Wpisy 1 568 029 – 1 568 128
11 czerwca 2013 09:34 → 11 czerwca 2013 10:01, 100 wpisów
Monet: potraktuję Twój wpis wyjątkowo jako pytanie, bo mam nadzieję całkowicie ukrucić tego typu głupie dyskusje.
Odpowiedziałem na forum, odpowiem i tutaj. Tego typu wpisy jak zacytowałeś następnym razem skończą się "wyrokiem" bez możliwości odwołania na z pewnością większy okres. Przykładowo 30 dni.
Od tej pory bowiem bot będzie nie tylko sam blokował, ale również będzie informował oficjalnie kto, za jaki wpis i na ile godzin/dni został zablokowany.
W przypadku wpisu jak podałeś teraz franek dostał by bana na min. 2 tygodnie.
Przepraszał mnie, obiecał poprawę... do tej pory tak to działało. Wpisy zostały usunięte. Następnym razem będzie inaczej.
Odpowiedziałem na forum, odpowiem i tutaj. Tego typu wpisy jak zacytowałeś następnym razem skończą się "wyrokiem" bez możliwości odwołania na z pewnością większy okres. Przykładowo 30 dni.
Od tej pory bowiem bot będzie nie tylko sam blokował, ale również będzie informował oficjalnie kto, za jaki wpis i na ile godzin/dni został zablokowany.
W przypadku wpisu jak podałeś teraz franek dostał by bana na min. 2 tygodnie.
Przepraszał mnie, obiecał poprawę... do tej pory tak to działało. Wpisy zostały usunięte. Następnym razem będzie inaczej.
królu>> co ty bredzisz
pokaż choć jeden wulgarny mój wpis oprócz tych teraz zacytowanych. Pokaż!
pokaż choć jeden wulgarny mój wpis oprócz tych teraz zacytowanych. Pokaż!
Monet, wyjaśnij tylko sobie sam, czy Twoje postępowanie (wpisy) nie świadczą o tym samym co on napisał Tobie, bo moim zdaniem wypisują takie epitety pod adresem Admina, świadczą tylko o Twojej kulturze
królmulti: ja Cię doskonale rozumiem. Oby więcej takich ludzi jak Ty na tym czacie.
Pasko wez Ty czytaj ze zrozumieniem, Monet pisał to w kontekscie do tego co wczoraj napisał fsf i jak go potraktował, to nie odnosiło sie osobiscie do Ciebie.
TY korulmulti tez z tych kumatych jesteś, nie wiesz o co chodzi a sie modrzysz
TY korulmulti tez z tych kumatych jesteś, nie wiesz o co chodzi a sie modrzysz
Kolego multi >>< nie Tobie o tym decydować.
Może i ty kiedyś się załapiesz na taką wiązankę za nic i wtedy wykażesz się kulturą
.
Może i ty kiedyś się załapiesz na taką wiązankę za nic i wtedy wykażesz się kulturą
.
Pasko, nie chciałbym aby moje wpisy do Ciebie były potraktowane jako tzw. "podlizywanie się", bo nie o to tu chodzi. Ja po prostu taki jestem, nie na widzę wulgaryzmów i ludzi którzy je wypowiadają lub wypisują. Świadczy to o ich ubogim zasobie słów.
tianshi nic nie powiem bo osobiscie wkurzona jestem jak niektorzy ludzie tu inteligencją błyszczą
Monet no powiem Ci ze inteligencja niektorych mnie dzis tu poraziła
Monet, mnie takie wiązanki nie ruszają, gdyż nie będę się zniżał do poziomu tych, którzy je wypowiadają lub wypisują.
Monet zrozumiałąm bo wczoraj czytałam co pisał fsf,no nietrudno chyba sie domyslic co miałes na mysli piszac taki tekst
co do bystrosci to nie tylko krol tu błysnął
co do bystrosci to nie tylko krol tu błysnął
franek podał mi powody dla których tak się zachował... powody te wczoraj przekazałem Monetowi.
Można się z nimi nie zgodzić. franek wie, że następnym razem blokada będzie długa.
To co franka ratuje, to że zawsze przeprasza i chłopak nie jest tu przypadkowo, tzn. jest miłośnikiem lotto.
