Wpisy 152 195 – 152 294
26 sierpnia 2010 17:05 → 26 sierpnia 2010 18:57, 100 wpisów
ja w lotto gram skromnie i wysłałam takie liczby
4,7,16,17,20,28 sama je skreśliłam
4,7,16,17,20,28 sama je skreśliłam
Nie, wszystkie liczby skreślam sam. Czasami na chybił gram w Mini lub Lotto.
mala -
prawie identyczne dostałem wczoraj
też 4,7
Czy to czasem nie na chybika ??
sama takie skreślasz ??
prawie identyczne dostałem wczoraj

też 4,7
Czy to czasem nie na chybika ??
sama takie skreślasz ??
friend7 przepraszam bo napisałem sześć liczb lecz dotyczą MM, choć trudno pomylić liczby z Lotto. Sam je skreślałem.
coś w tym musi być skoro prawie identyczne dostałeś. ja je skreśliłam sama nie maszyna po prostu trochę się pobawiłam i sprawdziłam wszystkie losowania z czwartków z tego roku i te liczby wystepowały najwięcej razy, może coś trafię
zagram dziś w lotto a lepiej samemu wybrać liczby czy z chybika?tak dawno w to nie grałem az mi szkoda 3zł

friend7 jeśli do mnie to pytanie, to nie gram dzisiaj w Lotto. Jeśli miałbym grać to puściłbym takie liczby:
7,12,23,37,42,43
7,12,23,37,42,43
Do Pasko (wpis 152184) Co do dnia 19 sierpnia jeżeli 69528 zł wypłacone w MM plus stanowi 2 x więcej niż 582096 zł wypłacone w MM to reszta twojego wywodu ma tyle samo wspólnego z prawdą. Jeżeli wygram 10 x 10/10 z plusem to TS wypłaci mi 25.000.000 zł â 10% i nie będzie to żadne 50% wygranych, wpływów czy czego tam jeszcze innego. Teoretycznie taka wygrana może być w każdym losowaniu. Mówimy przecież o MM a nie o innych grach liczbowych TS, w których przeznaczają 50% wpływów na wygrane. To że Tobie się zgadza wysokość BONUSA świadczy o tym, że TS nierzetelnie go oblicza ma on wynosić 1% z wpływów na MM a nie jakieś 50% czegoś. Jeżeli podajesz, że 19 sierpnia wypłacono w MM plus 69528 zł (link Multi Multi Plus) to TS zaniżył tą kwotę o 1300000 zł za 10 x 8/8 plus.
bo kicha i nikt nie trafił....ja też....

Witaj Darku!ostatnio wpadł mi taki pomysł żeby grać liczbami 1-40 1 kupon 5 liczb i 2 kupon 41-80 też 5 liczb bo prawie zawsze na jedną strone wypada więcej kulek,lub remis po 10 a mogę poznać Twoją opinie na ten temat?
Dokładnie Gała ja także tak liczyłem. Przeważnie dycha wpada do 40 a druga dycha od 40-80. Ja nie wysłałem takich liczb, lecz myślę że na 22:15 będzie wysyp znowu dużych liczb czyt. siedemdziesiątek.
Wisz granie na 40 jest dobre, ale rozpis jest już o wiele trudniejszy.Nie lepiej podzielić 40 liczb na równe 20 i na kupon narzuciś te zakłady które się nie powtarzają.Nie mówię o dużej ilosci zakładów wystarczy najprostszy system skrócony.
no i zakładzik poszedł na mm
tenkju choc nie wierze co by sie udało
woytas a ja myślę że o godz 22:15 będzie wiecej liczb z przedziału 1-40
lunatyczka więcej optymizmu
lunatyczka więcej optymizmu
poszedł na chybił bo z nikąd pomocy

