Wpisy 1 553 973 – 1 554 072
31 maja 2013 10:34 → 31 maja 2013 12:13, 100 wpisów
To powie pani jak ma na imię bo jestem ciekawy poznać ją ? Czy nie zgadza się pani ?
Krzysztof zakazała wstawiać jej zdjęcie .Powiedziała,że za młody jesteś do niej,niestety.
Nie pozwoliła
?
To w jakim jest wieku ?
Krzysztof pisałem jak ma na imię ty nie czytasz a pytania zadajesz
A może nie spodobałem jej się ?
25
Krzysztof na miejscu nie ma żadnych dziewczyn?Choćby w szkole...
Albo wejdż na jakiś portal np. Sympatia tam mnóstwo dziewczyn
A co byłbym nie odpowiednim zięciem dla pani ?
Chłopaki dajcie jakieś pewniaczki bo ja dziś nie myślę,pogoda u mnie dziwna i ciśnienie pewnie niedobre
tczewianka , tam to dopiero sodoma i gomora , chłopaka przekręcą na kase w 5 minut
Krzysztof c ja swoim córkom chłopaków nie wybieram
no dobra to pogadaliśmy,muszę iść dawać pewniaczki i to szybko
Ja tam teraz tylko na chybił trafił będę grał Lotto, Mini Lotto i Jokera a wy ? Bo coś mi się zdaje że najwięcej ludzi wygrywa na chybił trafił co ?
krzysztof c: bo najwięcej ludzi gra na chybił hehe a tak to chyba jest to jeden ch...
witam wszystkich mp
mi maszyna ostatnio daje z chybika
niz ja sam kresle
mi maszyna ostatnio daje z chybika
niz ja sam kresle
więcej
PASKO
wcieło wszystkich
to po co to forum jest
chyba ino po to by sie kłócić i wyzywać
a sledzików 82
to po co to forum jest
chyba ino po to by sie kłócić i wyzywać
a sledzików 82
87
69
dżem dobry
Witam. ja juz 3x8 na 2 losowania wyslane. Troche podpatrzane i pare cyferek swoich i mam nadzieje ze pewniaki wyslane
ciezko ostatnio wygrac a widze ze ludzie rzucili sie na 1,2,3 bo dawno nie padly a byl to powtarzajacy sie zestaw
ooo fajnie ze jestes
przekaz swojej córuni zeby do mnie nie pisała i nie dzwoniła wcale bo to co zrobiła wczoraj to juz przesada ,jak kur.a mozna pisac tyle smsów i wydzwaniac po 2 w nocy masakra ludzie chca spac.Pozdrawiam
przekaz swojej córuni zeby do mnie nie pisała i nie dzwoniła wcale bo to co zrobiła wczoraj to juz przesada ,jak kur.a mozna pisac tyle smsów i wydzwaniac po 2 w nocy masakra ludzie chca spac.Pozdrawiam
Ula wczoraj ktos napisal zebym sie odwalil od ciebie bo nie chcialem z nim gadac i podawac numerow a podawala sie ta osoba za twojego meza xd co lepszego ponoc do twojego serduszka ma klucz ma janusz a wczoraj napisal jakis mateusz moze ojciec mateusz hahah i ze niby to twoj maz
Gała...taki spraw sie nie załatwia na MP,i mnie nie obchodziło jak do niej dzwoniłeś po 2 godziny nieraz budząc jej rano.
Badz Facetem
Badz Facetem
Gała , bądź facetem chyba że jesteś Grodzką
jeśli sam nie stroniłeś od rozmów i wydzwaniałeś to nie dziw się
jeśli sam nie stroniłeś od rozmów i wydzwaniałeś to nie dziw się
Misiek ta osoba co sie podawała za mojego męża to podpucha jest.
Domyślam sie ze to zapewne Bajkopisarka w afekcie za wczoraj była tym rzekomym mężem.A to juz jest karygodne.
Domyślam sie ze to zapewne Bajkopisarka w afekcie za wczoraj była tym rzekomym mężem.A to juz jest karygodne.
ulala w KG dałem link do fajnego filmiku , trochę długi ale warto zobaczyć .
Rozmawiałem z wieloma osobami z MP przez tel. i kazdy jest ok ale córunia ma mistrza swiata.
Miisiek ale z jakiego IP ktos do Ciebie pisał masz prawo wiedzieć..Pasko ma takie dane
Ulaa sugerujesz ze nie masz meza i ze moge sie o ciebie starac? XD hahah
pampers , może bym ją podziwiał w playboyu jak by się rozebrała ale tylko jako kobiete z fujarką i to jako wybryk natury
ale to o to chodzi ze to jakis mateusz napisal do mnie na gadu ze jest mezem Uli
Misiek to czy mam czy nie mam to moja sprawa,a starać sie już nie możesz...jestem zajeta
ulala..wypraszam sobie.Za żadnego męża Twojego się nie podawałam bo nie mam na***ne w w głowieMoje IP andrula zna.Niech ten cały smieszny misiek poda oficjalnie IP na czacie
ja dzisiaj zaszalałem bo mam zamiar wreszcie 5/5 trafić lub 10/10 bo mnie player skołował
Lila..prośpba nie pisz do mnie...znam Ciebie z nie najlepszej strony
Jackwar ja ją podziwiam za odwagę a nie co ona tam ma bo to akurat jest mało ważne a jest teraz tak jak sie czuła i tyle.
witam wszystkich
ulcia sen poprosze...
ulcia sen poprosze...
ulal..i nie ładnie oczerniać innych skoro nie jesteś pewna na 100%Nie mam 10 lat i nie bawią mnie takie podszywanki pod jakiś mężów.Teraz to dałaś czadu,brak słów
no jak kobitki się kłóca to już na pewno będzie burza!!!
ulala....noo jasne Ty jesteś najlepsza i masz jak zawsze najlepsze stronyMyślałby kto
isia..w snie widziałam ścinke drzew w jaki specyficzny sposób jak okrągłe kółka
ja zadnego szumu nie robie poprostu chcialem zeby wydziala ze jakis typo pisal w jej imieniu to jest numer gg do tej osoby 47604626 jakis marcin z lancuta tak z katalogu pisze
ulcia drzewo 44 ściete 3...natomiast reszta???
jackwar gdzie ty Lile ciagniesz, a dzieci z kim zostawi???
Specjalnie dla krzysztofa c:
https://www.youtube.com/watch?v=gTz7mMU62e4
https://www.youtube.com/watch?v=gTz7mMU62e4