Wpisy 1 554 868 – 1 554 967
31 maja 2013 22:18 → 31 maja 2013 22:37, 100 wpisów
ulka...i tyle w temacie.Za tempa jesteś żeby wykręcić nu,mer telefonu.I o czym mowamogłaś zadzwonić i o wszystkim bys się przekonałano ale TY JESTEŚ MĄDZREJSZA BO STARSZA
Maxiu Messi bedzie miał konkurencje..Barca podobno Neymara kupiła?!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
halapek...ula ma tam córcia...i spoko..ja starczy wierzyć
Lila szczekasz i gubisz w tym co piszesz, jakie słownictwo? A dzieci nie ma i nie było Twoje bliźniaki to fikcja literacka. Dzwonić mam nie kpij, pokaż fotke każda mama się chwali dziećmi, a Ty nie bo ich nie masz.
Gaju...to było pewne zobaczymy teraz jak będa razem grali ale z obroną musza pomyślec
ja miałem w profilu zdjęcie swoich bobasów i usunąłem.....z przyczyn czysto oczywistych......
ulka..ja się nie gubię i nie gubiłam bo nie mam potzreby.Ty nie kpis.Dzwoń.Nie masz odwagi? Boisz się? czego?Dla mnie jesteś oszustka która oczernia innych nie znając ich,szukającą zadymy starszą Pania która za przeproszeniem chyba dawno po zaworze nie dostałaA ja się nie musze chwalic fotką na mp bo nie mam takiej potrzeby.Moi znajomy wszyscy dzieci widzieli a Ty nie musisz.Taki zaszczyt Cie nie kopnie
halapek...wiem kiedyś było foto ..
kepelah..i bardzo dobrze,tym bardziej,że każdy może sobie tą fotkę skopiować i robić z nią co chcez takich samych przyczyn ja też nie wstawiłam
gaja ....masz coś wwxxx i daj mu..13maxa bardzo interesuje gapić przy kompie lody 5 godz
P.O.R.N.O ło to mi chodzi stronki karwa
Lila Twoich dzieci nikt nie widział. Połowa z Mp Ci nie wierzy. Nikt nie widział ich. Mówię pokaż numer aktu urodzenia dzieci, a Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Mówisz, ze jesteś w pracy, a za chwile ze oglądasz dwójkę. Dzieci nie masz. Dorośnij
lali.....no właśnie ..dlatego ja usunąłem....i już nic prywatnego nie wstawie.....chyba że skana 5/5....bo jakby było 10/10...z przyczyn oczywistych też bym nie wstawił
W typowaniach:
1/1.
2/2.
3/3.
.........................................
1/1.
2/2.
3/3.
.........................................
P.O.R.N.O
PŁORNO
PŁORNO
Gaju..nie mam zadnych wielbicielek a kiedy od Ciebie dostanę list
Qjaster.. .
..................................
..................................
czy tędy nie jechała ?
ulka...a skąd ta pewność?widzieli je wszyscy znajomi a ty się akurat do nich nie zaliczasz to na c*** mam ci fotki dawać?A w pray babko to ja nie byłam od ho ho ho i hooono chyba,że mężowi w papierach pomagałam.Sama nie wiesz o czym piszesz i radzę Ci odbić ode mnie,bo już te twoje bajki mnie nudzą i chyba nie tylko mnie
Lila
Ja dlatego mam takie obcięte zdjęcie bez twarzy w profilu
Ja dlatego mam takie obcięte zdjęcie bez twarzy w profilu
kareta moja mała
ulka...aha proszę mi tu podać akt urodzenia andruli,twój,męża i brata.Bo kity żenisz jak mało kto
kepalah..i masz rację,tu nie ma co wstawiać bo Ci potem ulka napisze,że to nie Twoje dzieci albo nie Twój wskan
Lila
Max
WN
Wpadnę jak się zrobi normalnie. nie chce się kłócić bo już nie wiem o co chodzi. Dobranoc
Max
WN
Wpadnę jak się zrobi normalnie. nie chce się kłócić bo już nie wiem o co chodzi. Dobranoc
Gaju..ale bedzie to troche trwało ...nie mozesz napisac inaczej
ja karwa ...zaraz penisa wystawie....bo karwa nie wierzą mi że mam
ulka...Ty zachowaj twarz,ktorą i tak już straciłaśżałosna jesteś.Wystarczyło tylko zadzwonić i wszystko byś wiedziała.Jesteś starszą panią zgoszkniałą i chyba taką której brakuje małe co nie co.O moje dzieci się nie martw,zadbaj o swoje o ile je masz
qiaster ja ? Mogę być ale niech ktoś kopiuje mi wpisy
Zapraszam chetnych do typowania w Grupie C.
Pozdrawiam znajomych i nieznajomych
Pozdrawiam znajomych i nieznajomych
Mnie o dzieci tak naprawde nie chodzi..o dlaczego takie historie zmyślasz
Maxiu na najlepsze trzeba poczekac..zreszta to romantyczne nie sądzisz?
Lila Twoi znajomi z facebok też by chcieli zobaczyć Twoje dzieci, bo też ich nie widzieli. Nikoli widzieli, a Twoich nie, bo już każdy na Mp wie, ze zrobiłaś z ludzi idiotów ha. Tylko Ci nikt prawdy nie powie
halapek jak bym wygrała 10/10 to też bym nie wstawiła skana,bo ludzie nie wszyscy są życzliwi
Player.. .
...............................
...............................
czarna
ja też cie pozdrawiam
ja też cie pozdrawiam
ulka....ty na prawdę jesteś nienormalna.Myslisz,że takimi wpisami wymusisz na mnie wstawienie fotek gdziekolwiek? Pomyliłaś się.A zreszta co ty wiesz co i jakie zdjęcia ja mam na FB?Idź się przebadaj bos chyba postradała zmysły
czarna71....
ulka...to co pisze to twoje cechy.Jesteś stara baba której chyba w życiu nie wyszło i potrzebuje udowodnienia czegoś ale to nie do mnie bo ja ci nic udowadniac nie będę ,z takimi prośbami to do córki jak ci wnuki urodzi o ile w ogóle masz córkęi jesteś tym za kogo sie podajesz
Gaju ..a ja juz myslałem że dostanę słodkiego buziaka .ale cóz trzba poczekac
lika ...nie trzeba czekasz akta urodzenia ..u ciebie dzieci pokaz i spoko ..bedzie koniec avantury ..a jak nie chcesz pokazać to się ciezko wierzyć lika czeko ty wstydzisz bobo ..kazdy tak mają
czytam czytam i już nie mogę niech któraś będzie mądrzejsza-lila-dziś wyczytałam na FB-Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych-Ernest Hemingway- i niech to będzie puentą Waszych wypowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i juz znikam...
ulka..ja też mam odwagę.Źle trafiłaś.Ja nie potrzebuję kilku ników żeby ci napisać co o tobie mysle
Stopnie Liczba Kwota(zł)
J+4 1 5 120 317.40
J+3 1 11 110.60
J+2 132 108.70
J+1 1197 22.60
J+0 3161 10.00
0+4 0 0.00
0+3 107 105.10
J+4 1 5 120 317.40
J+3 1 11 110.60
J+2 132 108.70
J+1 1197 22.60