Wpisy 152 095 – 152 194
26 sierpnia 2010 13:01 → 26 sierpnia 2010 17:04, 100 wpisów
czy to ważne ile kto ma lat???ważne na ile się czuje

miało być

ja na 15
no ostatecznie 17

no ostatecznie 17Humor mi dopisuje pogoda mnie buduje. I to lubię bo każdy dzień jest inny i nie czuję się winny
to ja niemowlę przy tobie....he he

darsonku jesteś ponad przeciętna

Spoko bracie nie bój bidy Tu jesteśmy zawsze kolegami.Mówiłem proponowałem spotaknie chciałem Wam pokazać jak to jest grac spotkac się pogadać w Warszawie ja do Gdańska jechać nie mogłem bo praca mnie pogoniła.Zaproszenie jest zawsze aktualne Dla Wszystkich.
lunatyczka dziękuję za uznanie.
lunatyczka dziękuję za uznanie.

gadu gadu , Śmichy chichy . rozbijmy ten bank w totolotku i puścmy ich z torbami
prosze
nie bede ściemniać
nie bede ściemniać
jak by to było takie proste
to nawet do stolycy moge jechać i rozbijać bank
to nawet do stolycy moge jechać i rozbijać bankBonus w Multi Multi rozbity! Wygrana â ponad półtora miliona złotych.
Dokładnie 1 568 294,20 zł wygrała osoba, która zagrała w Multi Multi w Lubinie, w punkcie na ulicy Leśnej. Zakład zawarto za podstawową stawkę, jednak do wygranej wynikającej z tabeli został doliczony wyjątkowo wysoki, bo wynoszący ponad 1 300 000 zł bonus. Bonus to dodatkowa wygrana czekająca na tych, którzy trafią wszystkie 10 z obstawionych w Multi Multi liczb. Aktualną wysokość bonusu można sprawdzić w punktach sprzedaży oraz na stronie lotto.pl .
Opisywana wygrana jest najwyższą tegoroczną wygraną w Multi Multi. Warto jednocześnie przypomnieć, że w zeszłym tygodniu 1 300 000 zł wygrano w Sawinie (woj. lubelskie). Lista najwyższych wygranych znajduje się tutaj .

Dokładnie 1 568 294,20 zł wygrała osoba, która zagrała w Multi Multi w Lubinie, w punkcie na ulicy Leśnej. Zakład zawarto za podstawową stawkę, jednak do wygranej wynikającej z tabeli został doliczony wyjątkowo wysoki, bo wynoszący ponad 1 300 000 zł bonus. Bonus to dodatkowa wygrana czekająca na tych, którzy trafią wszystkie 10 z obstawionych w Multi Multi liczb. Aktualną wysokość bonusu można sprawdzić w punktach sprzedaży oraz na stronie lotto.pl .
Opisywana wygrana jest najwyższą tegoroczną wygraną w Multi Multi. Warto jednocześnie przypomnieć, że w zeszłym tygodniu 1 300 000 zł wygrano w Sawinie (woj. lubelskie). Lista najwyższych wygranych znajduje się tutaj .

gratki dla zwycięzcyjakie półtora miliona złotych. zabierają podatek.
jakiś dobry systemik i wszyscy razem,każdy inne numerki..a całą kasę podzielić na tych co by grali...z nami...co ty na to Darku?
robercik102 jestem za czekam na propozycje systemik jest liczby też są tylko grać.Byle wtrwale i do skutku.
zaraz zmykam...taki kuponik wysyłam....wczoraj lipa...4,35,43,45,47,56..życzę wysokich wygranych..narka

ja kiedyś z kolesiami gralismy wspolnie na duzego lotka i na te same liczby...bylo troche wygranych, kazdy poszrdl w inne strony i upadlo to...im wiecej osób tym mniejszy koszt gry...ojciec , no nie Darku? narka

ja kiedyś z kolesiami gralismy wspolnie na duzego lotka i na te same liczby...bylo troche wygranych, kazdy poszrdl w inne strony i upadlo to...im wiecej osób tym mniejszy koszt gry...ojciec , no nie Darku? narkarobercik102 masz racje dlatego możemy grać wspólnie ustalamy jakim systemem ile liczb za ile i gotowe.
mag Witamy
mag Witamy
ale żeś szczodry ojciec...za 1 zł to sobie zdrapke kup
Ja gram codziennie systemem za 82,50 podstawiam liczby i gram bez plusa.z plusem wiadoma rzecz kosztuje 165zł jednorazowo.
Dariusz Witkowski ...." ...a kto zabroni bogatemu , biednie zyc..? "
Wybierz jedna tylko 10 i graj nią cały czas przez ileś tam losowań
Oj, ciepło ciepło uffffff

W.n.. . coś nie tak, liczby nie pasują????

