Wpisy 1 528 532 – 1 528 631
9 maja 2013 18:34 → 9 maja 2013 19:44, 100 wpisów
bitwa ma mniej niż np. xingo tych lepszych wygranych, ale raz na jakiś czas kupuję zamiast krzyż. po 3zł
dziś mi rzeszowkska żb wcisła kaskadera, w zeszłym roku jak mi wcisła to 25zł było
dlu może w czerwcu- niech wejdą szmaragdy i krzyżówka- nie wiem czy zauważyłeś że jest stagnacja w zdrapkach szczególnie tych po 5zł, więc nie będę się powtarzał/ jak masz okazję to zodiak na pewno jest u mnie nr.1 ze względu na 2 wygrane po 100k, myślę że stare xingo jest jeszcze warte uwagi, krzyżówka po 3zł
prawdopodobnie ostatnia gł. wygrana w kop. szafirów jest na kolorze niebieskim
zodiaka u mnie jest jeszcze trochę więc kupuję po kilka bez większych wygranych jak narazie a szafiry u mnie niebieskie
u mnie zodiaka już nie ma i w wielu podkarpackich miastach też nie ma
ja też, czasem jeszcze szy10; a zodiaka jest jeszcze ok. 1.400.000sztlub trochę mniej, także szansa na 100k... ok. 1:700.000
po 5 czasem krzyż. xl kupię i tyle; jeszcze na stare singo popoluję, bo w jednej żb nowa paczka
a co do zodiaka to w pierwszym dniu sprzedaży sznasa na 100k była 1:5.000.000, a teraz ok. 1:700.000 także walczcie
mirek ja tak czuję że jeden z tych zodiaków jest w ... wisznicach
Pasko
Od pewnego czasu wyskakują na twojej stronie oficjalnej jakieś bzdurne Pseudo reklamy, które polegają na pobieraniu od naiwnych 4 zł 92 gr od kliknięcia w ich rebus czy też "łamigłówkę"
Możesz to ukrócić, a jezeli nie to daj ostrzeżenie dla dzieciaków, bo zbankrutują.......
A przeciwnik jest przebiegły i informacje o tym napisał maciupeńkim druczkiem
Od pewnego czasu wyskakują na twojej stronie oficjalnej jakieś bzdurne Pseudo reklamy, które polegają na pobieraniu od naiwnych 4 zł 92 gr od kliknięcia w ich rebus czy też "łamigłówkę"
Możesz to ukrócić, a jezeli nie to daj ostrzeżenie dla dzieciaków, bo zbankrutują.......
A przeciwnik jest przebiegły i informacje o tym napisał maciupeńkim druczkiem
mirnam dzięki i drap te zodiaki co Ci drapek przepowiada a ja życzę
drapek może jutro wezmę zodiaka . W dwóch kolekturach wydrapalem w krzyż zł po 30 zł to narazie ich nie będę brać
dlu we wrocku też może być
ciekawe czy w wawie są jeszcze- może roballa wie coś na ten temat
ciekawe czy w wawie są jeszcze- może roballa wie coś na ten temat
mirekja na razie tylko raz miałem 30zł, a dziś 50zł w starym xingo
mirek anię trza zapytać czy w lublinie są zodiaki, a moneta czy w szczecinie
ja dziś na wieczór nie mam nic jak będę odbierał wygraną to zainwestuje w kilka zodiaków może chociaż 50 zł wpadnie pomarzyć zawsze można
dlu możesz zapytać kolektora czy w paczce którą ma akurat otwartą była już taka wygrana, ja dziś w rzeszowie pytałem się czy w s7 było 14/77zł i o dziwo kolektorzy z 3żb byli uprzejmi i powiedzieli
Warszawa "zgarnęła" całą nieodebraną pulę t.j 17 000000
bedą się chłopcy mieli czym podzielić
bedą się chłopcy mieli czym podzielić
są,
jak dlu wyżej napisał - daje zaobserwować stagnacja, ale - moim zdaniem we wszystkich - od zeta po pięć
18:20 uwaga 5.777,- a w mini 223 ...
jak dlu wyżej napisał - daje zaobserwować stagnacja, ale - moim zdaniem we wszystkich - od zeta po pięć
18:20 uwaga 5.777,- a w mini 223 ...
