Wpisy 1 554 073 – 1 554 172
31 maja 2013 12:13 → 31 maja 2013 13:04, 100 wpisów
Lila jak co to ciocia Isia chętnie popilnuje!!!
islandorka.....dzieci z tatusiemw końcu to też jego,nie tylko mamusia się musi zajmować Isia to wpadaj,każda para rąk się przyda
ulka..wysłałam @ do andruli,podałam nr telefonu.Zadzwoń i wyjaśnimy sprawę a nie chodzisz i szczekasz a gówno wiesz
Lila nie ma sprawy tylko powiedz, a wsiadam i jestem!!! tylko nie wiem dokąd jechac???
Lila do Nasa mnie nie wpuszczą bez przepustki!!!
Lila ok będę pamiętała!!!
Misiek, ale nie wiem ile ważysz??? tę mniejsza czy te największą???
Lilcia ja na samej górze mapy Gdansk-Elbląg...to se policz...
a powiedz mi czym bedziesz jechac jakim srodkiem transportu? jesli np pociagiem to trzeba bedzie dodatkowy wagon doczepic ;D
islandorka...to nie tak daleko.Do Gdańska mam jakieś 280 czy 300 km
pasko planuje zmontować spotkanie ...multipaskowiczów.....te się będziecie mogli wszyscy spotkać ..
Misiek no to nie wiem czy sie zmieścisz do mojego reno clio???
Lilcia
Lilcia
przewidzialem ta opcje i wypozyczylem przyczepke a w swoim reno masz juz 300konny silnik od bmw xd
kepalah..no to jak przeczytałam to myślałam,że na zawał zejdę bo ja mam 10 lat karwa.Nawet do głowy bi mi tonie przyszło a poza tym nie mam gg
Misiek ale ja nie mam haka... a reno troszkę starsza wersja... to chyba lepiej pociągiem, a ja bardzo lubie pociągiem podróżować...
do losowanka...może wygram na większą fure to sie Misiek zmieści!!!!
Jakaś drażliwa atomosfera?
Czy mi się tylko wydaje?
TO ta zwichrowana pogoda pewnie winna
Czy mi się tylko wydaje?
TO ta zwichrowana pogoda pewnie winna
isla.....nie bierz go ...bo mogą go karwa do gniezna nie wpuścić....już szybciej..do białowieży do puszczy z żubrami razem
Monet...napisałabym,że zajebiście zwichrowana sytuacja.A jak proszę o jej wyjaśnienie to słyszę,że temat zamknięty
ja troche nie za bardzo trase 125km moglbym pokonac samochodem 90 minut pociagiem musialem jechac chyba 175 czy 200 km okrezna droga z tej samej miejscowosci do tego samego miejsca i od 16 do 20 jechalem 4h! czemak z niecieprliwoscia na pendolino hahahah
lila>> ja tylko czasami już tutaj zaglądam wiec nie w temacie.
Ale lepiej takie konflikty wyjaśniać i likwidowac zanim zaczną żyć własnym życiem. Wtedy już nic tego nie zatrzyma. Przyklady mieliśmy.
Ale lepiej takie konflikty wyjaśniać i likwidowac zanim zaczną żyć własnym życiem. Wtedy już nic tego nie zatrzyma. Przyklady mieliśmy.
monet...i tu masz rację......bo bałagan zrobić szybko...odkręcić gorzej
kondziu..poproszę w ogule o rozwiązanie grupy B bo ja też nie mam ochoty brać w tym cyrku udziału
Monet..też podałąm uli mój numer,niech zadzwoni i się wyjaśni sytuację a nie jakieś wpisy bez sensu
powiem wam, że jak czytam wasze wpisy to zaliczacie się do dzieci z podstawówki...
lubie mp
tu jest wojna
wytrwają najsilniejszi
prawo buszu
a dejta se po razie jak faceci
i skączcie muzgu
witam wszystkich ponownie
tu jest wojna
wytrwają najsilniejszi
prawo buszu
a dejta se po razie jak faceci
i skączcie muzgu
witam wszystkich ponownie
moje
a ja sie pusciłem juz do niedzieli wieczorem
ring 1 sarcie 2gie
starcie
dziś atak na jokera...stawiam że dzisiaj lub w poniedziałek padnie główna wygrana.....dużo ludzi zaczęło grać
OTWARTY LIST DO PASKO
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE CZATA NA JAKIS CZAS
BO SIE BABY POZABIJAJĄ
A WIESZ JAKIE SA BABKI JEDNA DRUGIEJ NIE USTĄPI
A MY BIEDNE SAMCE PRZEZ TO CIERPIMY
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE CZATA NA JAKIS CZAS
BO SIE BABY POZABIJAJĄ
A WIESZ JAKIE SA BABKI JEDNA DRUGIEJ NIE USTĄPI
A MY BIEDNE SAMCE PRZEZ TO CIERPIMY
pasko co jakisz czas musisz zamykac czata
zeby rozładowac napięcia
zeby rozładowac napięcia
wasyl..dobrze się czujesz? kto się pozabija? Dla mnie temat zamknięty.Ula ma odwagę tutaj obskakiwać mnie jakimiś tekstami a nie ma odwagi zadzwonić,szkoda
lili...
zakładam grupe xxx
kto chętny
ostrzegam ino pewniaki
kto chętny
ostrzegam ino pewniaki
kopiuj ostatni wpis i wklej typowania napisz swój nick na miejscu jolca i typuj swoje liczby
lili....temat nie jest zamkniety skoro obskakujecie po sobie dajcie na luz i juz
Już wczoraj mówiłem że jakaś napięta atmosfera przed miesiączkowa panuje między kobietami
pozakładali nowe nicki
i znowu sie czepiają ciebie
i znowu sie czepiają ciebie
ide do pracy
Stoję na przystanku, czytam i z niedowierzaniem przecieram oczy co tu sie wyprawia. Mieliśmy być jednością, a jak zawsze bywa w polskich realiach gryziemy się
Gracz z miejscowości Bielsko Biała wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Koniczynka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
jeszcze dwie osoby trzeba zmienic do nasze gr c jak masz kogos to mu polec aby u nas typowal
grupa B ma być i żadnego wychodzenia , chyba że ktoś nie ma czasu na typowanie .