Wpisy 1 554 668 – 1 554 767
31 maja 2013 21:40 → 31 maja 2013 22:01, 100 wpisów
ulka...***a dzwoń i się wszystkiego dowiesz i o wszystkim przekonasz.Dlaczego nie dzwonisz? Boisz się? Nie bój żaby ja nie gryzę/Zadzwoń a nie szczekasz jak ...... i c*** ci z tego?
maxa... mamy duzo czasu zagląda ww lody..
ulka...bliźniaków w tym dniu urodziło się mnóstwo a ty c*** wiesz bo w dupie byłas i gówno widziałas a co więcej gównno wieszJa ***ziele nie pogrążaj się już więcej bo masakra
co Lila tak sie wkurzyłas???????
ulka.....od 11 laT jestem tym samym facetem idiotko bo już inaczej do ciebie napisac nie można.
jackwar...
W Gnieżnie tez sie nie rodziły bliżniaki...bo dzwoniłam na porodówke
mrfówka...a idź.normalnie szał ciałulka wydzwaniała po szpitalach i pytała czy urodziły się jakieś bliźniakiciekawe jak pytała jak nie zna mojego nazwiskanormalnie cyrk na kółkach.Włos siwieje dupa szaleje
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,02,03,06,10,15,18,32,33,36,40,59,67,69,70,73,76,77,79,80
Plusem jest liczba: 69
01,02,03,06,10,15,18,32,33,36,40,59,67,69,70,73,76,77,79,80
Plusem jest liczba: 69
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 22, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,37,41,43
Wylosowany Joker to: 22, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,37,41,43
deki...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,03,06,07,10,11,15,16,17,18,19,23
tak w bluzce polo byłam, a ty jakie nosisz
deki..ito jest właśnie PLOTA.Ulka rzuci plote,która jest o c*** rozbić i tak się zaczyna
Mrowka dziś o 14:00 5/10
Wszyscy pytali co z Tobą? To nie tajemnica zadzwoniłam na porodówkę 11 kwietnia i poprosiłam o rozmowę z lilą, ale ze ne znam nazwiska po mężu. Pani powiedziała, że żadna lila nie rodziła. Potem zapytałam o bliźniaki czy w tym dniu się urodziły Pani powiedziała, że nie i że w Gnieźnie jest tylko jedna porodówka. Kiedy nie pokazałaś fot było jasne. Po co tak kłamać? kłamstwo Lila ma krótkie nogi. Nie masz dzieci, masz, nasz coś z główką
taka duzą wygrana miałes???a miały w kasie zeby ci wypłacić?
max69 lepiej wietrzyc, jak myć. taniej
ulka..Ty jesteś normalna?Ciekawe do jakiego szpitala dzwoniłaś i do jakiego miastaWeź kobieto nie pogrążaj sie,piszę któryś raz z kolei
dawno tutaj nie było jaro....
krzysi..no pintolu same oboki miałes i 2/3 zamiat 57 trzebabyło dac 67
mrówka..w saloniku w polo markiet jutro po wygraną będę
ulaa...aa jedna krysienska pokazała foto bobo ..to jest normalne ..nic nie wstydzi
ulka...a po drugie to gdybyś chciała fotę to mogłas napisać maila,wysłałabym ci bez problemu.Nie będę wstawiać fotek dzieci tu na mp bo nie czuje takiej potrzeby.A tak masz c*** i wyszłas na idiotkę
ok ok nie mój interes ale czy na porodówkach mogą udzielać osobą postronnym informacji kto rodzi?
Gaju ..no pewnie jak bedę jechał na dorsze to wpadam do Ciebie bedzie się działo
pasko..znów spadło kolejne 1,2,3...3/3
Pasko ..podaje hasło te co miałem i wyskakuje ze hasło złe karwa
jacwkara ... dzieki za linki KG ..oto filmy For.Greater.Glory
to źle piszesz... bo sprawdzałem i hasło masz z samych dużych liter
Pasko ..to moze mi powiesz jak do tego doszło ??? skoro ma 2 nicka mam to samo hasło i na tamtych jest wszytko z małych
witajcie
andromeda mamy remisik,bo pewno jesteś tylko już się nie odzywasz
andromeda mamy remisik,bo pewno jesteś tylko już się nie odzywasz
maxa ..twój 2 nicki mozna zmienić noowa hasła ...
Max 69: a czy Twoim hasłem jest nazwa miasta? Może wpisałeś zamiast miasta nowe hasło jak zmieniałeś dane wczoraj
Lila....nie wchodzisz na FB