Wpisy 1 561 045 – 1 561 144
5 czerwca 2013 18:07 → 5 czerwca 2013 20:31, 100 wpisów
tri, a ci jak wykupią wszystkie zodiaki w wawie to do bydzi lub na śląsk ruszą
ale dziś liczb od nikogo nie ukradłem, także albo będzie lipa albo V
sielaw
sielaw
taka pogoda za oknem jak by tu październik się zaczął a nie czerwiec zima do kwietnia od kwietnia niby wiosna chociaż lato niech się uda
trisetum to gratuluje pogody - u mnie w dolnośląskim słońca od tygodnia nie widziałem
rodzinka griluje a ja marzne w domu i w piecu pale co za pojeb pogoda
dlu/ja też mam przesrane ale rodzinka ma słoneczko jak drapek pisał tez
zmieniłem sposób prezentacji informacji o wygranych Multi Multi. Teraz pokazuję zsumowane wygrane łączne za Multi Multi i Multi Multi Plus. Dodatkowo wciąż są osobno prezentowane tabelki ilości wygranych.
drapek/teraz z matka gadałem nawet mi fote przyszłała,słoneczko ciepło,,,ostatni raz jak tam byłem wpadło 4/6 na tydzień
jeśli o trąbach powietrznych mowa - ostatnio widziałem coś jakby tworzenie się trąby - widok niesamowity- chmury wirowały od ziemi aż po niebo ale się wciągneły naszczęście
czesc drapek
no szkoda, wtedy by juz tą laskę z ts na zbity pysk wywalili za takie straty
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20120726-22/ no właśnie jest zobaczcie jak jej sukienka się rusza
pasko a wątpię by popularność mm z + w dniu dzisiejszym była na poziomie prawie 30%, chyba bardziej popularność liczby 5, która na nieszczęście dla ts wpadła dziś jako +
bo dobrze się przykładam do selekcji skradzinych liczb, ale wciąż brakuje kropki nad i/ fałszywą liczbą w 10/10 w profilu jest 40- mam 9/9 i 8/8 podane u dzika
dzik też dobrze typuje- na powtórkach często jedzie, ale to by trza z 10 pukonów wysłać jakby tak chciał wszystko ogarnąć
stopa bez problemu złapiesz, albo będziesz spał na ... lottomacie
ricardo
ricardo
Trisetum.Jesteś?
W lotto de,niestety tylko jedna trafiona 19.
W lotto de,niestety tylko jedna trafiona 19.
witam, wszystkich...
Franek jesteś?
Popraw wpis z nr na forum !!!
Franek jesteś?
Popraw wpis z nr na forum !!!
sławek jak mają wliźć to odrazu 5 nie rozdrabniaj się,jak dają to bierz
z serii typowań metodami mało racjonalnymi w oparciu o bardzo ciekawą pozycję kilku planet w horoskopie możliwe są takie zestawy :
2,3,4,16,20,22,25,38,46
1,3,5,11,13,17,22,24,30,39,54,46,54
2,3,4,16,20,22,25,38,46
1,3,5,11,13,17,22,24,30,39,54,46,54