Wpisy 1 569 067 – 1 569 166
11 czerwca 2013 20:35 → 11 czerwca 2013 21:14, 100 wpisów
nie wiem, czekam na informacie. bo z przychodni go pogotowie
zabralo
zabralo
jandzia nie, nie byłaś tu nie wiesz. Nikt nie ma prawa wyrazić własnego zdania,czat jest Lili. Ona może pisać o kisielu i nie ma prawa jej nikt nic powiedzieć, a nie daj Boże zacznie ktoś Cię lubić kogo ona wybierze za swojego to będzie Cię obrażać, pomawiać tylko dlatego, że sobie nie dasz. Do wielu osób obrażała mnie za ten cukier to wielu, a teraz wypiera się jak tego Paw58, którym jest co potwierdził powiązania admin
jandzia a niech Cię nie daj Boże Max lepiej adoruje to masz przerąbane u niej do końca życia
Ula adoracja ze strony Maxa mi nie grozi bo ja leciwa pani jestem
Ula mnie sie wydaje ze ta wojna to przez to co napisałas o dzieciach,i mysle ze zle zrobilas pisząc to
Wydawało mi sie ze zgrane tu towarzystwo a jednak sie myliłąm
Wydawało mi sie ze zgrane tu towarzystwo a jednak sie myliłąm
księgi gości są Waszą własnością. Każdy ma możliwość usuwania z swojej księgi gości wpisy, które mu się nie podobają. Ja mogę później takie wpisy szybko całkowicie usunąć (bez możliwości przywrócenia).
jandzia...ja pierwsza nie zaczęłam...tylko Lila...i w tym dniu co to sie działo dałam spokój.tylko na drugi dzień zaczepiła mnie sama i lawina sie uruchomiła
a tak wogóle to ja tu jestem tyle ze nie pisze, bo zanim przeczytam to nie mam czasu pisac
fdb
Ula zawsze probuje rozwiazywac problemy i raczej sie nie obrazam jak ktos ma inne zdanie niz ja.Moze dlatego ze kiedys uczyłam sie negocjacji
hej jak sie tu kupuje
Ulka , kiedy cie obgadywała ?
to ty oskarżyłaś ją że nie urodziła dzieci .!!!!
Kobito , odwala ci ?
zastanów się !!!!!!!!!!!!1
to ty oskarżyłaś ją że nie urodziła dzieci .!!!!
Kobito , odwala ci ?
zastanów się !!!!!!!!!!!!1
a zresztą jestem wyrozumiała dla ludzkich błedow i słąbosci
i chyba sie z nikim nie pokłócę
Ulcia ja korzystałam z negocjacji zawodowo, i weszło mi w krew
i chyba sie z nikim nie pokłócę
Ulcia ja korzystałam z negocjacji zawodowo, i weszło mi w krew
chciałbym zdrapke i nie wiem jak kupić
za co ? za prawdę ? oczerniała ją że nie urodziła .
Pisała że po szpitalach dzwoniła !!!!!!!!!!1
Pisała że po szpitalach dzwoniła !!!!!!!!!!1
pomoże ktoś
jackwar jak mi z 7 osób piszę, że mnie obgaduje poza Mp i pisze dokładnie co pisała
ja dzis chyba wygram w lotto a to w nagrode za tak długie i intensywne pisanie na MP
1 568 959. ulala 2013-06-11 (19:53)
Lila nie pogrążaj się już bardziej nie można.
Widać to jak ty typujesz to typuje Paw58 wystarczyło prześledzić, ze sam nie typował bez Ciebie i ze nigdy nie gadał z Tobą.
Nik został zablokowany przez Pasko na moją prośbę-Twój nik lila
przepraszam, że na czacie ale to co mi admin potwierdził
Witaj,
I masz rację, bo ja również sprawdzając widzę powiązanie użytkowników PAW58 i Lila, natomiast nie profesora.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
Lila nie pogrążaj się już bardziej nie można.
Widać to jak ty typujesz to typuje Paw58 wystarczyło prześledzić, ze sam nie typował bez Ciebie i ze nigdy nie gadał z Tobą.
Nik został zablokowany przez Pasko na moją prośbę-Twój nik lila
Witaj,
I masz rację, bo ja również sprawdzając widzę powiązanie użytkowników PAW58 i Lila, natomiast nie profesora.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
Ulu ja tez nie rozumiem tego ze komus przeszkadzają dodatkowe nicki, ktos chce to ma, a z jakich pobudek? tez chyba jego sparwa
Paw58 wszedł by mnie obrażać w sobotę proszę poczytać, a potem napisałam do Pasko i Paw58 został zablokowany, bo ma powiązania z lilą, ona teraz sie wypiera, jak wszystkiego.
Witaj,
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
obmawiała nie tylko mnie, bo i innych z zachodnio pomorskiej polski
Witaj,
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
www.multipasko.pl
www.xlotto.pl
obmawiała nie tylko mnie, bo i innych z zachodnio pomorskiej polski
jac ziomalem jestes wiec nie badz wredny i podziel sie
aha i mela wez pod uwage bo mu sie nalezy
aha i mela wez pod uwage bo mu sie nalezy
lila o wielu użytkowników pisała różne rzeczy o różnych osobach tylko, że ich już tu nie ma i to z jej kręgu znajomych
ulala: proszę zakończyć temat. Proszę sobie pisać prywatnie z Lilą jeśli jest taka potrzeba. Wpisy z swojej księgi gości możesz usunąć sama. pozdrawiam
no jestes agatko w okropnej sytuacji
nie masz wyjscia i musisz czekac
nie masz wyjscia i musisz czekac
Pasko ok, przepraszam każdy ma swoje granice nie powinnam tak pisać. Bardzo przepraszam Ciebie i innych użytkowników
niech mi 4/5 dwa zaklady wejda to sie zwraca prawie smiej sie smiej
ja planuje tak zrobić ale jak 1 raz wygram 5/5 to później puszczę za 600 zł
wszystkie te same cyfry ale takim systemem 1kp=5zł x 120kp=600zł
jac111 zadne skrzynki z piwem, mamy wygrac we trójke i koniec, menelowi potrzebne są pieniądze nie piwo
ja jak bym mial ze 3 tys to ja bym w keno napierniczal na progresje