisze do mnie w KG..wusyłała do ludzi na @@...to jest straszne po prostu
likka ...uuuspokój się ulsaa KG... i wychodzę i tam..
Miłego wieczoru wszystkim i wygranych za godzinkę