Wpisy 1 545 662 – 1 545 761
23 maja 2013 13:34 → 23 maja 2013 13:57, 100 wpisów
poćwiczmy - przerwa na ruch przed losowaniem - od biurek powstań!!
śniłem że była wojna , zbombardowali nas i wzieli do niewoli , prowadzili nas w kolumnie , ja to obserwowałem niby obok jak nas prowadzili . Jeden z nas miał urwane dłonie i nogi i jeszcze ubranie się na nim paliło . zapytałem się po co idzie a on że niech widzą co nam zrobili , podszedł jakiś oficer i go zastrzelił z pistoletu by się nie męczył . SZok sen .
Gala , ja oglądam czasami wiadomości a filmu to już z rok zadnego telewizji to nie oglądam , chyba że przy posiłku gra to przypadkiem .
kondziu..po gadce z Toba można horrora wyłapać,wiecznie ci coś nie pasuje
mnie nie pasuje?? lilka no weź
to Tobue nie pasuje że mi coś nie pasuje
to Tobue nie pasuje że mi coś nie pasuje
jackwar..może coś czytałeś,oglądałeś i stąd właśnieluknij w krzaczki
ja to mam w zasadzie sny ostrzegawcze , prorocze
może ten sen coś znaczy , staram się o pracę na WAT
może ten sen coś znaczy , staram się o pracę na WAT
kondziu..mi nie pasuje bo ile może Ci karwa coś nie pasować,weź daj spokój,wiecznie coś
lilka, poprosiłbym cie o kolejny przepis kulinarnym ale boję się, że tym razem mógłbym jednak nie przeżyć
kondziu...no nie pisz,że ostatni był zły,a to,że nie padłeś o mały włos ze śmiechu to już inna sprawa
lilka, ty powinnaś taką książkę kulinarną wydać tylko,że ludzie nie zdążyliby tych kalorii zjeść co by spalili przy przyżądzaniu żarcia
kondziu...karwa a co przepis zawsze musi być taki wiesz,napisany tradycyjnym językiem? Czasami można napisac coś na luziku
"luzik" ?? cholera jak to jest luzik to ja nie chce wiedzieć jak ty się rozluźniasz bardziej
lilka, na świnkę chciałem, ale wasyl mnie przekonał, że jednak nie są smaczne
kondziu , wysypujesz przenice , czekasz aż gołębie sie zlecą lub inne ptaki , rzucasz siatkę na gołębie i już masz podstawowy składnik