I to już tyle w temacie.
Można się z nimi nie zgodzić. franek wie, że następnym razem blokada będzie długa.
To co franka ratuje, to że zawsze przeprasza i chłopak nie jest tu przypadkowo, tzn. jest miłośnikiem lotto.
I to już tyle w temacie.
pasko ????????????????
my wszyscy wiemy do czego jest zdolny fsf
ubliza wszystkim
i co
ban na pare godzin lub 1 dzien
dlaczego ma wzgledy
MY TEZ TAK CHCEMY
pojade kogos po majtach
i dostane bana na 2 godziny
oki zdaze w tym czasie zrobic zakupy
trzasnac kilka piw
wejde na mp
powyzywam i co znowu ban
tak jest wiecznie w przypadku fsf
opije sie i jedzie ze wszystkimi
niwech idzie na leczenie tak jak ja
pasko kary musza byc ostre
wtedy sie naucza
POKORY
my wszyscy wiemy do czego jest zdolny fsf
ubliza wszystkim
i co
ban na pare godzin lub 1 dzien
dlaczego ma wzgledy
MY TEZ TAK CHCEMY
pojade kogos po majtach
i dostane bana na 2 godziny
oki zdaze w tym czasie zrobic zakupy
trzasnac kilka piw
wejde na mp
powyzywam i co znowu ban
tak jest wiecznie w przypadku fsf
opije sie i jedzie ze wszystkimi
niwech idzie na leczenie tak jak ja
pasko kary musza byc ostre
wtedy sie naucza
POKORY
Jasne
to ja za tą . szma.tę i peda.ła Jandzie przeproszę.
Jandzia jest OK?
to ja za tą . szma.tę i peda.ła Jandzie przeproszę.
Jandzia jest OK?
pasko my prosimy o równe traktowanie
i wolnosc słowa
Pasko lubie fsf, ale wczorajszy wyczn go nie usprawiedliwia, takie zachowanie to zwykła gownarzeria, i miejsca miec nie powinna i nie tłumacz fsf, bo nie wypada w takiej sytuacji
dzien doberek wszystkim
Tylko po co tu kogokolwiek obrażać?! Nie pojmuję czemu to miało by służyć?! Przecież to strona o grach liczbowych i mamy sobie nawzajem pomagać aby przechytrzyć TS-a.
i to wynika z równego traktowania... fsf napisał by to samo o wasylu, bo wiązanki między nimi leciały wielokrotnie.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że jak fsf znowu coś nabroi, to zobaczycie oficjalny komunikat o długiej blokadzie.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że jak fsf znowu coś nabroi, to zobaczycie oficjalny komunikat o długiej blokadzie.
królu ---oby tak było ale ts sie nie daje
Pasko
Ulala
Wasyl
Ulala
Wasyl
królmulti 2013-06-11 (09:44) Strzelce Opolskie
Tylko po co tu kogokolwiek obrażać?
To królu ja napotkasz fsf to go zapytaj za co mnie tak wyawał.
Ale ty już wyrok wydałeś . Na mnie .
Panie sprawiedliwy.
Tylko po co tu kogokolwiek obrażać?
To królu ja napotkasz fsf to go zapytaj za co mnie tak wyawał.
Ale ty już wyrok wydałeś . Na mnie .
Panie sprawiedliwy.
jandzia: ale nie pisał na czacie. Pisanie w prywatnych księgach gości, to nie to samo co pisanie na stronie głównej. Powtórnie jednak mówię, że go ostatnia szansa dla niego.
Monet nie jest ok, przeprosiny przyjmuję bo urazon sie wczoraj poczułam, choc przepraszac nie Ty powinienes.Chociaz idac tokiem rozumowania Pasko twoja KG-to przepraszaj.Nie wiem czy sie smiac czy płakać
ja nadal prowadze w pewniaczkach
dla mnie FSF nie istnieje nie pisze z nim nie czytam jego wpisów i mam swięty spokój i NIE MAM BANÓW
wasyl nie bądz taki pewny, bo nie mozesz wiedziec kiedy i kto cie sprowokuje
Monet nie pojmujesz chyba kultury, na wyzwiska odpowiadamy wyzwiskami ?! Przecież jesteś inteligenty i wiesz do czego to prowadzi.