W.n.. . coś nie tak, liczby nie pasują????

ja mam swoich 10 stalych cyfr
Gram nimi juz dlugo i przyznam ,ze nawet 7/10 mi nie wpadlo 2razy trafilam 6/10
Gram nimi juz dlugo i przyznam ,ze nawet 7/10 mi nie wpadlo 2razy trafilam 6/10
1;01, 40, 41, 72, 78
2;01, 40, 41, 76, 78
3;01, 40, 41, 72, 76
4;21, 35, 44, 67, 74
5;11, 17, 30, 41, 46
2;01, 40, 41, 76, 78
3;01, 40, 41, 72, 76
4;21, 35, 44, 67, 74
5;11, 17, 30, 41, 46
a otrzymasz 10% zwrotu od wpłaconych kwot, a przy szczęściu nawet 25%

U mnie wszystko gotowe liczby są teraz tylko losowanie.Minuta do
lub 
lub 
tola<<<<kto ma pecha i nieszczęść kupe, złamie palec wycierając dupe
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 06,14,17,21,23,28,29,30,33,34,37,41,42,45,47,51,57,58,66,72 - Plusem jest liczba: 33
Kur...trójka (37,42,72), którą dostałem na chybił trafił wczoraj wieczorem ...wpadła dzisiaj o 14....

takiego kompletnego ZERA to już dawno nie miałem 

Z podanych rano zestwów piątek weszło 2x3/5 oraz raz 4/5!. A więc już jest coś
A w podanej 20 zaczynającej się na 16 wypadło 6 co da nam kilka 6 i piątek
No dobrze idę na gg.Dziękuję za rozmowę i czekamy do 22:15.Bedzie dobrze bo już jest nie najgorzej.Gdyby ktoś mnie szukał niech włączy gg numer jest w nicku.Pozdrawiam letnio i do zobaczyska.
na gg i pogadać głosowo także można.

na gg i pogadać głosowo także można.
Jeszcze tak nie było źle, żeby nie mogło być gorzej,albo jeszcze tak nie było żeby jakoś nie było

widze ze bonus trafiony fani bonusow pewnie w zalobie heheh
no leszek będzie sie bronił tylko
auxerre <<wczoraj ładnie JELEŃ grał

auxerre <<wczoraj ładnie JELEŃ grał

byłem w oświęcimiu

co tam sie działo to

jakby ktoś chciał jechać to wstęp za darmo

co tam sie działo to

jakby ktoś chciał jechać to wstęp za darmo

Do zero (wpis nr 151999): Mylisz się. Wszystko da się policzyć. Dowodem jest to, że obliczenia się pokryły z faktycznym stanem, tj. 50 razy mniej było w bonusie, niż w sumie wypłaconych wygranych. Dnia 19 sierpnia faktycznie wypłacono 582 tys. wygranych w Multi Multi. Przecież można to łatwo policzyć po kolei, u mnie skrypt robi to automatycznie i nie ma możliwości pomyłki.
W Multi Multi Plus tego dnia wypłacono za to 2x więcej (wystarczy przejść do linku Multi Multi Plus).
Wszystko dąży do równowagi i przy 152 losowaniach to już wychodzi bardzo ładnie. Lotto przeznacza 50% wygranych na wypłaty w Multi Multi i można to łatwo sprawdzić ( przeczytaj choćby news www.multipasko.pl/news27/ ).
Jeśli będziecie rzucać kostką w 10 osób i ja będę zgadywał ile Was jest na podstawie tego ile razy padło "sześć oczek", to może być tak, że rzucicie wszyscy i nikt nie będzie miał 6 oczek i ja powiem wtedy, że nikt nie gra. Drugim razem padnie 3x "6 oczek" i ja powiem, że jest Was już 18 osób, potem znowu nikt nie rzuci i znowu powiem, że nikt nie gra. Ale po 152 takich seriach, to już z małym błędem powiem ile Was jest
Pozdrawiam
W Multi Multi Plus tego dnia wypłacono za to 2x więcej (wystarczy przejść do linku Multi Multi Plus).
Wszystko dąży do równowagi i przy 152 losowaniach to już wychodzi bardzo ładnie. Lotto przeznacza 50% wygranych na wypłaty w Multi Multi i można to łatwo sprawdzić ( przeczytaj choćby news www.multipasko.pl/news27/ ).
Jeśli będziecie rzucać kostką w 10 osób i ja będę zgadywał ile Was jest na podstawie tego ile razy padło "sześć oczek", to może być tak, że rzucicie wszyscy i nikt nie będzie miał 6 oczek i ja powiem wtedy, że nikt nie gra. Drugim razem padnie 3x "6 oczek" i ja powiem, że jest Was już 18 osób, potem znowu nikt nie rzuci i znowu powiem, że nikt nie gra. Ale po 152 takich seriach, to już z małym błędem powiem ile Was jest

Pozdrawiam
Witaj mała masz coś na chybika ja już mam trzy kupony na Lotto 
Dziś kupiłem trzeciego,wczoraj dwa które wczoraj podawałem.

Dziś kupiłem trzeciego,wczoraj dwa które wczoraj podawałem.
Witam wszystkich
Dzisiaj o 14 u mnie totalna kaszanka 0/6 0/6
Dwanaście różnych liczb i żadnej nie trafić to sukces
A wczoraj tak pięknie 3/6 4/6

Dzisiaj o 14 u mnie totalna kaszanka 0/6 0/6

Dwanaście różnych liczb i żadnej nie trafić to sukces

A wczoraj tak pięknie 3/6 4/6

tatko