Wpisy 1 526 881 – 1 526 980
8 maja 2013 13:02 → 8 maja 2013 13:46, 100 wpisów
albo sprawdzał w tym nowym ekspresie do kawy i mu zeżarło
lili wkórzył sie na ts ze banda złodziejji
i ze 10/10 padlo gdzie inndziej
a on miał od kolekrturki ze gdzie indziej
i ze 10/10 padlo gdzie inndziej
a on miał od kolekrturki ze gdzie indziej
raczej nie stałe - bo by wiedział...
więc - 'amatorski' gracz - pykał z trafiła...
kupon gdzieś leży 'zawinięty', jak znajdzie - będzie miał zawsze na twarzy
więc - 'amatorski' gracz - pykał z trafiła...
kupon gdzieś leży 'zawinięty', jak znajdzie - będzie miał zawsze na twarzy
uciekaju do pracyyyyyyyyyy
do wieczora do mszy 0 21;30
do wieczora do mszy 0 21;30
wasyl..weź mi pokarz kto się na ts nie wkurza będzie szybciejmiłej pracy
Witam,
wpis 1 526 861: ....A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe....
Wlasnie, a co mowi regulamin, w przypadku gdy nikt sie nie zglasza po kase? Co z tą kasa sie dzieje ?
wpis 1 526 861: ....A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe....
Wlasnie, a co mowi regulamin, w przypadku gdy nikt sie nie zglasza po kase? Co z tą kasa sie dzieje ?
yapa
przechodzi, na rok, na poczet różnych takich dopłat w totalizatorze, w rękawiczkach bielutkich wszyściutko
kamdi
też nie gubię - ale raz mi zawinęli w przejściu w sklepie taki sztuczny tłok się zrobił, zauważyłem dopiero w domu
PO losowaniu - stałymi, wiem ,co miałem
wygrana z jednej strony na szczęście - taka sobie
przechodzi, na rok, na poczet różnych takich dopłat w totalizatorze, w rękawiczkach bielutkich wszyściutko
kamdi
też nie gubię - ale raz mi zawinęli w przejściu w sklepie taki sztuczny tłok się zrobił, zauważyłem dopiero w domu
PO losowaniu - stałymi, wiem ,co miałem
wygrana z jednej strony na szczęście - taka sobie
yapa szefostwo jedzie na wakacje
Już po maturze z matematyki napisałem sobie swoje odpowiedzi teraz muszę je sprawdzić .
Lila: Żyłka mi pękła hahaha no ale jak sie to czyta to na prawdę porażka. Tyle ludzi gra i żeby trafić to trzeba na prawdę mieć takiego farta a tu nie odbierają!
Moreno już pojechał wcześniej, bo wiedział, że nikt nie odbierze
Pawcio..przyczyn może być wielea może nikt nie wygrał a to kit na wodę?
yapa
a po roku, jeśli nie rozdysponują do końca, to pozostałość wraca, jako przychód, jako taki czysty zysk do skarbu państwa
a po roku, jeśli nie rozdysponują do końca, to pozostałość wraca, jako przychód, jako taki czysty zysk do skarbu państwa
... to taka z różnic, na których słusznie w sumie, dość mocno skupił się kolega scolls, którego niniejszym - jest, czy nie ma , czyta, czy nie oby mu się dobrze działo
Robal . O wlasnie . Twoj ostatni wpis oznacza, ze matrixowe
6/6 moze sie przytrafic "skarbowi panstwa"
6/6 moze sie przytrafic "skarbowi panstwa"
Yapa i tak się właśnie wygrywa nie puszczając nawet 1 pukona
yapa
wiem, wiem - dlatego podczas 'spotkania' z teesem - naprawdę - tylko w ICH dobrze pojętym interesie - artykułowałemten m. in. postulat umieszczania awersu i rewersu kuponów ...
wiem, wiem - dlatego podczas 'spotkania' z teesem - naprawdę - tylko w ICH dobrze pojętym interesie - artykułowałemten m. in. postulat umieszczania awersu i rewersu kuponów ...
powiedzmy sobie szczerze - chętnie wyskoczylibyście ze swojej anonimowości i trafiając jakiegoś maksa, pokazalibyście się ?
Lila.. .
ciekawe czy skarb państwa odliczy sobie podatek od wygranej
Robal pewnie nikt by się nie ujawnił, ale każdy raczej by odebrał
Robal pewnie nikt by się nie ujawnił, ale każdy raczej by odebrał
Robal - rozumiem, ze TS podszedl do Twojego postulatu ze zrozumieniem, aczkolwiek nie wyrazil zainteresowania.
Lila.. .
Jest.. .
.................................
Jest.. .
.................................
... awers-rewers - oczywiście są w stanie zdalnie wejść na każdy terminal - ale już wydrukować - TO, co mogliby wiedzieć na znaczonym papierze - numer seria, to nie taki p Pikuś
rafalski
tak się wydaje jasne, ale farciarz może być sztywny - z radości - ogarniasz ? Ile najwięcej capnąłeś ?
rafalski
tak się wydaje jasne, ale farciarz może być sztywny - z radości - ogarniasz ? Ile najwięcej capnąłeś ?
+29. Pogoda...ogłupiała.. .
......................................
......................................
Lila. O godz. 11.
.....................................
.....................................
