Wpisy 1 526 981 – 1 527 080
8 maja 2013 13:46 → 8 maja 2013 14:07, 100 wpisów
Lila
wieprzowe na smalcu moim skromnym zdaniem są smaczniejsze, choć niestety dietyk by się ze mną nie zgodził z względów zasadniczych
wieprzowe na smalcu moim skromnym zdaniem są smaczniejsze, choć niestety dietyk by się ze mną nie zgodził z względów zasadniczych
Mam tylko masło, ale to by się zjarały a w środku i tak by był tatar
medea...wieprzowinę przeważnie się na smalcu smaży a resztę na oleju
masła mam sporo 5 kostek, ale szkoda klarować, olej tańszy ile pukonów można by za to mieć
torsan..http://praca.interia.pl/news-czy-studia-wliczaja-sie-do-stazu-pracy,nId,721395
torsan
Studia to się niestety do stażu pracy tylko przy urlopach liczą
Studia to się niestety do stażu pracy tylko przy urlopach liczą
cześć wszystkim
dawaaać karwaaaa losowanieee!
Uwaga.. .
Ta burza która jest już na granicy Polski z Czechami jest z gradem i będzie się kierować na...Opole.. .
......................................................
Ta burza która jest już na granicy Polski z Czechami jest z gradem i będzie się kierować na...Opole.. .
......................................................
ta buza w czechach juz pul godziny stoi w jedny miejscu czekam aby okreslic kierunek
dotam
No bo dożyliśmy czasów gdy po studiach jak bez masła nie masz komu wleźć do wiadomej części ciała to nie tylko na masełko ale nawet na chlebek z trudem zarobisz
No bo dożyliśmy czasów gdy po studiach jak bez masła nie masz komu wleźć do wiadomej części ciała to nie tylko na masełko ale nawet na chlebek z trudem zarobisz
karwaaaaa
medusia podawałś cyferki bo nie widziałam, ja sobie wydrukowała kw.Merkurego i obadamy...
wędruś znając nasze szczęście to nas też zahaczy.
Za grad dziękuję, ale porządna wiosenna burza by się przydała bo u nas od wczoraj strasznie duszno jest i tylko słychać jak karetki sercowców do szpitala odwożą
Za grad dziękuję, ale porządna wiosenna burza by się przydała bo u nas od wczoraj strasznie duszno jest i tylko słychać jak karetki sercowców do szpitala odwożą
qiaster jaki efekt w mini ja dwa razy 1/5 ... 35 i 39 weszło
no sytuacja u mnie dokładnie jak po studiach-wykształcenie jest, czyli mielone gotowe do smażenia, tylko pracy nie ma, czyli oleju
torsan u mnie taka parówa (mówię o pogodzie że tylko strój kąpielowy ubierz...
islandorka
Nie podawałam, ale w okresie kontrolnym najlepiej wychodziły linie poziome 2 i 4 a gorzej 1,6,7 numerując od góry czyli linii zaczynającej się liczbą 8
Nie podawałam, ale w okresie kontrolnym najlepiej wychodziły linie poziome 2 i 4 a gorzej 1,6,7 numerując od góry czyli linii zaczynającej się liczbą 8
Lilcia a jak twoje wróbelki mają na imie???o ile można wiedzieć?
i dzieci głodne, typowy polski obraz....
qiaster to tak samo i ja , ale mam już dwa zakłady na jutro
torsan ciekawe co sie tak szczerzysz??? głodnemu chlebek na myśli???
islandorka
Czy ja Ci już wysłałam zestawy mini i lotto wg kalendarza majańskiego na okres do 24 maja
Czy ja Ci już wysłałam zestawy mini i lotto wg kalendarza majańskiego na okres do 24 maja
na południowym wschodzie
Lilcia
qiaster ja dałem inne , zmieniłem
idę sobie wczoraj puścić mini i po drodzę widzę 4 firmowe autka ponumerowane fajnie to sobie zapisałem numerki i jako piątą dopisałem sumę tych aut i co i gownoo
medusia cóś mi tam podawałas na gg, wczoraj się nimi obstawiłam i g...
oj moja pani losuje a ja nie puściłem
ts
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,12,13,14,19,27,38,39,40,45,46,52,53,55,59,61,69,73,74,78
Plusem jest liczba: 78
01,12,13,14,19,27,38,39,40,45,46,52,53,55,59,61,69,73,74,78
Plusem jest liczba: 78
torsan ty to sie wściekłes z tym 69...
462
torsan to ci się głos zmieni...