Wpisy 1 545 762 – 1 545 861
23 maja 2013 13:57 → 23 maja 2013 14:59, 100 wpisów
jackwar...rosołek z gołębi jest bardzo smaczny ale z tych hodowlanych
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,04,11,14,18,19,29,30,35,36,41,44,47,48,51,56,58,62,76
Plusem jest liczba: 36
01,02,04,11,14,18,19,29,30,35,36,41,44,47,48,51,56,58,62,76
Plusem jest liczba: 36
k k k k kukułka kukała bym mu nie dała
a ja nie słuchała i żem dopy dała
15 zeta wydane 2 wygrane
biznes jak ta lala
a ja nie słuchała i żem dopy dała
15 zeta wydane 2 wygrane
biznes jak ta lala
ja słabo...1/3...jestem drugi kompy ..tam kompa została zablokowane wirus wskakuje pulpit Policja.... i dobra jasne znikam ...kuzwa odnowa robieformaty PC .. i paaa
krzysio, sie przestan szlajac po xxx i hakerować siks, dobrze byc wtedy dla komputra działać ok
lika ..tylko lody kto zagląda ..mozlliwe ..policja widzi twój IP i imione twoje komy..i buumm zamkniete pulpit nic nie moze urumniane kompy
juz wychodze poowoo..
Bonus Multi Multi: 10 000 zł
krzysio..po kiego wchodzisz tam na lody ? nie le[piej kupić w sklepie
no i się karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa nie doczekam żeby zagrać w mm bez stawki o bańkę ?
krzysio to nie policja to naiwniaki co kase chcą wyciągnąć
policja to przychodzi do domu i komp zabiera
policja to przychodzi do domu i komp zabiera
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
andromeda - mła ?
na cześć gracza, który trafił dziś 10/10
hip hip
obserwantów losowości i tak trzymać 277 losowań BEZ to przegięcie
na cześć gracza, który trafił dziś 10/10
hip hip
obserwantów losowości i tak trzymać 277 losowań BEZ to przegięcie
Może ktoś z naszych trafił tę dychę? Jak myślicie - przyzna się?...
jackwar....spokojnie pomyśle.. lepsze kompy schowam w stotole pod słomy ..mam jeszcze stare kompy zostawiał tu .. ..prosze bardzo policja zabierz kompy i juz wychodze teraz robie fotmaty PC i powoodzenia..
unhappy
- gra w mm poniżej, powiedzmy - bańki - na swój sposób - bez sensu, czyli wolność ?
- gra w mm poniżej, powiedzmy - bańki - na swój sposób - bez sensu, czyli wolność ?
A czy ktoś podaje które numerki trafił ten szczęściarz?
robal, no troche bez sensu... owszem, jakis tam zwrot zawsze jest, ale ja w koncu gram o to 10/10 a nie 6/10 czy 7/10... jesli wiec 10/10 nie daje mi co najmniej kilkuset tysiecy (powiedzmy sredniej z lotto+ i mini), to po co mam grac?
dla zabawy? o 250-300 tys. to ja wole grac w mini a zamiast mm moge nawet puszczac lotto+, choc na razie tego nie robie, bo czekam na rozbicie jokera
dla zabawy? o 250-300 tys. to ja wole grac w mini a zamiast mm moge nawet puszczac lotto+, choc na razie tego nie robie, bo czekam na rozbicie jokera
oswiadczam urbi et orbi: na niskim bonusie w moim przypadku ts traci... caly miesiac nie gram w mm i nie wydalem nawet polowy tego, co wydawalem gdy gralem w mm
Hej, dlaczego wszyscy mnie ignorują?...
ale powiem ci robal, ze po mniej wiecej 2 tygodniach bez gry odechciewa sie regularnego grania
ross, nikt cie nie ignoruje... pisza raptem 3 osoby, w tym 2 akurat prowadza ze soba dialog
nikt nie poda liczb, ktore tamta osoba skreslila... czy to ma jakies znaczenie?
nikt nie poda liczb, ktore tamta osoba skreslila... czy to ma jakies znaczenie?
unhappy
no tak - istotnie - coś w tym jest
- można podejść do tego, jak do opuszczania 'kolejki', czy losowań próbnych...
- no i - wybierz grę dla siebie, zdecyduj, o co grasz, co w tej zabawie jest dla Ciebie ważne...
no tak - istotnie - coś w tym jest
- można podejść do tego, jak do opuszczania 'kolejki', czy losowań próbnych...
- no i - wybierz grę dla siebie, zdecyduj, o co grasz, co w tej zabawie jest dla Ciebie ważne...
No wiesz, raczej statystyczne. Ale miło byłoby poczuć się jak...
czy możesz jaśniej, unhappy..?
unhappy
A to " o 250-300 tys. to ja wole grac w mini" - masz rację -
stawiasz i
A to " o 250-300 tys. to ja wole grac w mini" - masz rację -
stawiasz i
robal, wiem ze niektorzy traktuja gre jak zabawe, albo po prostu graja z przyzwyczajenia... bo grali 10 lat temu, 20 lat temu, to i graja nadal...
ja gram od 3,5 roku, regularnie chyba od 2... i gram glownie dlatego, ze chce wygrac konkretne pieniadze na realizacje konkretnych celow...
ja gram od 3,5 roku, regularnie chyba od 2... i gram glownie dlatego, ze chce wygrac konkretne pieniadze na realizacje konkretnych celow...