r36 te po 1 idą, po 2 idą najbardziej 7 i sr/zł, po 3 krzyż. a po 5 xl - reszta stagnacja
ludziska nie chcą kasy na życie, ex.pensji, a nawet kesza - a chodziły ploty o zdrapkach po 10zł
choc na słowacji wypatrzyłem drapkę po 10 ojro z gł. wygraną 200k ojro - ciekawe kto tam kupuje drapkę po 41,3zł
choc na słowacji wypatrzyłem drapkę po 10 ojro z gł. wygraną 200k ojro - ciekawe kto tam kupuje drapkę po 41,3zł
sreberko/złoto już 'przetrzepane' wziął jakiś gostek w hurcie i amba, a taki miał wzrok mętny, że kilku całkiem nie sprawdził izaległy na placu boju aż dozorczyni się
Ostatnio była w Niemczech zdrapka po 4.00 euro.
W każdej była wygrana,a że tylko 1.00 euro,to już male
W każdej była wygrana,a że tylko 1.00 euro,to już male
www.tipos.sk - a zdrapki to po ichniemu źrebyto sobie kuknijcie z ciekawości
zastanawia mnie ich polityka cen - zakład ichniego mm 0,20ojro a najtańsza drapka 0,50 ojro
i mykam
i mykam
e46
bo i t a m też bazują na tej manierze, że drapiący widzi "mam wygraną" - bez wnikania w dalsze - szczegóły , a i pewnie do tego 'wygranego' dobierze następną "transzę"
drapek
to może być tak prosta sprawa, jak - koszt organizacji -
druk, a tamto inne, to w sumie bezkosztowo
bo i t a m też bazują na tej manierze, że drapiący widzi "mam wygraną" - bez wnikania w dalsze - szczegóły , a i pewnie do tego 'wygranego' dobierze następną "transzę"
drapek
to może być tak prosta sprawa, jak - koszt organizacji -
druk, a tamto inne, to w sumie bezkosztowo
Robal.
No tak,masz rację.Grają na ludzkiej psychice.A to
No tak,masz rację.Grają na ludzkiej psychice.A to
jak grałem sam ,a gram w gry lotto od roku ciupłem dwie 4 w lotto, 5/5 w keno i systemem na 7 liczb 3/5 w mini, to te wieksze wygrane
grupa z netu po którejś ze stron ? - 'zagraj z szefem', czy te 'trzy gry', albo coś takiego, czy z realnymi znajomymi ?
narazie zainwestowalem 40 zł, zobaczymy czy sie bedzie opłacac
>>Nasz system działa
Dzięki systemowi 12 skreśleń oraz naszemu autorskiemu modelowi typowania liczb zwiększamy maksymalnie prawdopodobieństwo wygranej<<
no i sorry - odpadli na tym stopniu weryfikacji
Dzięki systemowi 12 skreśleń oraz naszemu autorskiemu modelowi typowania liczb zwiększamy maksymalnie prawdopodobieństwo wygranej<<
no i sorry - odpadli na tym stopniu weryfikacji
ja dziś 5/8 w MM trafiłem miałem plusa ale zagrane bez PLUS. ehh
grałem we wszystkie gry lotto, ale najgorsza to joker, tam nie idzie wygrać a zakład 2.50zł omg
mało ale cóż trochę w zdrapki jade. ale tez nie za swietnie 3x50 2x 20 w Kasa na zycie. nic specjalnego
ja zaraz jade cos puścić, wkoncu dziś 7 melonów, tylko myśle sobie ze ta kumulacja troche sie przeciagnie i bedzie coś koło 25 melonów(ostatnio brak duzej kumulacji)
raz jokera trafilem ale to bylo bardzo dawno. nie gram w to, słabe jest 1z 36 daje min. 10zł hahaah oszaleli!
to względne
punkt widzenia zależy od tego i na co i jak się patrzy
owszem J. nie jest najlepszy, ale moim zdaniem sa gorsze
punkt widzenia zależy od tego i na co i jak się patrzy
owszem J. nie jest najlepszy, ale moim zdaniem sa gorsze
nom a to ze computer wyberze twoje 4 magiczne liczby to jakiś kosmos;d
ja od poczatku roku zaprzestałem MM a przerzucilem sie na keno, ale tez bez fajerwerków
daro tez swego czasu duzo gralem w keno. sprawdzaj sobie parke 10 i 35
Chcąc nie chcąc ruszam do żb.