Wpisy 1 526 781 – 1 526 880
8 maja 2013 11:33 → 8 maja 2013 13:01, 100 wpisów
OK. Jakby jednak czytali.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
albo - ile razy coś zmienili - babola mając na swojej stronie - PO uwadze zamieszczonej TU
dobra przyznawać się który jest kapusiem z TS
rafalski
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
Zaraz " odpalę " organy i zagram piosenkę.. .
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
a jak płacą w lotto, na 3mln zakładów wypłacili 2mln zł toż to ledwie dwadzieścia parę% kasy?
Robcio przecież oni wiedzą ile jest zawartych zakładów w mini to i wiedzą ile jest do wygrania za 5
Menel.. .
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
.................................................
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
.................................................
Kto mi zabrał...zimno ???? Jest już..+27.
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
rafalski
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
Znikam.. .
................................
................................
ja też znikam trzeba zakupić dzbanek i łyknąć dla zdrowotności żeby nerwy puścili
jakby nie było tych kumulacji w lotto to byłoby uczciwiej i więcej kasy do podziału dla innych tak jak w mini, no ale są bo klientów lepiej się nałapie eh....
menel
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
taaa, pazerny naród, na co oni liczą, trafienie 4/6 to już jest nie lada wyczyn
1 526 768 emeryt oj karwa twarz zajewasty kawał
Robal chyba że >>gracze tak chcieli<< to była ironia, to odwołuję
islandorka
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
medea, czy to znaczy, że bliźnięta mają fory?
rafalski
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
zauważyłem, a te 4 dyszki to przeważnie przy dużych kumulacjach wychodzi
umykam do...
umykam do...
rafalski tak bo pod koniec tego okresu do naszego znaku wchodzi Słońce a i Jowisz (czyli w astrologii tzw. wielkie szczęście w hazardzie) jest jeszcze w naszym znaku który opuści w okolicach czerwca . Merkury to nasz Bliźniaków patron więc dlatego powinno być fajnie
rafalski
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
Robal ja też wolę grać przy gwarantowanej, Meduska dzięki za otuchę pa wszym
to liczby z pierwszej 40 , a z drugiej tzn. 41-80 , jakieś parki?
Pół roku temu, w największej w historii kumulacji w lotto, do wygrania było 51 mln złotych. Wygrana przypadła trzem szczęśliwcom. Jeden ze zwycięskich kuponów został zakupiony w kolekturze w Chojnicach (woj. pomorskie), jednak jego właściciel nie zgłosił się po odbiór nagrody. Termin minął we wtorek, więc pieniądze przepadły.
dziękuję wszystkie liczby zapisane. na razie skreślam na sucho
niezglosil sie poniewaz tuz po losowaniu widzac trafne cyferki zachlal sie na smierc i nawet nikt o nim nie wie gdzie lezy
korn
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
dokladnie, ktoz to wie co sie stalo , moze kupon zostal zgubiony , moze wogole nie sprawdzony
tak czy inaczej nic nie przepadło, te pieniądze zostaną zainwestowane w przyszłą kampanie wyborczą POsrańców i paliwo do Tuskobusa, aby żyło się lepiej.
Powtarzam p oraz kolejny co za matoły graja w lotto żeby takiej kasy nie odebrać! Urywysyny yebane!!! mi to odmieniłoby życie na maksa albo nawet aż 17 osobom po milionie a chamy powinny ta kasę dać do kolejnego losowania!
pawcio masz racje
ts oddaj nasze miliony
Niestety, ale
przecież niektórzy kupią, wciapią gdzieś i się przeterminowywuje - widziałem kilka razy, w rejonach bezpieczniejszych - u mnie nie trąbili, że - "tu może, to może być Twój kupon" ...No ale -
- to mógł być nabyty na wyjeździe, to raz, dwa
- nie każdy chciał nawet tylko sprawdzać - CO TAM JEST / MOŻE BYĆ
<matti>
z ciekawości - Ty jesteś ten sam 'matti' - co u Pana_Wynalazcy ? czy przypadkowe podobieństwo ?
przecież niektórzy kupią, wciapią gdzieś i się przeterminowywuje - widziałem kilka razy, w rejonach bezpieczniejszych - u mnie nie trąbili, że - "tu może, to może być Twój kupon" ...No ale -
- to mógł być nabyty na wyjeździe, to raz, dwa
- nie każdy chciał nawet tylko sprawdzać - CO TAM JEST / MOŻE BYĆ
<matti>
z ciekawości - Ty jesteś ten sam 'matti' - co u Pana_Wynalazcy ? czy przypadkowe podobieństwo ?
