Wpisy 1 528 432 – 1 528 531
9 maja 2013 14:26 → 9 maja 2013 18:33, 100 wpisów
dla pewności dam na oba losowania, tylko jeszcze 3 liczby brakują
torsan
To jest właśnie problem z tą metodą typowania liczb, ze daje zestaw na cały dzień a nie konkretne losowanie, choć rzeczywiście najczęściej te zestawy wchodzą o 14-stej
To jest właśnie problem z tą metodą typowania liczb, ze daje zestaw na cały dzień a nie konkretne losowanie, choć rzeczywiście najczęściej te zestawy wchodzą o 14-stej
rafalski
12 maja zwróć uwagę na przedział 1-10, powinien dobrze wejść
12 maja zwróć uwagę na przedział 1-10, powinien dobrze wejść
jak TS to czyta to i tak nie pójdą
mam w zapasie inne zestawy
Jak do tych liczb dobieram w ten sposób,że wrzucam do testera i z losowań w których wpadły w całości lub w większej częsci wybieram najczęściej powtarzające się liczby, parki
Jak do tych liczb dobieram w ten sposób,że wrzucam do testera i z losowań w których wpadły w całości lub w większej częsci wybieram najczęściej powtarzające się liczby, parki
umykam obiad robici wysokich
fałał isc tam...a masz taka gruba rura i za małe majtek
---
http://allegro.pl/powiekszenie-penisa-dluzszy-sex-mocna-erekcja-i3170474135.html
--
---
http://allegro.pl/powiekszenie-penisa-dluzszy-sex-mocna-erekcja-i3170474135.html
--
744 nie chciałbyś nim w czoło dostać
pa
pa
Wpadłam się tylko pożegnać
Powodzenia wieczorem postaram się wpaść na MP ale nie wiem czy mnie pogoda nie zmoży
Powodzenia wieczorem postaram się wpaść na MP ale nie wiem czy mnie pogoda nie zmoży
Dopisano wygrane multi multi
Gracz z miejscowości Tarnowskie Góry wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Kopalnia szafirów
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Bonus Multi Multi: 60 000 zł
Eeee, tam - że będzie /no dobra - tak w 99 %/ bonus, to już przed losowaniem wiedziałem
trisetum
coś tam grasz na wieczór ? A co masz przygotowane w najlepszą grę ? Był może drapek ? zapodawał, co hula w puli ?
coś tam grasz na wieczór ? A co masz przygotowane w najlepszą grę ? Był może drapek ? zapodawał, co hula w puli ?
drapek jeszcze chyba nie pisał ile w puli a na 21 40 mam 1 zakład lotka+
triset
no chopie, a gdzie mini ? no weeeeeź - browara jednego mniej w tygodniu walniesz i choć jeden zakład i
no chopie, a gdzie mini ? no weeeeeź - browara jednego mniej w tygodniu walniesz i choć jeden zakład i
w mini ostatnio często za 2,50 grałem i nic albo 2/5 a po drugie żywiec lepszy od mini
czekaj czekaj spokojnie Żywiec to trzy zakłady mini - co najmniej - jedną butelczynę mógłbym odpuścić - spokojnie
i jak już zdrapane , to - zamiast ? i co ?
a, że z plusem lotto ? taaaaa, tu się też uwidaczniają te takie zasadnicze, takie cywilizcyjne nieomal różnice - dobra decyzja - też wysyłąm z plusem - nie wyobrażam sobie w zasadzie inaczej...
To w kasach realu bez tej możliwości, to, karrrwa, jakiś absurd, to pokazuje sposób myślenia / / u tych t a m ...
i jak już zdrapane , to - zamiast ? i co ?
a, że z plusem lotto ? taaaaa, tu się też uwidaczniają te takie zasadnicze, takie cywilizcyjne nieomal różnice - dobra decyzja - też wysyłąm z plusem - nie wyobrażam sobie w zasadzie inaczej...
