Wpisy 1 560 945 – 1 561 044
5 czerwca 2013 15:48 → 5 czerwca 2013 18:07, 100 wpisów
mało tego... unhappy nic nie pisze na czacie ostatnio. Napisz mu e-mail może, a nie na publicznym czacie, gdzie ja po wysileniu wszystkich szarych komórek nic z tego nie zrozumiałem, to kto ma zrozumieć?
znalazł się następny wykładowca bułkę przez bibułkę a gówno do ręki
Pasko
dobra sorry - przyspamuję w kg /- na @ bez pw - nie ma szansy /- tu skasuj - tak będzie do przyjęcia rozumiem ?
dobra sorry - przyspamuję w kg /- na @ bez pw - nie ma szansy /- tu skasuj - tak będzie do przyjęcia rozumiem ?
Robal_36: zablokuję Cię jeśli będziesz wciągał innych, którzy sobie tego nie życzą w głupie dyskusje. Wpis z księgi gości również usuwam.
hehe
zamiast tego może warto zobaczyć jakie fajne rzeczy unhappy robi i o tym podyskutować:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4112
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4112
pasko wyluzuj
Pasko jesteś?? Możesz mi powiedzieć czy dzięki temu programowi już coś trafiłeś ciekawego ??
tianshi84: a czy to ważne w tym kontekście o którym piszę? Ważne, że są osoby, które robią różne fajne rzeczy i mają do tego zacięcie. Jak wygram konkretnie dzięki temu programowi, to się na pewno pochwalę
Witam wszystkich
Pasko... pytałem się ogólnie ... a chwalić takie osoby co programują bo sam myślałem o programie do analizowania i cyferek TS
pasko
reniuszka
franek...
robal 36
trisetum
reniuszka
franek...
robal 36
trisetum
reniuszka jesteś ?
siema multi
franek w jokera dziś zagrasz
bo jeżeli tak to proponuję dziś na jokera liczbę 33
śledziki na czat proszę
qjaster oj tak tak się zdziwisz
qjaster dziś albo w piątek 33 będzie
angierski też mam ochotę na tą kumulację ale póżniej zagram przy następnej okazji
Pasko chyba coś nie tak - bo na wygranych pisze z losowania MM, że jest 412.000 zł, a za same 10x 9 z 10 z plusem to 500.000 zł?
widze ze unhappy bawi sie w javie, mialbym pare pytan technicznych do niego
multi multi plus 1984 zatem trzeba usiasc chwile nad wynikami i sprobowac cos wymyslic - ewentualnie puscic pare zakladow albo jeden jak kto woli
angierski ja mam tam kilka zestawów które kiedyś mi wylosował lottomat i dość często wchodzą tam 3/6
angierski ale przedtem trzeba coś wygrać w multi multi najlepiej z plusem
Bo ja liczę osobno Multi Multi, a osobno Multi Multi Plusa.
Jeśli ktoś trafi 9/10 z Plusem, to będzie w obydwu tabelkach.
Część z wygranej wynika z jego gry w Multi Multi, a część z Plusa.
Przykładowo za 9/10 jest 10 000 zł, a za Plusa dodatkowo 40 000 zł (razem 50 000 zł).
Gdybym podliczał za plusa po 50 000, to znaczyłoby, że dzisiaj ktoś wygrał 500 000 za Plusa i jeszcze 100 000 za zwykłego Multi Multi (jest również w tabelce).
Krótko mówiąc są to dwie osobne gry, podobnie jak Lotto i Lotto Plus.
Mam nadzieję, że jest to jasne
Jeśli ktoś trafi 9/10 z Plusem, to będzie w obydwu tabelkach.
Część z wygranej wynika z jego gry w Multi Multi, a część z Plusa.
Przykładowo za 9/10 jest 10 000 zł, a za Plusa dodatkowo 40 000 zł (razem 50 000 zł).
Gdybym podliczał za plusa po 50 000, to znaczyłoby, że dzisiaj ktoś wygrał 500 000 za Plusa i jeszcze 100 000 za zwykłego Multi Multi (jest również w tabelce).
Krótko mówiąc są to dwie osobne gry, podobnie jak Lotto i Lotto Plus.
