Wpisy 1 554 568 – 1 554 667
31 maja 2013 21:19 → 31 maja 2013 21:40, 100 wpisów
Ulka...sama się ustosunkuj.We Wrocławiu tez mieszkałaś nie? daj na luz lepiej kobieto i nie pogrążaj się.Gale tez nieźle zaszłas za skórę
Maxiu raczej gdzie Ty byłes koteczku...Maxiu Menel sie obraził ja nawet nie wiem o co...ja nigdy nie sledze chatu wstecz..dziś to zrobiłam i załuję..
Max.Tak długo Cię nie było,nie wiem czy jeszcze chcesz
tinshi...w naszej grupieto się zrobił delikatny bałaganmusisz poczekać
gaju ..wiec widzisz nie oglądaj się wstecz zawsze do przodu a melelowi przejdzie ma kaca
Gała wejdz tu prosze,,,bo czekos nie rozumiem..ale wyjaśnie na pewno
witam wszystkich..jesli kogos uraziłam to przepraszam..
lila
ulala
emerytka
lila
ulala
emerytka
e46..moja najukochaniasz emerytko jaką znam ..zawsze i wszędzie nawet pod woda chcę buziaka od Ciebie
Wracając do tematu moja propozycja 10/10 pewnego na bank czyli 61,17,44,40,21,27,72,52,23,10
Lila
Gaja
Gaja
ulka..zeby kogoś oczernić musiałabyś coś o tej osobie wiedzieć a o mnie guzik wiesz.Nigdy nie namawiałam nikogo przeciwko komus ani nie obrabiałam Tobie dupy do nikogo bo uwierz mi są ciekawsze tematy.Myślałam,że jesteś mądrzejsza jak na te swoje ponad 50 lat ale chyba sie pomyliłam
Maax.Zapamiętam.
Witaj lila dawno sie nie widzielismy Juz macie komplet w grupie B
siemanko
ulka...co ty umiesz wyjaśnić? Dzisiaj podałam Ci numer telefonu żebyśmy wyjaśniły tą całą sytuację(to twoje oczernianie mnie) i co? Zero odzewu.Szczekać na czacie potrafisz ale już zadzwonic i wyjaśnić sprawę niekoniecznie .Żałosne.
Lila...
Lila tłumacza sie winni ...a Ty to usilnie robisz
Nie zniże sie do Twojego poziomu NIGDY
Nie zniże sie do Twojego poziomu NIGDY
ulka..ja się nie tłumaczę bo nie ma komu.Poza tym jeszcze cię na czacie nie było a wiedziałam o Tobie wiele rzeczy i też słyszałam o tobie niekoniecznie dobre rzeczy
Lila to jak jest miejsce moge wejsc Bo jak pisalem u mnie sie troche pozmienialo mam nową robote
Skalar Witajmam sie całkiem dobrze..aż niektórych w oko to kuje i robia zdyme
Nie kłócić się
Matka która ma bliżniaki nie ma czasu na takie bzdury..tylko karki i bawi..a Ty wszystkmi to wmowiłaś
ulka....jasne a to co piszesz o Tobie świadczy.I nie interesuj się czy odpisuje janowi czy nie.Moja jest to sprawa.Nie wnikaj za bardzo bo tylko sie pograzasz
Lila nie rozumiem ?Co 2 co@ Dawno mnie na czacie nie było ale widze ze bez zmian czat
Maxiu ja o Tobie tez myślałam
Przy okazji gratulacje..Legia MISTRZEM
Przy okazji gratulacje..Legia MISTRZEM
Max widze ze wiesz na czym rzecz polega pewnia sam sie tak nie raz zabawiales
Gaju ..a dziękuję ostatnio coś tam zaczałem oglądać Twój ulubiony sport Goloba wygwizadali z lekka to dobrze czy źle i za buziaka słodkiego tez dziękuję
ulka...ciąży wymyśliłam? Ty jesteś normalna?Chyba jednak z nadmiaru czasu na główke lekko dostałaśWeź ty oże do tych włoch jedź bo nadmiar czasu źle na ciebie wpływa.I teraz następna kwestia: Udowodnij mi to,że nie mam dzieci. Jestem mamą od 11 kwietnia a za takie pomóienia powinnaś dostać łomot
Lilka a możesz mnie nie mieszać w swoje sprawy? Bo ja w tym nie biore udziału jakie Wy?
Maxiu no ja płakałam na ostatnim meczu derbowym(no prawie) Polonia się zbłaźniła...tak sromotnie przegrac z odwiecznym rywalem..oj bolało..
Dawno temu zrobiłaś coś za co mnie przepraszałaaś ja tu kiedyś pisałąm ze We wrcoławiu a nie ula to co bierzesz wmawiasz w nią?
ulka..nie ma czasu bo karmi? A co to karmiąca matka nie może usiąść przed kompa na godzinę przed losowaniem?Kiepski argument,weź wymyśl coś innego.Może ty trzymałaś dzieciaka 24 h na dobe przy cycuzresztą skąd mam wiedzieć że ty w ogóle masz dzieci i jesteś tym za kogo się tutaj podajesz.Mnie wystarczy,że deki wie,że mam dzieci a Ciebie to powinno c*** ineteresować,zajmij się swoimi dziećmi
Pisałam Ci ze nię będe brała udziału po tym co mi napisałaś w meilu, wiec lepiej zebym ja w tej rozmowie udziału nie wzieła
andromeda..ja nie wmawiam w nią tylko skoro ona nie jest takim aniołkiem to niech nie pomawia innych
Lila...wszystkie szpitale w Twojej okolicy były wydzwonione i zadna Lila nie rodziła
47,25,.....2/2
59,57,69.......3/3
76,5,19....3/3
poowoo
59,57,69.......3/3
76,5,19....3/3
poowoo
Siemka Max>>
A co tu znowu za dym?
Czyli konflikt zaczął żyć swoim życiem..heh.
A co tu znowu za dym?
Czyli konflikt zaczął żyć swoim życiem..heh.
Lila ja tez nie jestem aniołem, ale Ty tez, chcesz sie kłócić wporzo, ale moze bezemnie, bo to ja powiedziałm ze jestem z Wrocławia jak nie chciałam pisać skąd jestem ale to było 4 lata temu
max
max
maxa..
Maxiu..tak za Polonią od zawsze..Gollob to wychowanek Polonii...niestety teraz jeździ dla Torunia..obawiam sie ze mój klub w obecnej dyspozycji spadie do 1 ligi...
ulala...a skąd Ty wiesz gdzie ja rodziłam?ja ***ole ale rzeba mieć schize żeby wydzwaniać po wszystkich szpitalach .Poza tym nie znacsz mojego nazwiska po mężu.Ciekawe o jakie nazwisko pytałaśUlka nie rób z siebie idiotki bo żal.
Mone ..siemanko ..ja tam nawet nie łapie o co biega ale jest ciekawie
ulka..Ty jesteś,że tak napiszę,niespełna rozumużeby wydzwaniać po szpiutalach.Ciekawe o jakie nazwisko w ogóle pytałaś
qjaster...nie dzieki ..nie ide do GR C
ulka..jest.Zadzwoń to się ***a przekonasz a nie szczekasz jak wyliniały kundel!!!
A co wy dziś wszyscy tak wrogo nastawieni do siębie co jest
Gaju ..od dzisiaj jestem kibicem Poloni .. moze kiedys razem się udamy na meczyk