To w kasach realu bez tej możliwości, to, karrrwa, jakiś absurd, to pokazuje sposób myślenia / / u tych t a m ...
Wygrana 17 000 000 z Chojnic z dniem dzisiejszym o g. 00:00 przeszła na konto skarbu państwa. Powodem jest upłynięcie okresu 6 miesięcy - to czas na odebranie wygranej.
robal w zdrapkach był zwrot czyli 3 i 2 zł a lotka gram po zakładzie jednym więc czy dam 3zł czy 4 to bez różnicy a 4/6 już miałem w plusie wiec 100 zł ucieszyło,w mini zagram na sobote za te 5 zł z zdrapek
trisetum
słuszna koncepcja - jeden i uj, że tak TO ujmę ...
a niby dwa zakłady, to o sto procent więcej niż jeden, ale ...
... tak naprawdę przecież -
w skali w.s.z.y.s.t.k.i.c.h zdarzeń MY ludzie /tak tak/ no, po prostu tego wszystkiego - nie ogarniamy...
słuszna koncepcja - jeden i uj, że tak TO ujmę ...
a niby dwa zakłady, to o sto procent więcej niż jeden, ale ...
... tak naprawdę przecież -
w skali w.s.z.y.s.t.k.i.c.h zdarzeń MY ludzie /tak tak/ no, po prostu tego wszystkiego - nie ogarniamy...
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20120103-22/
r 36 drugi zakład to tylko o 100% wiecej trzeba zapłacić ale jaki % zwiększa nam szanse wygrać cokolwiek
właśnie - o żaden, absolutnie żaden
masz mieć fart i tyle w temacie
masz mieć fart i tyle w temacie
jedno i jedena kratka - dokładnie
przecież z czterdziestu liczb wywalisz sysa, konkretnego /bez filtrowania/ i amba
za trzydzieści baniek zagrasz i uj wielki i bąbelki
dobrego
przecież z czterdziestu liczb wywalisz sysa, konkretnego /bez filtrowania/ i amba
za trzydzieści baniek zagrasz i uj wielki i bąbelki
dobrego
http://www.livesports.pl/mecz/OGhycgyr/#szczegoly-meczu ale wałek
ta niedokładność przekazu...
- sysa bez filtrowania' mocnego'... a w mm - chyba jednak trzeba by spojrzeć inaczej
- tak naprawdę , to różnica jest między zerem, a bańką, dwoma, trzema - potem ta różnica - paradoksalnie - się zmniejsza... imo
- sysa bez filtrowania' mocnego'... a w mm - chyba jednak trzeba by spojrzeć inaczej
- tak naprawdę , to różnica jest między zerem, a bańką, dwoma, trzema - potem ta różnica - paradoksalnie - się zmniejsza... imo
zaś rzeszów nic w drapkach nie dał
ale markiet dał 50zł w starym singo nr.065
triso nie zapytałem jolki o pulę bieżącą bo poszła oddać kasę ts-owi i zamkłą żb
ale markiet dał 50zł w starym singo nr.065
triso nie zapytałem jolki o pulę bieżącą bo poszła oddać kasę ts-owi i zamkłą żb
na lotto.pl jeszcze nic nie ma, a do żb przyjechała już nowa edycja zdrapki lotek
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/3263/main/2162846fe0.jpeg
A jaki mądry i wierny.
A jaki mądry i wierny.
Drapek
Trisetum
Trisetum
drapek czy ta nowa krzyżówka będzie po angielsku bo taki wzór jest na stronie LOTTO
jam krzyzówke nie bardzo a hasełka po angielsku bo zapomnieli matryce zmienic
Dlu.
i za trafienia.
i za trafienia.
trisetum też nie lubiłem dopóki nie zacząłem w niej wygrywać ale wolę tą po 3 zł, bo w tej po 5 zł to kiepsko mi idzie
ja też lubię krzyżówkę, aczkolwiek ostatnio dość często (5x) trafiłem 20zł w bitwie morskiej, a kupuję może 1-3szt/na tydzień