Wpisy 1 535 035 – 1 535 134
14 maja 2013 09:08 → 14 maja 2013 09:52, 100 wpisów
Trisetum.
Widocznie za mało dałeś na tacę.
Widocznie za mało dałeś na tacę.
kurde może trza się stąd wykasować?
bo za współuczestnctwo przywalą?
bo za współuczestnctwo przywalą?
grzesiu ty mnie nie dżażnij bo wiesz ze sie do ciebie wybieram!!!
gg ale te 29 i 46 weż...
isl, trisetowi śnił się ksiadz, jescze go po kosciele gonił, może jaki zb....
gg to pewniaki ściśle tajne przez poufne!!!
Monet.
Ale chyba w zawieszeniu.To nie jest tak źle.
Ale chyba w zawieszeniu.To nie jest tak źle.
triset
a z jaką prędkością się poruszał ?
MOnet
ja to sądzę, że nawalony jestem no niby, jak zwykle/ jak takie coś czytam
ale Ty, to może leć złożyć zeznania, to niższy wyrok dostaniesz
a z jaką prędkością się poruszał ?
MOnet
ja to sądzę, że nawalony jestem no niby, jak zwykle/ jak takie coś czytam
ale Ty, to może leć złożyć zeznania, to niższy wyrok dostaniesz
dajcie pomysł na obiad...bo już nie wiem co pitrasić...
gg będziesz żałował!!!
gg to na 2x...pogadamy wieczorem!!!
isla
wasyl wspominał, że ma jakieś miłe doznania, jak 'kulki pieczarkowe', i faktycznie jakoś trzymie, bo Go jakoś nie widać - to może podziałaj w tym kierunku ?
wasyl wspominał, że ma jakieś miłe doznania, jak 'kulki pieczarkowe', i faktycznie jakoś trzymie, bo Go jakoś nie widać - to może podziałaj w tym kierunku ?
jakiego lotto??? do mm...
robalku mój syn niekoniecznie za czymś takim...zje bo zje ale wolałbym co innego nie przepada za pieczarkami i mielonym...
grzesiu to se nalep...jeden robi a reszta wpier...
monet o czym mowa bo ja nie w temacie co sie wydarzyło???
Podlewa grządki.
I chyba sieje chwasty,bo już nie ma czego plewić.
u mnie wczoraj w stonce były na wyprzedaży zające wielkanocne po 0.99zł 150g- mleczna czekolada -nawet dobre
ale jestem wczoraj specjalnie zmieniłam zestaw liczb na 6/6 i na dwa losowania weszły 2x2/6, a w mojej stałej 7/7 której nie wysyłałam weszło 2x4/7 i to jeszcze z plusem i bądź tu mądry
slawek moje mini z cht9,22,31,35,38, ja wczoraj już 50kę drapnął, zaraz wyruszam po następną
Drapek.
Masz rację,lekka modyfikacja byłaby dobra.
Masz rację,lekka modyfikacja byłaby dobra.
drapek..a jak nie wejdą to znowu napiszesz ze dałam ciała...boje sie
e46 3,5,9,71,80 - sprawdź na testerze- niezły jest, ale mi jakoćś 8 na dziś pasuje, choć 9 po przerwie też moze się ze 2x pod rząd pokazać
slim61, drapek, ulala
slim61 fartowny czas dla 70-tek będzie trochę później w maju
slim61 fartowny czas dla 70-tek będzie trochę później w maju
drapek
11,12,16,71,73 bo ten zestaw powinien dzisiaj rządzić razem z liczbami z takiego zbiorku 4,6,7,9,14,17,18,19,29,30,20,36,47,51,57
11,12,16,71,73 bo ten zestaw powinien dzisiaj rządzić razem z liczbami z takiego zbiorku 4,6,7,9,14,17,18,19,29,30,20,36,47,51,57
drapek
Ja ostatnio z trisetum i torsanem "magiczne" zestawy testujemy, które całkiem fajnie idą. Nie wpisuję ich już na chacie bo może mam lekką paranoję, ale jak je podam to jakoś przestają wchodzić Choć oczywiście są takie okresy, że i bez podawania jest wielkie null Jakbyś chciał się nimi pobawić to daj namiary na siebie przez GG (numer na profilu i wreszcie jestem w jego zasięgu także w pracy) lub e-maila cotbus76@gazeta.pl
Ja ostatnio z trisetum i torsanem "magiczne" zestawy testujemy, które całkiem fajnie idą. Nie wpisuję ich już na chacie bo może mam lekką paranoję, ale jak je podam to jakoś przestają wchodzić Choć oczywiście są takie okresy, że i bez podawania jest wielkie null Jakbyś chciał się nimi pobawić to daj namiary na siebie przez GG (numer na profilu i wreszcie jestem w jego zasięgu także w pracy) lub e-maila cotbus76@gazeta.pl