Wpisy 1 554 768 – 1 554 867
31 maja 2013 22:01 → 31 maja 2013 22:18, 100 wpisów
Pasko ...karwa cos sam popierniczyłem teraz załapałem chyba jak napisałes
z tych mądrości to nic nie wynika.Ulak jak na po 50 to mało się od Ciebie można nauczyc
lali...ty nie rodzić więcej poza porodówką masz......w domu nie wolno
kuźwa jak nie jakiś emeryt lub inny wariat to moje koleżanki z grupy się kłócą -o rety -kobiety
ide luluDobranoc wszystkim
Numer aktu urodzenia nie ma ???haaa
torsan..udzielają....bo udzielili
torsan..udzielają....bo udzielili
ulka..no nie mów,że ci numer aktu urodzania dalijeszcze z Wrocławskiego USC
Ulka to niekompetentni ludzie wobec tego pracują taam gdzie dzwoniłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe afera za aferą
ulka....a podpowiadaj,tylko kilograma cukru nie zapomnij bo wazelina to mało
lika ..masz akta urodzenia..
ulka...co mam ci dać? Normalna jesteś? Mój akt urodzenia?Może jeszcze świadectwo ślubu i akt zgonu mojej mamy?Weż kobieto nie POGRĄŻAJ SIĘ
skooro juz wychodzę ..chata
Ludzie czy to jest czat lotto czy zycie rodzinne kazdego z nas
ulka..ty możesz chcieć,wysrac się w kibelku.Andruli aklt powinien ci wystarczyć
lika ..akta urodzenia w szpitalu pisał ...
Kumulacja Jokera: 250 000 zł
ulka...Tyjesteś albo zacofana albo ja juz nie wiemAkt urodzenia bierze się z USC ,idź i weź skrócony odpis za mnieno nienormalne babsko
reniuszka...no raczej chyba tak jak na przesłuchaniu
krzysio...w szpitalu nikt obcej osobie nie udzieli wiadomości.To niech sobie zakoduje TA kobiecina
ulka...ty chciałas mój akt to go nie dostaniesz a o akta moich dzieci się nie martw
Mnie nie interesuje co kto robi w domu poza czatem
Gaju ..ostanio nie grałem ..jakies tam 15 dni ale teraz muszę zobaczyc co i jak i od poniedziałku znowu zaczyanm
Oooooooo!!! joker wyparował
stanisław lem
Lila wymyśliła sobie ciąż, poród ha, ślub fikcyjny. To jest chore, może tylko obrażać wyzywać od idiotek obrażać i tyle. Nie czujecie się oszukani gratulując fikcyjnych dzieci ha
ulka..no nie wiem bo pisac nie umiesz.Ty martw się swoimi przyszłymi wnukami a nie moimi dziećmi bo one mają życie jak w Madrycie a ty?
gaja...
Dzieci nie ma i nie było, a pisać możesz czat wszystko przyjmie, a połowa Mp dawno już wie, bo jesteś tu od 20, dzieci dobrze, że ich nie masz bo by głodem padły. Dorośnij kobieto
Dopisano wygrane multi multi
13maxa ... dzisiaj nie wwyslę xx .. mój kompa bedzie znowu blokada sam szukaj wwwxxx
ulka..***a teraz to już przegłas pałę.Udowodnij mi to.Zadzwoń babolu wieśniacki to się zaraz przekonaszFikcyjna to Ty jesteś.oczerniasz ludzi których nie znasz,szczekasz jak sucz i nic z tego nie ma,jak pies tylko szczekasz a c*** z tego masz.Oczerniać potrafisz a dałąm ci numer babolico i nawet wykręcić go nie potrafisz więc o czym Ty do mnie prawiszczekałam cały dzień i czekam nadal i co? I c***.Dużo szczekasz a gówno robisz.Takie jak Ty to już tu były
Bonus Multi Multi: 130 000 zł
kto zna
dobre strony
*** ?
dobre strony
*** ?