Wpisy 1 567 928 – 1 568 028
11 czerwca 2013 07:29 → 11 czerwca 2013 09:33, 100 wpisów
011 w zodiaku z markietu nie zawiodło i zawiodło- zamiast 50 jest 20zł literki OOO
2140
dużo ryzykowałem Panie Xenom niezły jesteś
No i mam pierwszą piątke po lewej
2,7,9,21,40
dużo ryzykowałem Panie Xenom niezły jesteś
No i mam pierwszą piątke po lewej
2,7,9,21,40
Elo
A takie plany że zagram za 500zł MM i wygram 250 000 000 złMażenie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 331 000
Witam.
Ulala te obliczenia jeszcze trochę potrwają, także uzbrajamy sie w cierpliwość.
Ulala te obliczenia jeszcze trochę potrwają, także uzbrajamy sie w cierpliwość.
Dzień dobry.Milego dnia.
Leje i leje.
Leje i leje.
Ulala
Drapek
Drapek
MonetWitam Cie,
Muszę z autem do przeglądu.
Trisetum
Czaisz się ?
Czaisz się ?
Ty leniuchu,masz szczęście
Ciekawe,ile zabulę za przegląd.Może łaskawy TS by coś dołożył
Zostawiam
Liczę,około 600 zł.No i jeszcze autocasco około 1500 zł.
Jak dalej będę się hazardować,to auto wyląduje w komisie.
Emerytko...to Ciebie trochę szarpnie...za luksus trzeba płącić...kurcze
czołgiem jeździsz przegląd 99 kosztuje w wiekszości stacji jak masz gaz +40zł
w Poznaniu płaciłem 120
a w Gdańsku na Przymorzu 90 zł w sierpniu
a w Gdańsku na Przymorzu 90 zł w sierpniu
ktos chyba sie nie wyspał
Pasko. Pozwolisz sobie na to co wypisuje "monet"? Przecież to Twoja strona, Ty jesteś jej administratorem Takich ludzi należy eliminować ze stron internetowych, oni nie nadają się do społeczeństwa, gdyż nie potrafią się wśród nich zachować jak człowiek. Nawet zwierzęta tak się nie zachowują.
Ci co zrezygnowali z tej strony, bo nie można od wczoraj na niej wypisywać wulgaryzmów, sami o sobie świadczą jak między innymi "monet", "player" itp.
Myślicie, że Pasko siedzi 24/24 na chacie - przecież pracuje i ma rodzinę. A wpisy świadczą o tym kto kim jest i tyle.
pasko może siedzieć sobie w pracy, ale jeżeli on ten portal postawił to tak samo mógł napisać reguły które wyłapują słówka i z automatu blokuje użytkownika
Pasko, proszę Ciebie jako Admina tej strony, eliminuj takich użytkowników z tej strony. Moja propozycja może być jeszcze taka, bo to oczywiste że nie można siedzieć 24/24 na stronie, aby aby dołączyć do tego forum,czatu opcję zgłaszania naruszenia regulaminu tego forum, czatu i wtedy Ty jako Admin masz możliwość sprawdzania tych zgłoszeń w odpowiednim dla Ciebie czasie.
królmulti... ładne zdjęcie masz na profilu z tego roku??w mm trafiłeś? 7/7
Monet czytałam wczoraj co pisał fsf w KG i przyznam ze mnie zatkało.Nie moge tego wpisu znalezc, ktos wykasował czy co?
czy fsf pisał to do Ciebie?
czy fsf pisał to do Ciebie?
Moim zdaniem takie rozwiązanie będzie jeszcze lepsze niż np. wprowadzanie jakiś algorytmów, które by sprawdzały czy wszystko jest w porządku. Ale to tylko moja propozycja, zrobisz oczywiście jak uważasz bo to Twoja strona. Jest to propozycja wzorem wielu innych for internetowych. Pozdrawiam.
Królu wyjaśnię ci coś.
bo chyba nie czaisz.
te słowa sz.m.a.t.o i p.e.d.a.l.e. i jeszcze kilka innych napisał do mnie w KG fsf.
Karą był dwugodzinny zakaz pisania na czacie. w tym samym czasie fsf nadal mi ubliżał w KG.
Reakcja admina była OK?
Adekwatna?
bo chyba nie czaisz.
te słowa sz.m.a.t.o i p.e.d.a.l.e. i jeszcze kilka innych napisał do mnie w KG fsf.
Karą był dwugodzinny zakaz pisania na czacie. w tym samym czasie fsf nadal mi ubliżał w KG.
Reakcja admina była OK?
Adekwatna?
Ten portal jest o lotto bo w sumie zaczynał się od multilotka, kto dobrze pamięta 2002/2003 rok i tą stronę - naprawdę aż chciało się wchodzić i nie było chata a ludzi dużo typujących.
Monet, mi nie musisz tego wyjaśniać, bo ja mam wyrobione zdanie na temat takich ludzi, którzy nie potrafią bez wulgaryzmów czegokolwiek napisać