Wpisy 1 568 129 – 1 568 228
11 czerwca 2013 10:02 → 11 czerwca 2013 10:44, 100 wpisów
Skończcie juz....albo załóżcie sobie forum na ten temat...
jeden drugiego podjudza
jandzia: rzeczowo to można mi pisać na email. Podawać nr wpisy i prosić o blokadę danej osoby. To naprawdę lepiej działa.
A nie wałkować to tutaj... gdzie około 1500 osób wchodzi co godzinę i czyta. Tylko tego nie widać, bo 99% osób nie wchodzi tu po to by pisać. I takie osoby czytają i kompletnie nie wiedzą co to za temat wałkujemy.
To są ważne dyskusje, ale nie tutaj. Jeśli już to na forum strony: forum.multipasko.pl
A nie wałkować to tutaj... gdzie około 1500 osób wchodzi co godzinę i czyta. Tylko tego nie widać, bo 99% osób nie wchodzi tu po to by pisać. I takie osoby czytają i kompletnie nie wiedzą co to za temat wałkujemy.
To są ważne dyskusje, ale nie tutaj. Jeśli już to na forum strony: forum.multipasko.pl
witamy krotoszyny
dzis wlatuje.....56.60
jak pijesz do mnie to uważaj bys sie nie zachłysnęła
powinny polecieć bany za próby jątrzenia, wyciągania trupów z szafy... w ogóle dziwi mnie to że ktoś bawi się w archiwistę i wyciąga wpisy sprzed kilku lat.. na zawołanie klepie nr wpisów odnośnie danej wypowiedzi...... domyślam się że monitor cały jest oblepiony żółtymi karteczkami z Nickiem i cytatami wypowiedzi .. strach coś napisać bo jak dziś powiem że lubię ogórkową a za miesiąc że nienawidzę ??? a może mi się smak przez ten czas zmienił?
a protest odnośnie blokady za obelżywe słownictwo świadczy o poziomie zainteresowanych....
a protest odnośnie blokady za obelżywe słownictwo świadczy o poziomie zainteresowanych....
czat ma być przyjaznym miejscem. 99% osób tu wchodzących nigdy nie będzie rozumieć o czym my tu gadamy. Wpisy Moneta w księdze gości widzało może max 5 osób jak patrze w statystyki odwiedzin. A w tym czasie stronę główną zobaczyło kilkadziesiąt tysięcy razy.
Wy po prostu pewnych rzeczy nie rozumiecie...
Wy po prostu pewnych rzeczy nie rozumiecie...
dobra juz ide tam ..>zieeewaammm<< i dzida.. i spokój
Chyba zaraz zagram sobie w FIFĘ 13 ale wolał bym na PS3 którego niestety jeszcze nie mam bo się spłukałem na wycieczkę 1950 zł . O i w F1, UFC, Fight Night Champion bym sobie z chęcią zagrał. Polską zaraz zagram z Anglią ale ciężko się gra nimi nawet w grze niestety . Macie zakłady na Lotto na dzisiaj ?
pasko
zamknij czata
to znowu
będą skomlec
jak kotki
zamknij czata
to znowu
będą skomlec
jak kotki
I jak chodzą u was dziewczyny w mini ?
Pasko nie ty wybierasz nas ale my wybieramy Twoją stronkę wiec troche szacumku do nas by sie nalezało.
szacunek to ja mam dla Was przeogromny. Tego możecie być pewni. Stąd moja czasami zbyt duża może tolerancja.
Ulala, właśnie komputer skończył obliczenia i najbardziej prawdopodobną liczbą pewniakiem może być wg takiej kolejności 29, 80, 69. Powodzenia
Dzień dobry Pasko powiedz mi proszę co zrobić żeby trafić dzisiaj szóstkę w Lotto ok ?
daj na czat
krzysztof
graj
graj
dobra koncze dyskusje w tym temacie,chyba ze ktos mnie wezwie do tablicy
królu .....od wczoraj ci komputer wyliczył 3 liczby pewniaki
krzysztof j Ci powiem
trzeba trafnie skreslic na uponie 6 liczb
trzeba trafnie skreslic na uponie 6 liczb
ulala ....1/2/3 pewniak na dzis na 14ta
i7,8,9 na 22
i7,8,9 na 22
krzysztof_c: dzisiaj nikt nie może trafić, bo nadal budujemy kumulację
Ile razy mogę zagrać w kalkulatorze Multi Multi ? I dlaczego co zagram nic nie trafia się ?