Mam nadzieję, że jest to jasne
jakbym wygral z 1000 to bym zainwestowal pol w multi i pol w mini
angierski ja sobie chwale multi multi plus 10 maja trafiłem 8/10 z plusem powiem że to już 3 raz na tej stronie i jednakowo 3 raz w realu
na chwile obecna lepiej puscic lotto i tanszy zaklad o 2zl, juz lepiej nawet lotto+ przy takiej kumulacji
multi multi plus 1984 no tak, masz wygrane mniejsze chociaz ale pewniejsze niz np 5/6 w lotto, chociaz kumulacje podwyzszaja wartosc gry, ale normalnie to jednak MM wygrywa
slavko-cz: ale myślę, że masz rację, żeby może zmienić sposób prezentacji tej informacji i podawać zsumowane wartości... nie pierwszy raz powoduje to pytania do mnie.
angierski jeszcze 1000 zł został ale to na inny cel
tak naprawde to 80% przeznaczyłbym na swoje potrzeby, jakbym wygrał wiecej to bym sobie kupil zestaw do kite surfingu
multi multi plus 1984 spoko, wedle uznania, chociaz ci co graja systematycznie tez wygrywaja
angierski ja to tak porównuje 5/6 w lotto do 9/10 w multi multi choć myślę że 5/6 w lotto chyba trochę łatwiej trafić
zalezy od szczescia i od taktyki, moj kumpel gra ze 20 lat i nic wiekszego nie trafil bo jest cienias - nie wierzy w typowania, systemy
multi multi plus 1984 nom tak, bo prawd 5/6 dzielisz na 9/10 w multi i mnozysz przez wygrana 9/10 w lotto wtedy wychodzi czy lepiej trafic 5/6 czy ta wartosc z 9/10
angierski ja zawsze mówię 1 zakład i systematyczna gra
angierski taktyka jak najbardziej
angierski a co do dobierania liczb wiem że to może wydać się trochę dziwne lecz ja trochę gram na tak zwanego "czuja" czyli metoda chybił trafił gdzie już mi się udało wygrać tą metodą 2 razy 8/10 i kilka razy 7/10 oraz 7/10 z plusem a także kilka razy 4/6 w lotto
z tymze puszczasz te liczby przez jakis czas, a po ilustam losowaniach zmieniasz
mialem ta technike wykorzystac w programie, ale zdecydowalem sie na ciagle zmienianie liczb na kazde lsoowanie
angierski ja myślę że metodą chybił trafił też trzeba umieć grać mam na myśli miejsce oraz czas zawarcia zakładu
niestety to ma wade taka ze jest podatne na losowania "ktore nie maja nic wspolnego ze statystyka", ale moze to kiedys poprawie
wiesz, moze byc tak ze generator losowy w ciagu sekundy przeladowuje wszystkie kombinacje, albo potrojnie itd... takze czas moze miec znaczenie, ale to juz jest bardziej losowe (z tymze oczywiscie jest moment gdzie stykasz sie z wygrana w kazdym czasie).
angierski tak długość grania danym zakładem też ma spore znaczenie pytasz mnie jak długo gram danym zakładem jak się da to tydzień a póżniej zależy dawniej też ciągle zmieniałem liczby i za przeproszeniem g...o wygrywałem a teraz proszę może to kokosy nie są ale zawsze coś prawda
angierski w każdym czasie tak bym nie powiedział
a ja testowalem na programie i gorzej wypadlo w ogolnym bilansie w calosci losowan, moze poprostu liczby tez sa najwazniejsze w tym wszystkim, a to czy wpadna za 10 losowaniem to poprawia znacznie prawd. ich padniecia po 10 razach
czyli pewnosc liczb i dlugosc grania tymi liczbami oczywiscie do pewnego czasu az przestana wchodzic
multi multi plus 1984 no tak mi sie wydaje, albo jeszcze dla kazdego lottomatu sa inne generatory losowe
angierski tak choć to sam musisz wiedzieć kiedy zagrać innym zestawem ale tydzień na ogół w moim przypadku starczy aby coś wiedzieć o danym zestawie liczb
angierski
dobra to ja także uciekam życzę wszystkim życzliwym grającym wysokich wygranych o 21:40 cześć do poklikania.
ale przynajmniej jedno 100k powinno być
ja xl 002 i, a bitwa 029-10zł
ja xl 002 i, a bitwa 029-10zł
w ciągu 10 min. u jolki padło 4/5 i 7/9 w keno z cht, ja miał 4/9
ale taki chajcung zrobiłem dziś z zdrapek i kuponów że drzewa nie musiałem dawać
za to od 3dni jestem na 0 lub lekkim + w mm, ciekawe który/a losowacz/ka przerwie tą passę