Wpisy 1 568 867 – 1 568 966
11 czerwca 2013 18:57 → 11 czerwca 2013 19:55, 100 wpisów
oczywiście są przypadki, gdy ktoś mnie prosi o dodatkowe konto w celu sprawdzenia jakiejś dodatkowej metody typowania. Czyli konto takie jest mu potrzebne wyłącznie do typowania. Konto takie również nie bierze udział w lidze typujących.
ide rozpisac pare zakladow na multi bo kupilem dwa na chybil nie wiem co z ta 17 zrobic bo na jednym jest czuje ze moze jeszcze raz 16 pojsc;p
misiek ..tu była dawno osoba sambiana ..młoda
i dobra znikam..
a Ula jak zwykle kim ja jestem xd polak maly deki boisz sie bana?
Deki.
Drugi raz Cię nie przywitam.Ani mi się śni.
Drugi raz Cię nie przywitam.Ani mi się śni.
no i takie chwile napięcia na czacie chyba każdy lubi ... kim jest Miisiek, dowiemy się już za chwilę. Reklama
Heloł
Misiek...ja Ci już na ten temat coś mówiłam....rozmawiam tylko z Toba o cyferkach
ulala
Miisiek
Miisiek
ulsaa...mówiłem akurat nic nie wyskoczy jak jeden wassyl podał 1,2,3..3/3...ja przegram ..nie grałem
ulsaa..
sylwia.. dzien dobry i teraz sprawdzę wyniki..
sylwia.. dzien dobry i teraz sprawdzę wyniki..
krzysio
ulsaa ..zaraz 10 min tam typuję w profilu ..ja tu chata nie bede podawał
przypominam, że uruchomiłem konkurs typowania 6 liczb Lotto na facebooku: www.facebook.com/multipasko
pasko ..nie czyj odwrotnie czuj...
ulka..idź się lecz bo z toba poważnie co raz to gorzeja może ja to też twój kochanek
ulka..max to ja,monet to ja,robal to ja,ja to ja,paw to ja,player to ja i kij wie jeszcze kto jest mną
Pasko...prosze o interwencje..ja mam potwierdzenie na meila kto jest powiazany z PAW
lika...przestaj twoje zachowanie ..lubisz chwalić z kim... i uciekam..
ulka..bo co? Paw napisał że stara baba jesteś? A co młodością grzeszysz?
Napisałam do Pasko czy Paw58 to profesor odpisał ze nie.
Napisałam czy Lila ma powiązania z Paw58 pasko odpisał ze tak.
Moge wkleić oryginał tego maila
Napisałam czy Lila ma powiązania z Paw58 pasko odpisał ze tak.
Moge wkleić oryginał tego maila
Lila nie pogrążaj się już bardziej nie można.
Widać to jak ty typujesz to typuje Paw58 wystarczyło prześledzić, ze sam nie typował bez Ciebie i ze nigdy nie gadał z Tobą.
Nik został zablokowany przez Pasko na moją prośbę-Twój nik lila
Widać to jak ty typujesz to typuje Paw58 wystarczyło prześledzić, ze sam nie typował bez Ciebie i ze nigdy nie gadał z Tobą.
Nik został zablokowany przez Pasko na moją prośbę-Twój nik lila
ludzie koszmar,koszmar chybik dał mi 40tkę i 61a to dalekie liczby i na pewno nie pójdą wieczorem w parze ani osobno ts masz kartke od hipcia za szachrajstwo:
Lila jesteś podła, byłaś i jesteś
Rozumiem Madzie 77 jak pisała o niku kusym którym również byłaś co Pasko potwierdził tu kiedys
Rozumiem Madzie 77 jak pisała o niku kusym którym również byłaś co Pasko potwierdził tu kiedys