15ml..............
Monet niby czym? przeciez tu bywam i czytam choc nie zawsze zabieram głos
ale staram sie czytac ze zrozumieniem
ale staram sie czytac ze zrozumieniem
idą wakacje prezio zbiera na wczasy dla swojej rodzinki,bo z własnej pensji mu szkoda
A co ty pracujesz w Lotto ?
panie inteligent /z Krakowa/
może się i smak zmienić, ale najpierw trzeba ten smak mieć -
trochę inaczej jest - protest /chyba/ a przynajmniej w niektórych wypadkach NIE dotyczy zakazu używania obelżywego słownictwa, a i tak przecież już próby obejścia od wczoraj były - (gdzie ? za ile?), czy popaprańcy
Siedzenie na drucie i zarządzanie z tylnego siedzenia, duchy przeszłości, jakoś bardzo wyraźnie czuję
naprawdę, jak tak patrzę - szkoda czasu
powodzenia
może się i smak zmienić, ale najpierw trzeba ten smak mieć -
trochę inaczej jest - protest /chyba/ a przynajmniej w niektórych wypadkach NIE dotyczy zakazu używania obelżywego słownictwa, a i tak przecież już próby obejścia od wczoraj były - (gdzie ? za ile?), czy popaprańcy
Siedzenie na drucie i zarządzanie z tylnego siedzenia, duchy przeszłości, jakoś bardzo wyraźnie czuję
naprawdę, jak tak patrzę - szkoda czasu
powodzenia
krzy...c to zagraj w te liczby nie z kalkulatora
wasyl ..1,2,3 ..3/3 ty jeden bardzo dobrze uwazasz niz ja ..zoboczysz znowu nima dziś nie bedzie wyskoczy wszystko
triset+
Ulala, jeśli by nic z tej trójki nie wpadło, to typuj na 21.40 i tak aż do bólu
Witam
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
a ja wam mówie 123i moze pociągnie az do 12345
erykai dla synusia
----kto pracuje w totalizatorze
szukam takiego kogos
eryka1...a jakie to liczby?
Moje liczby dałem z automatycznego generatora chybił trafił ciekawe co z tego da ?
wasyl 1,2,3 ..to jest drugie miejsce ..troche za długo czeka ... sprawdz 2 trójki 21,19,58 i 32,59,80 ..niz 1,2,3
Też tak robicie czasem korzystacie z opcji narzędzi ?
porównania
o wygrane ze zdrapek
I jak ?
eryka rafały rodzą sie inno w czerwcu
ja 26.06.75
ja 26.06.75
o jaka fajna 3 na dzis
i 19
19.75..06..26 po-le-ca-mm
ulsaa ..tam 2 trójki bardzo dobre wyskoczy 7 raz na miesiąc ..ja nie chce ..tylko to wezme tEST 12,14,17...3/3
Kto z was lubi dziewczyny w mini ?
krzysztof dziewczyny lubią grac w mini lotka
da albo nie da
r36 przypominasz mi trochę osobę która w swej mądrości izoluje się od świata burcząc coś pod nosem.. widać jestem głupi bo często nie rozumiem formy i treści przekazu...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
przykro mi bardzo ale nie podam ich tu, nie wolno zdradzać bo tracą one moc .
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
wasyl ..dziewczyny pomału straci kasa mini ..ty duzy lotek graj 2 razy wieksze płaci w kolektury
p29 Pasko prosił zeby osobiste wycieczki to na forum przensica nie na czacie
krzysio nie gram wcale
odizolowałem sie od ts i alkocholu
odizolowałem sie od ts i alkocholu
czeladz-piaski ul..szpitalna poradnia aaa - uzaleznien
od
od
od
od
od
550 km
na pieszo