ulala
krisek 2222222222221111
krisek 2222222222221111
dziekuje ulala
do
wojny
wojny
a mnie Ciebie krolu żal
Monet masakra jakas, nawtykali Ci wczoraj naobrazal i jeszcze maja pretensje
Monet masakra jakas, nawtykali Ci wczoraj naobrazal i jeszcze maja pretensje
war
war
war
war
war
czas na kawke...
a Tamci niech przestaną juz sie spierać....szkoda pieknego dnia
a Tamci niech przestaną juz sie spierać....szkoda pieknego dnia
wyzwiska itp ------war-----wojna
krisek jaki piekny dzien leje jak cebra
jak dzieci...a może to dzieci
monet--wiem a ale sprzedawcy wchodzą z buciorami na mp lub kg i szaleją
bo za małe kary są
bo za małe kary są
wasyl...jutro przyjdzie ..dzis jest u mnie. i tak na zmiane
Jandzia, żal Ci mnie?! Za to że propaguję kulturalne zachowanie bez wzajemnego obrażania się? Przecież w Księdze jest opcja "skasuj wpis". A i nic nie stoi na przeszkodzie aby poprosić Admina aby taki wpis usunął z Księgi Gości, trzeba tylko tego chcieć, a nie stawać okoniem i udowadniać że sami również potrafimy przeklinać
ja jak-bym dostał bana na dzien dwa tydzien to
by mnie do czubków musieli zamnknąć {{hahaha}
-
-
-
a moze sprzedawca ma kase i sponsoring mp
-i dlatego
by mnie do czubków musieli zamnknąć {{hahaha}
-
-
-
a moze sprzedawca ma kase i sponsoring mp
-i dlatego
Powtarzam jeszcze raz, to świadczy tylko o Nas samych o i naszej kulturze wychowania
Użytkownik "franek sprzedawca firanek" stracił możliwość pisania na czacie na okres 5 dni.
Powód: obraźliwe wpisy w kierunku użytkownika Monet
Powód: obraźliwe wpisy w kierunku użytkownika Monet
z klona pisałem Upss
ok. dla pokazania o czym piszę, wstępnie fsf jednak otrzymał za karę ban na okres dalszych 5 dni.
jjaaa pintol oby jeszcze kara za 5 dniówka
krolu daj spokuj ja nie o tym
ale skoro juz o wpisach to admin kasujac wie co kasuje, a skoro wie co było pisane to ta dyskusja tu niepotrzebna jest, bo sprawe powinien załatwic szybko i cicho
ale skoro juz o wpisach to admin kasujac wie co kasuje, a skoro wie co było pisane to ta dyskusja tu niepotrzebna jest, bo sprawe powinien załatwic szybko i cicho
prosze nie karac fsf bo nie ma dowodów rzeczowych
prosze dac wypowiedziec sie fsf i tyle
prosze dac wypowiedziec sie fsf i tyle
Jeśli atmosfera się nie zmieni, to będą dalsze tego typu kary, aż do momentu, gdy na czacie będzie spokój. Wolę jeśli nikt nic nie piszę, niż mają iść wpisy na takim poziomie.
ania70 to co dopiero by było jakbysmy im dali gumki
Jandzia, chyba nie czytasz wszystkich wpisów. Pasko wyraźnie dał do zrozumienia że nie może być na forum 24/24 godziny i to od Nas przede wszystkim zależy czy będzie tu kulturalnie czy nie.
Na razie cześć wszystkim, bo muszę trochę popracować, aby zarobić trochę pieniążków na grę w MM.
Gracz z miejscowości Kaźmierz wygrał 100 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
jandzia
........
player
/jak będziesz zerkał/ QRtÓRaLnie Ci i powodzenia
........
player
/jak będziesz zerkał/ QRtÓRaLnie Ci i powodzenia
Pasko na jakim poziomie? kto ustala pozimo rozmow? rzeczową dyskusje i poglądy na sprawe nazywasz dyskusją na niskim poziomie? czy ktos tu uzywa wulgarnych okresleń
no troche jestem zdziwiona takim zarzutem
no troche jestem zdziwiona takim zarzutem
Cześć .