Jesli ten ktos zyje to lepiej niech sie nigdy nie dowie ze czekalo na niego kilka miesiecy 17 baniek , bo jak sie dowie to tylko sznur albo tworki.
a moze gosciu trzasnął w kalendarz
bo sprawdził pukon i 6z/6
i zawal miał
a jego baba potargała
ze złosci pukona
bo jej faceta zabrał
bo sprawdził pukon i 6z/6
i zawal miał
a jego baba potargała
ze złosci pukona
bo jej faceta zabrał
albo puscil pukona
i zawineli go do kryminalu
i portwel jest w przeczymywalni
i zawineli go do kryminalu
i portwel jest w przeczymywalni
kamdi
a Ty - co byś wybrał ?
ja nie jestem tak całkiem pewien, ale
baranka, to bym walnął z całą pewnością
a Ty - co byś wybrał ?
ja nie jestem tak całkiem pewien, ale
baranka, to bym walnął z całą pewnością
Jedno jest pewne przyjmujac ze wszystko jest uczciwe i ktos naprawde wygral prawdy juz sie nigdy nie dowiemy co sie stalo z kuponem wartym 17 ,000,000
Wasyl, zapewniam Cię, że choćby nie wiem jak kochała to by nie potargała
Meduska jestem jeszcze pewnie że chcę poznać ten złoty zestaw
Meduska jestem jeszcze pewnie że chcę poznać ten złoty zestaw
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 325 000
Jandzia 100 lat Cię nie widziałem
Jak się gra to się wierzy, że się wygra a debile chowają i zapominają o kuponach!!! nieraz bywam w kolekturze to wyrzucają przeterminowane wygrane bo im się nie chce reklamować lub nawet nie wiedzą o tym.
torsan
a co do kuponu to ja stawiam na pranie spodni bez sprawdzania zawartości kieszeni
ja sam wozilem w aucie
pukon
pare miesiecy
dobrze ze nic nie weszło
pukon
pare miesiecy
dobrze ze nic nie weszło
Robal u mnie sytuacji takiej by nie bylo bo ja zawsze sprawdzam kupony i nigdy nie gubie
no to ts
ma na wczasy z parrre baniek
ma na wczasy z parrre baniek
Też sprawdzam, ale ostatnio, to nawet sprawdzone daję do maszyny - zdarzyło i się coś płatnego przegapić
A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe , ale przecież może ktoś stwierdził, że jednak kasiora nie jest najważniejsza i przypalił kuponem cygaro ? ot, taka fantazja
A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe , ale przecież może ktoś stwierdził, że jednak kasiora nie jest najważniejsza i przypalił kuponem cygaro ? ot, taka fantazja
A może naebał się ze szczęścia za bardzo ciut i nadal gdzie w lesie szuka ?
kto może wiedzieć
kto może wiedzieć
a moze papuga zezarła pukona
moja wszystko je gazety ,pukony
cokolwiek papierowego zostawie na stole to ZEZRE
moja wszystko je gazety ,pukony
cokolwiek papierowego zostawie na stole to ZEZRE
ciekawe jak tam krzysztof c na maturze
Pawcionie nerwuj się bo to i tak nie nasza wygrana a tylko ciśnienie Ci skoczy
liluska ale buziaki
ostatnio cisnienie skoczyło sam9 i ni ma chłopa juz na mp
a co do kuponu to ja stawiam na pranie spodni bez sprawdzania zawartości kieszeni..... he he no to drogie to pranie musialo byc ,,, tak naprawde to mozna wymyslic ze 100 rownie prawdopodobnych historii co stalo sie z kuponem , wogole daje 50% ze ten co puszczal jeszcze zyje
Lili
przeczytajcie wpis 1526768
i powiedzccie co sądzicie
i powiedzccie co sądzicie