Wpisy 1 545 562 – 1 545 661
23 maja 2013 12:49 → 23 maja 2013 13:34, 100 wpisów
ulka gdzie cię wcieło???
panie Maciek - to sobie 'na pulpity' i do wrzućcie -
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiemy-gdzie-padla-glowna-wygrana,wid,15342040,wiadomosc.html?ticaid=110a32&_ticrsn=3
z komci - fragment -
Zenuś [2013-02-18 22:56]
Należę do pokolenia które pamięta czasy w których losowanie totka nie było JEDNYM WIELKIM OSZUSTWEM.Być może ktoś mnie poprawi ale jeśli tak to był to na pewno ..incydent jednostkowy'' ale nie przypominam sobie aby w tamtym czasie zdarzyło się kiedykolwiek coś takiego jak KUMULACJA !!!!! Co losowanie padała szczęśliwa szóstka i dobrze bo nikomu nawet do głowy nie przyszło że na taka masę typujących ludzi ktoś by nie trafił! Powtarzam jeszcze raz - NIE BYŁO KUMULACJI !!!! Teraz pytanie - czemu więc w dzisiejszych losowaniach co drugie to zaczęcie kumulacji????????????? Odpowiedż jest prosta - chodzi o KASĘ! Tak jak w tym powiedzeniu - jeśli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze. Wcale nie małe pieniądze drodzy państwo. POTĘŻNE PIENIĄDZE/.../
...........
I nie chce mi się nawet tego komentować, w odniesieniach do ilości zwłaszcza, bo znowu będzie coś tam coś tam, ale - powiem tak - nieważne, kto w te Wasze gry gra, i co dalej będziecie robić - odzyskać zaufanie i rynek - będzie Wam trudno
...
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiemy-gdzie-padla-glowna-wygrana,wid,15342040,wiadomosc.html?ticaid=110a32&_ticrsn=3
z komci - fragment -
Zenuś [2013-02-18 22:56]
Należę do pokolenia które pamięta czasy w których losowanie totka nie było JEDNYM WIELKIM OSZUSTWEM.Być może ktoś mnie poprawi ale jeśli tak to był to na pewno ..incydent jednostkowy'' ale nie przypominam sobie aby w tamtym czasie zdarzyło się kiedykolwiek coś takiego jak KUMULACJA !!!!! Co losowanie padała szczęśliwa szóstka i dobrze bo nikomu nawet do głowy nie przyszło że na taka masę typujących ludzi ktoś by nie trafił! Powtarzam jeszcze raz - NIE BYŁO KUMULACJI !!!! Teraz pytanie - czemu więc w dzisiejszych losowaniach co drugie to zaczęcie kumulacji????????????? Odpowiedż jest prosta - chodzi o KASĘ! Tak jak w tym powiedzeniu - jeśli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze. Wcale nie małe pieniądze drodzy państwo. POTĘŻNE PIENIĄDZE/.../
...........
I nie chce mi się nawet tego komentować, w odniesieniach do ilości zwłaszcza, bo znowu będzie coś tam coś tam, ale - powiem tak - nieważne, kto w te Wasze gry gra, i co dalej będziecie robić - odzyskać zaufanie i rynek - będzie Wam trudno
...
moja teściowa mówi mi tylko dzień dobry i raz na rok ze 2 zdania...
jackwar
a mnie 'kundelki' - jednak trochę irytują - przyznam...
... dość podobne było już kiedyś, ktoś zasadzał innym tu "swołocz"
i też nie było reakcji, aż 'zdechło' ...
a mnie 'kundelki' - jednak trochę irytują - przyznam...
... dość podobne było już kiedyś, ktoś zasadzał innym tu "swołocz"
i też nie było reakcji, aż 'zdechło' ...
Lila za to moja matka nadrabia, aż ***icy dostaję...im starsza tym bardziej u***liwa...
no nic czas rozpisac system na wieczór
Islandorka moja nic nie mówi bo nawet jej nie powiedziałem gdzie mieszkamy a na ślub dostała zakaz wstępu
Islandorka moja nic nie mówi bo nawet jej nie powiedziałem gdzie mieszkamy a na ślub dostała zakaz wstępu
rafalski ja bym tak chciała z cała rodzina zrobić...sper!!!
żebym nie miała syna to chętnie bym poleciała na tego marska, tak mam wszystkich dość...
lila
'cośtam cośtam' - jeśli wiem, CO masz na myśli - nie interesi mnie - słowo
A Szef t a m, jeśli dobrze rozumiem, CO masz na myśli - to powinien - dać napis 'zapraszam na wuwuwu.mp', podać tylko część z używanych t u nicków i przywrócić trochę z krasnoludków różnych wpisów... i ...
i nastąpiła by 'samozagłada' tego trollo-nowiska i towarzycha wzajemnego wsparcia - tych takich kręgów ...
No, że wbijały by jako 'nowe' - to już zupełnie inna historia
'cośtam cośtam' - jeśli wiem, CO masz na myśli - nie interesi mnie - słowo
A Szef t a m, jeśli dobrze rozumiem, CO masz na myśli - to powinien - dać napis 'zapraszam na wuwuwu.mp', podać tylko część z używanych t u nicków i przywrócić trochę z krasnoludków różnych wpisów... i ...
i nastąpiła by 'samozagłada' tego trollo-nowiska i towarzycha wzajemnego wsparcia - tych takich kręgów ...
No, że wbijały by jako 'nowe' - to już zupełnie inna historia
kondziu przyłączam sie tylko to nam pozostało!!!
no nic ule wcieło to se ide do 14...
Gracz z miejscowości Mrozy wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Zelów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
robala..poooczekajj ..nie łaż tam ..najpierw tyypypy... ..i dopiero mozna iść jak chce np spacer na ulicy i potem pintol łobuz sam isc do kolektury.. i znikam..
krzysio
mam takie na tak - 3,16,19,34,36,38,55,58,69 i
lila
aha
to już niczego nie ogarniam
nara tymcza powo
mam takie na tak - 3,16,19,34,36,38,55,58,69 i
lila
aha
to już niczego nie ogarniam
nara tymcza powo
elo 3 2 0
powodzenia all, jade do zaby z biletami...
statystyki moje wskazuja ze bedzie duzo "jedynek", czyli cos z liczb: 19,28, 55, 37 pasc musi
powodzenia all, jade do zaby z biletami...
statystyki moje wskazuja ze bedzie duzo "jedynek", czyli cos z liczb: 19,28, 55, 37 pasc musi
a z powtorzen z poprzedniego losowania tak wychodzi: 57,66,23,51,69,9
dobra jade
dobra jade
kondi...ja typuje osobno
i andruśka tez osobna
i czasami mamy jednak te same liczby wybrane
i andruśka tez osobna
i czasami mamy jednak te same liczby wybrane
rowerem to juz o 6 rano musialbym wyjechac coby na 13.50 do miasta dotrzec