Wn...1,o3,4, o5,8, o9,11,12, 13,15, 16,18, 19, 23, 25,26, 27, 28...|...30,31, 33, 36, 37, 39,40, 41, 44, 47, 48, 52.
dopisałam kilka
dopisałam kilka
yapa
bo to są jakby takie mamuty z poprzedniej epoki, jakby nie mieli osłony z góry, w razie normalnej, zdrowej konkurencji siedzieli by na pępku i
Pamiętasz ten pomysł na eurojakpota ? - przecież normalnie, przeciętnie nawet rozumujacy biznesmen wiedziałby, czym to się skończy - smutek peel
bo to są jakby takie mamuty z poprzedniej epoki, jakby nie mieli osłony z góry, w razie normalnej, zdrowej konkurencji siedzieli by na pępku i
Pamiętasz ten pomysł na eurojakpota ? - przecież normalnie, przeciętnie nawet rozumujacy biznesmen wiedziałby, czym to się skończy - smutek peel
Lila.. .
Możesz dopisywać. Masz upoważnienie.. .
................................................
Możesz dopisywać. Masz upoważnienie.. .
................................................
Robal ja się szczerze to nie mam czym pochwalić jeżeli chodzi o TS
no może jedynie tym, że staruszek miał kiedyś trochę sukcesów
no może jedynie tym, że staruszek miał kiedyś trochę sukcesów
Te są.....lekko podejrzane.. .
13, 19, 25, 33, 39, 44, 54, 62, 68.. .
...............................................
13, 19, 25, 33, 39, 44, 54, 62, 68.. .
...............................................
rafalski
'kiedyś' - a wiesz dlaczego ? 'mniej podglądali losowość' - to też pewnie - nie mam tu wątpliwości, wierzę przedstawicielowi ts,
ale i zakłady były tańsze - wiecej ludzie słali - to podstawa...
'kiedyś' - a wiesz dlaczego ? 'mniej podglądali losowość' - to też pewnie - nie mam tu wątpliwości, wierzę przedstawicielowi ts,
ale i zakłady były tańsze - wiecej ludzie słali - to podstawa...
właśnie cena zakładów była inna....
nicolla15
nicolla15
spoko tors i dzięki chętnie
karwa
TS powinien zrobić...Dzień Otwarty.. . Kto chciałby zobaczyć ten przybytek hazardu, mógłby zobaczyć ...narzędzie zbrodni jakim jest...maszyna losująca.. . Najlepszym terminem może być.... 30 luty każdego roku.. .
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Robal jakie....?
dziendobry to widzieli
http://www.tvn24.pl/17-mln-zl-przepadlo-nikt-nie-zglosil-sie-po-pieniadze,324061,s.html
http://www.tvn24.pl/17-mln-zl-przepadlo-nikt-nie-zglosil-sie-po-pieniadze,324061,s.html
ma ktoś pożyczyć butelkę oleju
Boje się o wynik matury z matematyki.
Lila.. . Data może " być ".
................................
................................
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=224763390981559&set=a.109741609150405.4881.109618842496015&type=1&ref=nf
rafalski
ot nawet choćby tylko ten jeden - brak możliwości kreślenia samemu
ot nawet choćby tylko ten jeden - brak możliwości kreślenia samemu
O której będą oficjalne odpowiedzi ?
Robi, dlatego w to nie gram, nie lubię nie mieć wpływu na grę
Lili chciałem mielone wrzucać na patelnię a tu oleju ni ma
Lili chciałem mielone wrzucać na patelnię a tu oleju ni ma
wczoraj w wiadomościach mówili matura i co dalej? to ja sobie pomyślałem że dalej to Powiatowy Urząd Pracy
Tors taka kolej rzeczy matura studia i bujanie się na bramie od pośredniaka
niech żyje Polska
niech żyje Polska
torsan...w sumie matura do dupy komu potrzebna,to tylko przepustka na studia
chyba przerobię je na tatar
torsan..wczoraj pytali chłopaczka: Dlaczego idziesz na studia? A on: bo wszyscy idą
myślałem o tym, ale miałem smaka na smażone
Mam jeszcze polędwicę w lodówce ale też potrzebny by był olej
Mam jeszcze polędwicę w lodówce ale też potrzebny by był olej
Uważajcie.. .
Burza uzbrojona w ...pioruny jest już na granicy z ...Czechami.. .
..........................................................
Burza uzbrojona w ...pioruny jest już na granicy z ...Czechami.. .
..........................................................
rafalski..nie masz innego wyjścia jak jechać po olej albo smaż na smalcu
no nic poczekam aż stara wróci z roboty a młodemu zagrzeję parówkę
rafalski
A margarynki,smalcu tudzież innego smarowidła tłuszczowego nie ma w zasięgu wzroku Mój brat w studenckich czasach usmażył schabowego na konserwie turystycznej z zapasu na "czarną godzinę". Człowiek nawet nie wie ile tłuszczu da się z czegoś takiego wytopić
A margarynki,smalcu tudzież innego smarowidła tłuszczowego nie ma w zasięgu wzroku Mój brat w studenckich czasach usmażył schabowego na konserwie turystycznej z zapasu na "czarną godzinę". Człowiek nawet nie wie ile tłuszczu da się z czegoś takiego wytopić
Lili lipa nie mam szmelcu, młody śpi to nie wyjdę z chałupy
a plus zawodówek jest taki że lata pracy się już liczą do emerytury