optymizm miałam do 14 potem ktoś mnie sprowadził na ziemie i wylał kubeł bardzo zimnej wody, więc mój optymizm zmalał
myślę że i tak nie do końca rozumie co zrobił
ale to nie forum o prywacie tylko o grze
ale to nie forum o prywacie tylko o grzewoytas mi też się tak zdaje że będzie przwaga liczb 41-80 a wyśle 2 kupony na 2 losowania i z przewaga liczb 41-80 3:2. DARKU dziękuję pomyśle nad tym co napisałeś i muszę w domku poszukać coś o systemach MM bo kiedyś zamówiłem coś z Poznania jakaś książka czy coś i jeszcze jakieś pisemko powinno być.
Gała nie ma sprwy poszukujesz systemiku napisz na ile liczb z jaką gwrancją i masz jak na dłoni.
a gdzie dziewczyny????????sami faceci piszą???
Dariusz Witkowski może i więcej 1-40 ale ja także tylko myślę
Ostatnio u mnie modne są liczby w ML 71,72,77,79 ale także lubię 26,32,63,
Ostatnio u mnie modne są liczby w ML 71,72,77,79 ale także lubię 26,32,63,
Dzięki Darku jak się zastanowie to dam Ci znać a jaki mi byś zaproponował?
wytas z podanego zestwu w ostatnich 100 losowanich padło 1x4 to ten 71-72-77-79. A trójka wypadła 3 razy
Jaki system bym zaproponował to zależy od srodków finansowych Twoich Chcesz napisz zrobimy cosik. 5 lub 8 no tak ale ...ma być 5 skreśleń czy 8 liczb?
Takie trójki w ostatnich 100 losowaniach padły 8 razy:
14-39-75 oraz 29-35-56
14-39-75 oraz 29-35-56
Dariusz Witkowski już tłumaczę. Ja takie liczby lubię co nie oznacza że je wysyłam w takiej kolejności tylko wybieram z nich na przykład 26,32,63,71,77 i dodam czasami do sześciu liczb coś na chybił, na przykład 49.
dobra Darku na dziś to zakończymy bo o 18 koniec pracy mam
a wiem jak,gdzie Cię znależć to się odezwe.Dzięki za pomoc 3 maj się powodzenia Wszystkim.
a wiem jak,gdzie Cię znależć to się odezwe.Dzięki za pomoc 3 maj się powodzenia Wszystkim.witam

widzę żę wszyscy wiedzą jak pana Darka znaleść tylko do mnie ani meile ani gołębie ani wróble nie dolatują

i co tam słychać.
optymizm był 2 tygodnie temu terazz tylko realizm

Lunatyczka >>dziewczyny są na stronie o urodzie wizaz.pl i jest ich tam teraz 18 609.
ja już uzbroiłam sie na losowanie bo czekam na DL mini i MM jak cos to pije wędrowco pewnie masz rację

wczoraj jakbym lepiej pomyślał miałbym 140zł.

czy wicie jaka jest różnica między optymistą a pesymistą?
- optymista widzi szklankę do połowy pełną!
a pesymista widzi w połowie pustą

- optymista widzi szklankę do połowy pełną!
a pesymista widzi w połowie pustą

rico dobre.

a realista połowę szklanki

do zero: http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/19-08-2010-1400/plus/
Podana przez Ciebie wartość pochodzi z godziny 22:15. Musisz kliknąć na godzinę 14:00, aby zobaczyć dane z losowania w którym padło 10x 8/8. Pozdrawiam
ja mam 05 13 14 26 32 też na chybił
ja mam 5 zakładów z chybika na lotto i 6 zakładów tez z chybika na mini lotto... wypisze wszystkie przed losowaniem zeby moj wpis nie uciekł zbyt daleko hehe.. chyba ze ktos chce je poznac teraz
bo na kuponie jest napisane chybił-trafił - po losowaniu bedzie trafił 

Ja zawsze piszę trafione liczby, tylko "Oni" strzelają kulkami obok

spokojnie trzeba byc cierpliwym i myslec przyszłościowo! w najmniej oczekiwanym momencie bedzie wygrana! wyobrazcie sobie ze za poł roku trafiacie szóstke w lotto! <buja w obłokach>
majklasz.... wyobrazcie sobie ze za poł roku trafiacie szóstke w lotto! ... i trafia 500 osób

swoją drogą gdyby wypadły liczby 1,2,3,4,5,6 to bym sie nie zdziwił jakby było 500 szóstek haha i gwarantowane 2 miliony hahaha
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
a ja wam powiem że będzie oki dzisiaj 
zobaczycie każdemu coś wpadnie

zobaczycie każdemu coś wpadnie
ma ktoś może materiał video z losowania 23.08.2007 - ostatnie losowanie Dużego Lotka i te 8 szóstek przy 39,41,43,45,47,48 czy jakos tak
pamietam ze je ogladalem ale zobaczylbym je z checia jeszcze raz 

witaj chrumek
ja gram na trafił

ja gram na trafił

czyli chybił-trafił dzis wole trafić

Eksperyment: wysłana 8mka, 7,9,14,21,25,34,35,77 - 8 losowań, ciekawe co będzie, licze chociaż na 5/8 żeby sie zwróciło 

zapewne komus sie uda i będzie impra 

hehe.. i nie ma co się dziwić
pytanko czy ktos z was trafił w portalu 6 a w realu jej nie zagrał ? 
pytanko czy ktos z was trafił w portalu 6 a w realu jej nie zagrał ? 
gratulejszyns majklasz

gdyby tak było to chyba bym się pocięła w kratkę chrumek
hehe
widziałęm u kogoś 6 w DL ciekawe czy on postawił bo widać że potem nadal obstawiał 
widziałęm u kogoś 6 w DL ciekawe czy on postawił bo widać że potem nadal obstawiał