Wpisy 1 535 135 – 1 535 234
14 maja 2013 09:54 → 14 maja 2013 13:24, 100 wpisów
trisetum i torsan dziś nie ma korekt w zestawie mi i joci wyszło to samo
medea dziś już nie puszcze MM bo zagrałem z rana a mejla odczytałem teraz dopiero
medea na piszę Ci zaraz @, a ewentualne zestawy poprosiłbym na jutro, bo zara musze do pracy mykac
medea76
z tej siódemki o ci podawałam do sprawdzenia wczoraj weszło 2x4/7
z tej siódemki o ci podawałam do sprawdzenia wczoraj weszło 2x4/7
drapek nie ma sprawy
mala1438 czyli mój kalendarz nie jest zbyt doskonały
mala1438 czyli mój kalendarz nie jest zbyt doskonały
farorz wcale nie oznacza ze pecha człowiek bedzie miał co mnie straszycie
całego zająca ze stonki zjadłem z 750kal miał, teraz trza to spalic
narka
narka
trisetum
puściłam zestaw podstawowy czyli 7/7 oraz dodatkowo tę wczoraj wykombinowaną 10/10 tyle, ze zmiksowaną z obu wersji
puściłam zestaw podstawowy czyli 7/7 oraz dodatkowo tę wczoraj wykombinowaną 10/10 tyle, ze zmiksowaną z obu wersji
calkiem niedawno ktos przepisal cele wyniki z mini na piatke w typowaniach i wyszla cala
gjaster
ja gram na 14,16,29,40 oraz 32,36,39,40 bo lubią sobie chodzić razem
ja gram na 14,16,29,40 oraz 32,36,39,40 bo lubią sobie chodzić razem
triset
ja tylko w odbiorze /może/ wyglądam na takiego idiotę - nie gram , jak grałem kiedyś - po prostu - przekroczyli pewną barierę...
ja tylko w odbiorze /może/ wyglądam na takiego idiotę - nie gram , jak grałem kiedyś - po prostu - przekroczyli pewną barierę...
z tym, że
kolejność była taka - "nie gram tyle", i mniej zacząłem trafiać, a - mniej zacząłem trafiać - nie gram tyle
kolejność była taka - "nie gram tyle", i mniej zacząłem trafiać, a - mniej zacząłem trafiać - nie gram tyle
akcja rodzi reakcję - zobacz na ilości trafień /niskich stopni/ przed podwyżką w lotto i po ...
ale - jeszcze nie jest, aż tak, zepsute
daj Boże, w każdej grze, prawie, co losowanie trafienie głównej...
ale - jeszcze nie jest, aż tak, zepsute
daj Boże, w każdej grze, prawie, co losowanie trafienie głównej...
mini ma być po 2 zł troche wieksze wygrane a dodaja coś w stylu dodatkowa piłeczka jak w dzokerku
Puściłam się.
Na stare lata,
Na stare lata,
triset
gra wiązana, dwuetapowa jest zawsze trudną i w pewnym momencie może okazać się grą okrutnie frustrującą, bo wyobraź sobie być na miejscu tych, co trafiają 4/4 bez J - kojarzysz ? cóż, to by był następny gwóźdź do [*ts*] - więc - absolutnie - niewykluczone
gra wiązana, dwuetapowa jest zawsze trudną i w pewnym momencie może okazać się grą okrutnie frustrującą, bo wyobraź sobie być na miejscu tych, co trafiają 4/4 bez J - kojarzysz ? cóż, to by był następny gwóźdź do [*ts*] - więc - absolutnie - niewykluczone
4 bez jokera,9/10 czy 5/6 to wszystko to samo daje dla wygrywających <> i pytanie "noz karwa czemu tak" ale mi sie wydaje czy osoba która o 21 40 sie podjara ze wygrała 2 mln w lotku a z rana czyta że padło x4 czy on/ona staje sie nerwowym? na ich miejscu być,,,
ide se poczytać i piersiach A.Jolie a raczej ich braku i reklamy firm pracujących nad badaniami genetycznymi
'gwarantowana pula na', to - mimo radości - chyba jednak nie dzieliłbym skóry na niedźwiedziu, bo jeszcze i przeputał w nocy całość ? przecież p r a w i e tak bywało
cóż - jednak chyba lepszy wróbel w garści...
Nara, tymcza, owocnej lektury
cóż - jednak chyba lepszy wróbel w garści...
Nara, tymcza, owocnej lektury
Witam wszystkich,
a nawet jak ustawiają te losowania to co z tego przecież każdy grając robi to dobrowolnie nikt nikogo do niczego nie zmusza.
a nawet jak ustawiają te losowania to co z tego przecież każdy grając robi to dobrowolnie nikt nikogo do niczego nie zmusza.
radar>> uprościłeś sobie nieco.
Że niby jak gram bez przymusy to mam się cieszyć i akceptować bez sprzeciwu jak mnie w ciula robią?
Że niby jak gram bez przymusy to mam się cieszyć i akceptować bez sprzeciwu jak mnie w ciula robią?
radar1111
'ustawiają' ? - tą kwestię, w różnych jej szczegółach - pomińmy w rozważaniach, dla uproszczenia pewnego - bo to, to jednak naprawdę byłby kompletny absurd - przemyśl to w wolnych chwilach - i tak -
może i miałbyś rację, gdyby nie to, taki drobiazg, że - zakazuje
'ustawiają' ? - tą kwestię, w różnych jej szczegółach - pomińmy w rozważaniach, dla uproszczenia pewnego - bo to, to jednak naprawdę byłby kompletny absurd - przemyśl to w wolnych chwilach - i tak -
może i miałbyś rację, gdyby nie to, taki drobiazg, że - zakazuje
Wiem _mogę nie grać.
Ale to jest monoplol państwowy a nie gra w kiwanego albo w trzy kubki na bazarku.
Ale to jest monoplol państwowy a nie gra w kiwanego albo w trzy kubki na bazarku.
a tak na boku to Ja nigdy nie byłem z tej opcji która pomawia TS o ustawianie.
MOnet
nie
z trafiła mam na dwa - 12,22,25,26,39,48,70,76
i jeśli coś będę dobierał, to dolna prawa ćwiartka + coś z 50-ek
oj tam - sonda przecież TU też leżała, z pytaniem o "możliwość manipulowania wynikami lotto" - oddanych było około 32000 głosów - nie wiem , czy można było klikać kilka razy - o dopuszczeniu takiej możliwości, było około 80 % ...
pozostaje drobna kwestia , CO konkretnie ludziska mieli na myśli
cóż - jeśli cenę, i 'pokrycie', a i jeszcze'obserwacje losowości'...
nie
z trafiła mam na dwa - 12,22,25,26,39,48,70,76
i jeśli coś będę dobierał, to dolna prawa ćwiartka + coś z 50-ek
oj tam - sonda przecież TU też leżała, z pytaniem o "możliwość manipulowania wynikami lotto" - oddanych było około 32000 głosów - nie wiem , czy można było klikać kilka razy - o dopuszczeniu takiej możliwości, było około 80 % ...
pozostaje drobna kwestia , CO konkretnie ludziska mieli na myśli
cóż - jeśli cenę, i 'pokrycie', a i jeszcze'obserwacje losowości'...
zawsze lubie posluchac opini innychwiec pytam czy padnie dzis 67?prosze o odpowiedzi