Wpisy 1 555 022 – 1 555 121
31 maja 2013 22:50 → 31 maja 2013 23:19, 100 wpisów
Mnie nie obchodzi co się u kogoś w rodzinie dzieje
anzu masz racje całkowita...ale tu był zmiorowy omam
i dlatego tak wyszło
i dlatego tak wyszło
róbta co chceta idę sobie
nie interesuję mnie to
nie interesuję mnie to
max....to karwa ty czy nie ty....bo cię nie poznaje.....wcale jakby ci torbe wycieli
profesorze...ale ulkę bardzo,tak bardzo,że nawet po szpitalach wydzwania i pyta o mnie nie znając mojego nazwiskatylko pomyliła miasta
ulka....zbiorowy omam to ty siejesz.A co? Córka już we Wrocku nie mieszka?Za nim się do mnie do***olisz zajrzyj w swoje własne gniazdo
Ks.Tiscner zwykł mawiac:jest cała prawda ,półprawda i g..prawda...
już tu kiedyś ulala córka wywijała teraz ona ja CBA
to chyba o cyferkach na jutro nie popiszemy bo czat stał sie targowiskiem a przekupki gdaczą jak stare kwoki.PATOLOGIA!
Ja kogoś nie pytam ile dzieci ma i ile zarabie na miesiąc
o matko..o matko....co tu sie karwa dzieje ...nie poznaje ludzi....łolaboga
Maxiu..zgłębiam tajniki epistolografii zeby napisać piękny list do Ciebie
ulka....dyktować co ma robic to możesz swoim dzieciom a nie mnie.Tyle w temacie co do ciebie zakłamana kobieto
ulka...no każdy wie,że zrobiłaś z siebie idiotke i nie tylko z siebieale widocznie taklubisz
halapek ..Gaja kocha piłke uwielbia żużel takiej kobiety szukałem kocham piłke i pokocham żużel dzisiaj pije do rana z radości
Lila...
agatka......ale co kochaniutka.....ja tu karwa aż płakać się chce,,,,max stracony,kobity skłucone,,,chyba karwa nie będę mógł spać
Gaju ..koniecznie ..sama widziałas jak napisałem że goloba wygwizdali ..więc się zaczałem interesowac
gaja ..ty sama widzisz 13maxa grzeczny ..a teraz masz zapraszasz go na kawka.... i w nocyxx
ulka..ty akcie zemsty ty.Ty cała jak ten akt,nie jestem mściwa,nie jestem Tobą
wracając do słów z epopei to moze na konies wszyscy sie pogodzimy i wypijemy
halapek..no mi chodziło w sensie platonicznym..czytaj"szanujmy sie..
dobra siemka
13maxa..hoho ty nie bedziesz gapił jak bedzie znowu twarda R ..chcesz zacząć gapić lodyyxx
do jutradobranoc
krzysio ..nie da rady ..wypisuje się z klubu xxx Gaja kazała ..przykro mi
siemka
Dopisano wygrane jokera - padło 1x 5 120 317,40 zł
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA JOKERA
halapek ..13maxa pieknie i ciepło mokre R ..i tak czekać pchać Tyłka
agatka ..wiem że masz kotka pisałas już ..napisałem halapkowi że kochasz kotki bo nie wierzył
ciekawe, że w Jokerze padło tylko jedno 4/4 i akurat ta osoba miała też Jokera
chybil trafil jeden zaklad pewnie wylecial beda sie chwalic ze 2.50m wystarczylo aby wygrac
Pasko ....a mówiłem że dzisiaj lub w poniedziałek padnie joker......i wykrakałem.....tylko dlaczego nie u mnie